Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 12

• 113 062
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
Жар птица, педиатъра в 99% от случаите трябва мъжа ти да го вземе, докара до вас и да го върне. От няколко години не са задължени те да идват у вас. Отделно прегледа на бебето е безплатен, но това не пречи да ви таксуват 30 лв.

# 481
Права си, но по начина по който са кръстени опитай да разбереш коя за какво е ако не си наясно - едната Пациентки на АГ болница Щерев а другата май беше Медицински комплекс Щерев - където очевидно всички пак са пациентки Laughing .  Предложих другата да се казва раждане и проследяване на бременност в Щерев, защото 99.9% това е съдържанието но си остана така. Затова става объркване, така кръстени двете теми са за всичко.

# 482
  • София
Да, права си, че наистина е объркващо, някакси трябва да се разделят, защото и тези, които са бременни едва ли е интересно какво да очакват преди пункция примерно, както и обратното Grinning

# 483
Всеки минал по пътя може да сподели опит.
Аз нямам драма да се говори за всичко свързано в болницата, но приемам коментара ти и ще се въздържат от друг тип питания.

# 484
  • София
Ами то се вижда къде е темата. А именно в Проблемно забременяване  Peace

# 485
Момичета, преди инсеминацията пуснах изследванията, нужни за нея - всичко е ок. Но цитомаската е II B група, плоскоклетъчни интраепителни лезии, атипични с неясна степен с HPV. Винаги съм била втора група, редовно си правя и колкоскопия (както се препоръчва), никога не съм имала раничка или друго...
Чак утре ще коментира моят лекар, та ако някоя от вас знае нещо за този резултат... Препоръки - няма, само втора цито след 6 месеца.

# 486
Гери, как си провери резултатите от цитонамазката? На мен онлайн ми излиза само микробиологията, а проби и за МБ о за цитонамазка бяха взети миналия вторник. newsm78

# 487
Здравей,  обадих се по телефона, момичето, с което разговарях беше така любезно да ми изпрати на мейла резултата от цитонамазката, а МБ ми излезе в досието, както и всички изследвания, правени  до днес в клиниката. Имейла ми го имат,защото при първото посещение попълвах документи, в които се изискваше да го напиша. Срокът да излезе онкоцитонамазка е около 8-10 дни, поне така ми се стори. За съжаление нямат опция да се качва в електронното досие на пациента, може и на място да си я вземеш, както и да я коментираш с твоя лекар.

# 488
Много ти благодаря!

# 489
  • София
Момичета, ще съм ви много благодарна, ако споделите мнения за протоколи за стимулация и лекари в клиниката, при които сте успели, когато се касае за намален ячников резерв? Какви схеми за стимулация ви бях предложени и при кого успяхте, с по колко антрални стартирахте, ФСХ и АМХ?  Rolling Eyes Благодаря!

# 490
  • София
Момичета, извинявайте че се намесвам и нахълтвам, но имам голяма молба към вас!Моля, препоръчайте ми доктор от Щерев, доволни ли сте от ембриолозите и другата част от екипа? Насочила съм се към д-р Савова, но там чакането е голямо....този проблем продължва ли?

# 491
Едно че е голямо чакането, друг е въпроса колко си струва за нея... Аз лично смятам че Коновалова, Ганева и Юнакова са по-добър вариант. За ембриолозите - масово се тиражират твърдения от псевдо специалистки и бивши пациентки че не са добри. От моя опит не съм съгласна, смятам че клиниката и всичките специалисти са на доста добро ниво и има нормално отношение и обслужване без да те карат да висиш по гол зххххк пред публика.

# 492
Аз след пет неуспеха в друга клиника успях да забременея от първи опит при д-р Юнакова. Естествено много съм доволна от нея и силно я препоръчвам, но мисълта ми е че ембриолозите също са си свършили добре работата щом най-накрая, след толкова опити стигнах до положителен резултат.

# 493
  • София
А часовете при д-р Юнакова спазват ли се?Чакане 15-30мин не е проблем,но ако се чака цял ден....

# 494
Повече от час не съм чакала и то когато не съм имала записан предварително час. Ако си с такъв изчакването е в рамките на допостимото 15-20 мин. От друга страна като се замисля аз винаги си записвам часове сутрин рано, та по-късно през деня може и по-голямо натрупване да се получава, но ако ходиш сутрин няма проблем.

Общи условия

Активация на акаунт