Пазаруване от Amazon - тема №54

• 91 071
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Миналата година имаше такава кампания с комплекти тенджери, прибори, ножове и т.н. на Бергхоф. Цените има бяха нереално ниски за няколко часа, след това ги вдигнаха. Но изпратиха всички поръчки. Надявам се и сега да е така.
Имам ножове от тогава, но от Амазона. Много са хубави. И комплект прибори за хранене взех на смешна цена.

Да, ние с теб взехме еднакви ножове, по 9 паунда бяха. Аз също съм много доволна от тях. А от Випа успях да грабна само една тенджера под налягане. Исках комплект тенджери, прибори, но не се доредих. Laughing
Та сега тая надежди пак да си получим ''печалбите". Mr. Green

# 691
http://es.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qd_ap_nav_g#page= … amp;ref=qd_ic_t_d

Зарибих се, искам да си поръчам този часовник, до бг колко е доставката? До къде е изгосно, само оттук не бях поръчавала но в този се вл'бих!
Мога до англия, Германия или бг, но не знам къде списва доставката.

# 692
Миналата година имаше такава кампания с комплекти тенджери, прибори, ножове и т.н. на Бергхоф. Цените има бяха нереално ниски за няколко часа, след това ги вдигнаха. Но изпратиха всички поръчки. Надявам се и сега да е така.
Да, аз от тази кампания ползвам с удоволствие комплект ножове и комплект тенджери, а тенджерата под налягане си стои в кутията и чака да я употребя.

# 693
  • Sofia
http://es.buyvip.com/homepage?ie=UTF8&ref_=qd_ap_nav_g#page= … amp;ref=qd_ic_t_d

Зарибих се, искам да си поръчам този часовник, до бг колко е доставката? До къде е изгосно, само оттук не бях поръчавала но в този се вл'бих!

Четете малко, деее ... Еднаква е доставката , докъдето и да го поръчаш, 7Е и безплатна над 100Е.

# 694

Четете малко, деее ... Еднаква е доставката , докъдето и да го поръчаш, 7Е и безплатна над 100Е.
Благодаря, ще изчета сега бързах да пусна този
Извинявам се !

# 695
  • софия
Във вип-а нали политиката е същата като в обикновения Амазон за празна карта? Ако няма пари получаваш мейл и правят втори опит за дръпване преди да канселират?
В момента не искам да слагам пари в картата по определени причини  Mr. Green

# 696
  • Пловдив

Toчно тази не успях да платя. След като е в кошницата, дава че не е налична  #Cussing out
Ican, борим се за едно и също нещо  Laughing
Така е, аз се отказах, успех на теб. Ако се пребориш пиши. Hug Случвало ми се е това и на други кампании в италианския ВИП. Тогава писах на чата, че "нещото" ми е в кошницата, ама не ми разрешава да го платя. Отговорът им беше, че не могат да пуснат поръчката вместо мен и не могат да видят какво става ( смотаняци) Mr. Green

# 697
Пиши ако решиш да го откажеш.
може да се смени адреса на цялата поръчка.
Ако ти е в отделна поръчка и можеш да смениш адреса ще съм благодарна ако ми я пратиш на мен.

Ако някой е поръчал мини фурна от най-малката (19л) и не му трябва съм насреща да я взема. Искам да заменя парти грила който си донесох от БГ и мисля, че това ще ми свърши чудесна работа. От доста време са ми в учиш листата в немския, но пусто не ги намалят, а явно цената е паднала докато съм била да взема децата от у-ще.
Сега гледам че дори на изчерпаните артикули са сменили цените и няма нищо за под 20€. Само на няколко изчерпани артикули остава ИТ-така да им оправят цените с нормалните. Не знам ако ни ги пратят и им ги удържат от заплатите дали ще продължават да бачкат там  Laughing. Тук доста българи и румънци работят в централата на Амазон и винаги има текучество.

Вече я запазих, благодаря за големия интерес и успех на всички с покупките bouquet

# 698
  • Sofia
Ако някой е хванал подова прахосмукачка и иска да ми я продаде за 100лв да ми пише!

# 699
  • Балчик

Много са хубави, аз пия вече втора опаковка и продължавам да се давя, докато ги преглъщам. Ха-ха.

И аз да не остана назад  поръчах си фритюрник за 16 Е, не харесвам тефлона на Тефал, но за тия пари не му остоях, още повече, че пържа само картофи във фритюрник, два пъти в годината.
Поръчах си и канттар за същата цена.
Пасатор не успях, но се надявам излишният на  nika-nika да е за мен. newsm51

# 700
Аз съм оптимист. Някой спомена, че подготвят за изпращане единия от поръчаните артикули - би ли споделил като/ако го изпратят?

# 701
  • ВАРНА
А колко дни пазят неплатените неща в поръчките на празна карта?

# 702
  • Пловдив
Мен ме е яд за сокоизтисквачката...ама щот слушам ММ Grinning

# 703
  • близо до морето
Аз се борих със сайта да поръчам от хубавата кафе машина, но се бъгна и не ми даде.  Sad

# 704
  • Пловдив
Аз ще имам излишна тази ютия http://es.buyvip.com/#page=d&sale=A1T0H7T3I3ZCXF&asin=B0 … 14W8J8OY&fc=1, не я продавам, но бих я разменила за тефалските съдинките, които си канселирах погрешка http://es.buyvip.com/#page=d&dept=all&sale=A1T0H7T3I3ZCX … ef=qd_all_eb_1_29.
Това в случай, че въобще получим нещо  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт