Вече знаем пола и празнуваме - за АПРИЛ ще пазаруваме

• 45 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Оле мами два дни ме няма и сте изписали света Simple Smile))
за капак днес доста работа къде ви изчетох какво запомних не е ясно  newsm78
Исках да пиша много неща но няма да ви връщам назад.
Радвам се за всички усетили малките човечета и аз съм така (бях писала някъде напред в темата), Но вече е доста по смело малкото ни шуше  Blush Даже таткото, както забравяше че съм бременна сега усети и такава радост милия сякаш сега му стана реално  Hug май вече няма да забравя Simple Smile

За сватбите и аз съм съгласна с Белинда колкото хора толкова и мнения, и честно да ви кажа се радвам че сме различни, защото иначе нямаше да е интересно. И аз много обичам на ходя на сватби, но чужди, никога не съм искала аз да съм в центъра на вниманието. Но да ви кажа се решихме на много стилно и семпло празненство, само заради това че ежедневието ни е достатъчно еднообразно и обикновено, за да са ни обикновени и празниците, все пак си е нашия ден. Бях с вечерна рокля не булчинска, но обрах овациите всички много ме харесаха и да ви кажа страшен купон стана, и не съжалявам за похарчените пари ( и ние сме от тези които всичко сами си поемат няма кой да ни дава и плаща сметките).
Фреш добре дошла на теб.
За месото и аз съм зле не го ям е ми харсва, но ям яйца и риба, и от време на време  месото го поглъщам на кайма така не ми мирише, за да имам в менюто протеин.

# 616
  • София
Пишман станах, задето исках да се върна на работа по-скоро Tired Толкова ми се е натрупало ooooh! Днес съм ставала само до тоалетна и на обед до аптеката, че трябваше да си взема магнерот. Гърбът ме боли нетърпимо.

# 617
И аз днес бях на работа след едноседмичен престой в нас. Резултата е надути крака! Ставала съм само до вц-то, еми ужасна е работата на компютър.
Бхс си правих в терапията и беше безплатно, точно заради някаква програма.
И аз съм за 30.4, рядко усещам бебчо, или поне си мисля,че е то.

# 618
Аз днес събрах много студ..
ММ отиде да боядисвс етажа, а аз да не остана по-назат отидох с него и киснах така само там.. Всичко отворено, за да съхне боята и стууууд Shocked Друг път ще си седя у дома, че сега остава само да се разболея... Cry
Тези дни много се движа, почти не сядам и не усещам добре бебо... дали спи, не знам или психясвам вече newsm78

# 619
  • Пловдив
Аз го усещам все по-силно и по-често и ми е много готино  Heart Eyes

# 620
Добро утро, ох много ми е сънливо днес едвам гледам и аз в офиса  Shocked
Димитрина четох, че когато се движим на мъничетата им е приятно да се полюшват от движенията ни и спят повече, затова се усещат повече когато ние сме легнали вечер или сутрин при спокойно положение тогава те са будни Simple Smile))

# 621
  • Пловдив
Аз вчера ходих за подновяване на болничния, но беше много студено и ветровито. Вечерта ми се запуши стабилно носът, а днес се събудих и с болки в гърлото и отпадналост. Само се преместих от леглото на дивана и изглежда ще си лежа цял ден. Сега аз не се движа, а бебка компенсира - танцува ли, играе ли си, не знам, но е мнооого приятно да си я усещам.

# 622
Здравейте Simple Smile и аз снощи усетих неща странно в корема, голям кеф ми беше.

# 623
Човек да не му излезе работа. Света сте изписали за тия 5-6 дни.  Laughing
Аз се вписвам с най-новия си подвиг. Сутринта станах рано и отидох на водна гимнастика въпреки студа и мързела.  newsm44 Много беше готино и сега само се наблюдавам как ще ми се отрази. Ако не цъфне пак някое зацапване, записвам се редовно. Голям кеф да се плицикаш цял час. Почти забравих, че навън хич не е топло.  Crazy От дотук казаното става ясно, че дългоочаквания контролен мина супер и ми дадоха зелена светлина за активности. Да мине експеримента с гимнастиката и се пускам и на други експерименти. Mr. Green Иначе с това седене по цял ден пред компа и аз не съм цвете. Опашната кост ме боли зверски. Треньорката днес ми предложи, ако ми позволят в офиса да седя за част от времето на топка (от тия за гимнастика дето са). Било помагало за стойката и баланса и т.н.
С това пипане на корема и мен ме застреляхте. Знам, че не бива от гледна точка на затоплянето, но пък за контракции... Сега гледам да избягвам по-дълги контакти, така да се каже. Но пък що се отнася до това някой да ми пипне корема ей така, за кеф, кеф ми е и на мен пък. Защото ми е кеф и да пипам чужди бременни такива. Усещането (не се правете, че не знаете, дори и новите мамчета вече сте наясно) е толкова невероятно, че не бих лишила никой от това. Разбира се, не да висят по много време, но за 30 секунди нищо няма да стане, а и не се случват по 20 човека на ден. Все пак не ми е поникнала втора глава (или трета гърда, че май е по-атрактивно, поне за мъжете  Joy). Но пък всеки луд с номера си. Бременна или не, откачам, ако някой по-рязко ме хване за която и да е част на ръката. Май даже към лицето не съм толкова чувствителна...
Ех, сватбата... Ние подписахме само с най-най-близките, когато бях бременна с баткото. Причината беше една-единствена - да сме документално уредени. И за това, както и за осигуровки и други такива, човек твърде често не се замисля, че може да има неприятни последици. Например, не дай си Боже, нещо се случи с половинката ти и хоп - ходи се разправяй с лудата му рода само, защото не сте подписали и законно не си му никаква. Хората изтрещавят най-неочаквано и е добре да си застрахован. То и обратното го има, но нали семейство градим, та май предпочитам да рискувам един потенциален луд пред цяла сюрия.  Shocked Да не остава под закона, както казва тетка.  Peace Та подписахме се ние тогава, но пък миналата година направихме сватба като сватба с църковен брак. Ей, голям кеф! ММ каза, че толкова му е харесало, че трябва да потретим.  Joy И да ви кажа, не беше и невъзможно скъпо. Не, че не взехме заем. Взехме и още как. Даже още си го изплащам (но това е , защото е роднински Sunglasses ). Но си заслужаваше и си остана незабравим и ценен спомен за нас, за малкия, а вярвам и за гостите (около 50, апропо, с децата. Или толкова, или 200, ако се прибави следваща степен на близки хора.).
Стига съм умувала, а да се захващам за работа, че и тя не свършва... Усмихнат ден, бремелинки!  bouquet

# 624
Момичета аз съм вече в 19г.с. на ФМ бях 18с.Доктора ми каза,че бебо тежи 318г и дължината му е 20см.Чета за гестационната седмица информация и гледам,че трябва да тежи около 150-200г.  Shocked Вашите бебоци колко тежат?

# 625
  • Бургас
Момичета аз съм вече в 19г.с. на ФМ бях 18с.Доктора ми каза,че бебо тежи 318г и дължината му е 20см.Чета за гестационната седмица информация и гледам,че трябва да тежи около 150-200г.  Shocked Вашите бебоци колко тежат?
Аз съм почти в 20 та седмица. Дребното вчера го мериха и казаха, че е 320 грама. Навсякъде пишат различни стойности.

# 626
Нашият убавец в началото на 20-та беше 340 грама.

# 627
Аз не знам колко. На 25.11 съм на преглед, но и на мен ми е любопитно и смятам да питам доктора колко сме пораснали  Wink

# 628
Моята мома в 17 та седмица беше 200 грама, но това е толкова относително и зависи от ехографа.

# 629
На мен не са ми давали данни за грамаж все още, но честно казано ми е пълен абсурд, точно както и твърдението, че кантар може да ти измери мазнините в тялото, та ако ще и 30 вида данни да му предоставиш. Belinda много добре си го каза 2-3 страници по-рано - всичко е статистика според размера на костите, но какво са качили на тия кости според мен не се е родил експертът, който да гарантира, хеле пък до грам. Тъй че не го мислете толкова колко трябвало да е, пък колко излязло. Всичко е ориентир.
П.П. Днес само аз ли крада работно време за форума?  Rolling Eyes Blush

Общи условия

Активация на акаунт