Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 44 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
ТХС то ми е 3.260, аз сега звънях да попитам Сигридов дали утре е на кабинет, но няма да е и в понеделник ще отида да видя какво ще ми каже да пия и правя  Flutter

# 706
  • София
Еййй, Бела, много гадно Confused Стискам палци всичко да е наред Praynig

# 707
Момичета аз съм вече в 19г.с. на ФМ бях 18с.Доктора ми каза,че бебо тежи 318г и дължината му е 20см.Чета за гестационната седмица информация и гледам,че трябва да тежи около 150-200г.  Shocked Вашите бебоци колко тежат?
Чак сега се включвам, но да си кажа , моята ФМ беше в 17 -та, чочко беше 230гр, не се ръководи от тия писания, ако док. е казал, че сте добре и си отговаря на периода, друго не те интересува Simple Smile ; )

# 708
  • София
Оф, аз се замотах с втората фетална...Марков ми каза да се обадя в началото на месеца, аз забравих и звъннах чак към 13-14-ти, та ме записаха за преди Коледа Crazy Нищо, живот и здраве, тамън ще е пораснал шушонко, всичко да му се вижда хууубавичко Laughing

# 709
  • Бургас
Оф, аз се замотах с втората фетална...Марков ми каза да се обадя в началото на месеца, аз забравих и звъннах чак към 13-14-ти, та ме записаха за преди Коледа Crazy Нищо, живот и здраве, тамън ще е пораснал шушонко, всичко да му се вижда хууубавичко Laughing
Звънни във Фемина. Там ще има по-ранни часове.

# 710
Белла, стискам силно палци всичко да е наред и повече да не преживяваш такива ситуации!

# 711
  • София
А, аз не бързам чак толкова, датата пак ми е в седмиците, които са подходящи за втора ФМ.

# 712
По моите сметки на 7-ми декември ще съм в 21 или 22г.с. и тогава мисля да ида на ФМ..
Само се чудя дали трябва да мина през моята АГ преди това..  newsm78

# 713
Dimitrina ,защо се чудиш дали да посетиш АГ-то ти?

# 714
Защото ФМ ще ми е при друг лекар.
Абе направо ще и звънна да я питам  Laughing

# 715
  • Лондон
Момичета, много съм доволна, снощи усетих малечко. Много се развълнувах, усещането беше като потрепване отвътре  Heart Сега се ослушвам постоянно Simple Smile

За ТСХ-то (аз съм с Хашимото) Начев ми е казал, че за забременяване трябва да е под 2/2,5, при бременност се увеличава дозата л-тироксин, но нормата каква е нямам идея. При мен казват, че е добре като последно пусках миналата седмица. Но видях един специалист по фетална медицина, който се зачуди как може никой да ми пусне изследване за антитела, че можели да преминат към бебето, но пък ендокринолога каза, че и да ги имам няма терапия за тях. Другата седмица имам час и се надявам да изследват каквото трябва и да видим и бебон.

# 716
  • където мечтите се сбъдват
Леле какви киселини ме връхлетяха  Shocked  Sick Никога не съм страдала от такова нещо.Какво се взимаше-газирана вода ли?

# 717
  • София
Ами май при всеки различно помага. При мен - газирана вода. Други писаха за студено прясно мляко. Също и едни таблетки има, за дъвчене, ама как им беше името... Thinking Талцид!
Ей, много съжалявам, че те сполетяха, много са гадни Sad

# 718
  • Бургас
Случвали ви се да ви прилошава? Напоследък нещо често ми премалява. Вярно, че двата пъти ми се случи в затворено помещение с повече хора и нямаше приток на въздух от никъде. Сега ми стана леко зле в банята.

# 719
Гут морнинг. kaffeetrmker_2
 Dimitrina аз на 9 бях при моя,а на 12 на ФМ.Все пак това е отделен преглед и трябва да си направиш консултацията при АГ-то.
July и на мен изведвъж ми прималява,но се случва по-често докато съм в леглото.Изведнъж ми става много лошо и ми минава за секунди. Tired Face

Общи условия

Активация на акаунт