Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 058
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
Единственото ми по дълго чакане в клиниката беше преди години. Чаках доктор Юнакова около 2 -3 часа, но се оказа, че беше отишла на секцио или някаква процедура. Слезе запъхтяна с хирургичната мантия. Това е болница за репродуктивни проблеми. Не знаеш ма кой кога ще му е ден и час за трансфер, пункция или пък раждане. Тези неща не може никой да предвиди и за това в супер екстремни случаи чакаш няколко часа. За една година, откакто посещавам клиниката по-активно не съм чакала повече от 30 минути.

# 496
Аз след пет неуспеха в друга клиника успях да забременея от първи опит при д-р Юнакова. Естествено много съм доволна от нея и силно я препоръчвам, но мисълта ми е че ембриолозите също са си свършили добре работата щом най-накрая, след толкова опити стигнах до положителен резултат.
e4elina, цели 5? В коя клиника беше преди това

# 497
  • гр.София
Здравейте, може ли да ми дадете съвет за добър лекар за цветна снимка в клиника Щерев.
И въобще може ли аз да посоча кой да я прави? Нещо специално трябва ли?
Благодаря ви предварително.

# 498
Там снимките ги парви д-р Билчев, само в сряда. Преди снимката е добре да има изследване за хламидия, микробилогия, а в деня на снимката ПКК и СУЕ (сутрин, на гладно). Без упойка е. Мен лично не ме боля изобщо и всичко мина много леко. Цената е 180 лв.

# 499
  • гр.София
Благодаря, а  самата манипулация колко време е?

# 500
Около 5 минути някъде.

# 501
  • София
ТВЛ прави ли се в Щерев и ако да от кой лекар?

# 502
Най-добре ще бъде да се обадиш в клиниката (02 920 0901), момичетата на информация ще ти обяснят дали се прави и друго, ако те интересува.

# 503
  • София
Здравейте,
Искам да си взема цялото медицинско досие от клиниката и да се ориентирам към друг лекар на друго място. Трябват ми резултатите от хидротубацията, цитонамазка и инфо за инсеминациите. Трябва ли да се обръщам към лекаря с който  правих процедурите или може и на регистратура. Трябва ли да се обаждам предварително да си ги поискам или мога да отида на място и да ми ги дадат веднага?

# 504
Мисля, че отиваш направо на регистратура. Момичетата ти снимат всичко. Ако нещо има да се дописва, ще те викна ти като е готово.

# 505
  • София
Здравейте ще сменям клиниката, тъй като получих обаждане от фонда. Насочила съм се към Щерев и съм в дилема Савова или Юнакова? Другото, което казаха от фонда е че искат удобрение от клиниката. Когато звъннах в Щерев казаха първо да се консултирам с лекаря дали ще ме приеме!?!?Има ли вариант да ми откажат?

# 506
Съмнявам се да ти откажат. Кой опит ти е това? Гласувам с 2 ръце за Юнакова (и няколко крака).

# 507
  • София
1-ви в клиниката от фонда ще е

# 508
Още един глас за  Юнакова. Не вярвам да те върне , не е такъв човек. Успех в опита!

# 509
  • София
Можете ли да споделите каква е практиката на Д-р Юнакова?Стимулация и на какви изследвания държи?Питам за да направя сравнение със старата клиника в която бях. Там ме натъпкаха с максимални дози хормони и направих хиперстимулация

Общи условия

Активация на акаунт