Пазаруване от Amazon - тема №54

• 91 071
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
И аз поръчах няколко нещица.Яд ме е ,че не пуснах прахосмукачка,защото си имам нова.Кафемашината ,ако дойде ще съм супер доволна.Една ютия и миксер.

# 631
  • Варна.....
И аз напоръчван какво ли не.
Очаквана дата на доставка- 15-19 декември!
Да видим какво ще дойде в крайна сметка  Mr. Green

# 632
Имам блокирано едно евро, дали е от амазона  Mr. Green

И аз имам още вчера веднага след като направих поръчката, го блокираха. Щях да питам дали имате и вие, но в лудницата забравих Laughing

# 633
  • при моите любими
A Къде се вижда чата? Нещо или съм недоскив или съм се превъзбудила много с тия поръчки. Така ме сърбят ръцете, за епилатор , парочистачка и преса за коса. Да ги питам, ако ми добавят нещо към последната поръчка, защото не ми се плаща пак доставка. От зор да не изпусна нещо надробих поръчките и имам доставка за всяка, но цените са толкова пренебрежително ниски, че ще го преглътна.

# 634
  • БУРГАС
Току що сметнах, че съм направила поръчки на уреди за 342 евро и ми стана лошо Mr. Green Добре, че не всички са за мен Crazy
Искаш да кажеш, че си поръчала около 20 неща  Shocked Grinning
На това му се вика добър пазар.  Peace
[/quote

Аз те наднавам. Моите са към 40 артикула , но сме 3 приятелки Simple Smile

# 635
Току що сметнах, че съм направила поръчки на уреди за 342 евро и ми стана лошо Mr. Green Добре, че не всички са за мен Crazy
Искаш да кажеш, че си поръчала около 20 неща  Shocked Grinning
На това му се вика добър пазар.  Peace
Имам и 5 доставки, защото от страх да не свършат нещата поръчвах на по малко. Повечето уреди са за девера, защото сега си обзавеждат кухнята и нямат нищо. Ако дойдат нещата ще трябва много да ме черпят Mr. Green

# 636
  • Бургас
Аз пък нацелих линка на акцията от хлебопекарската тема и веднага метнах една хлебопекарна в кошницата, че моята сдаде багажа преди 2 седмици. Сложих още 3 нещица, тръгнах да финализирам и да плащам и като ми се бъгна сайта... на всеки опит ми изписваше, че кошницата ми е празна. Влизам си пак - пълна е, натискам Pagar и пак надпис, че е празна и така десетина пъти, докато накрая ме пусна да платя, но хлебопекарна йок Tired Cry Не че не пуснах други неща, но специално за нея, метлите и еспресо машинките мнооого ме е яд, че не се доредих Tired

# 637
Сега ако може да разберем дали ще ни ги изпратят преди черния петък  Mr. Green

# 638
  • София
От вчерашните трите поръчки с около 15 продукта общо,само на единият продукт-сандвичарник,пише че се подготвя за изпращане. Всичко останало чака. Simple Smile

# 639
От вчерашните трите поръчки с около 15 продукта общо,само на единият продукт-сандвичарник,пише че се подготвя за изпращане. Всичко останало чака. Simple Smile

Къде гледаш статуса, кое се подготвя за изпращане?

# 640
Пуснах и аз фритюрника, че моят го изхвърлих преди 1 година, но явно няма да минем без пържени картофи.

# 641
  • Димитровград
Момичета baby_neutral baby_neutral baby_neutral къде гледате листа на чакащите,че искам още един фритюрник без мазнина,а беше свършил и ме добавиха в списъка .Иначе и аз съм с около 15 неща закупени,остана и да ги изпратят Joy Joy Joy
С кой куриер идват от испанския?

# 642
Като се замисля и аз какво поръчах и какво не, май наистина ще се менкаме..то в бързината...давай давай  #Crazy

# 643
  • близо до морето
Момичета, записвам се и тук, ако на някой не му трябва хлебопекарна, моля да ми пише.

# 644
  • Пловдив
Пуснах и аз фритюрника, че моят го изхвърлих преди 1 година, но явно няма да минем без пържени картофи.

Аз до последно му се чудих...но ми се строи малък и го махнах.

Общи условия

Активация на акаунт