Логически Задачки

• 63 948
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София
На един празник в едно село било уредено състезание - щели да се надбягват с конете си двама момци от селото. Наградата за победителят била голяма. Само че условието в надбягването било доста странно: наградата щял да получи този, чийто кон стигне последен до финала!!!
Качили се момците на конете си, развикали се хората, но ... никой от момците не мърда! Всеки чака другият да тръгне пръв, за да стигне той последен и да победи.
Викали хората, викали, пък взели да се разотиват. В това време от селото излязъл един старец. Попитал каква е работата, помислил малко и казал на хората:
- Върнете се! Нещата ще се наредят!
Доближил се старецът до момците, които още стърчали на конете си, и ги помолил да слязат, за да им каже нещо на ухото.
Слезли момците и старецът им прошепнал две-три думи. Момците веднага скочили на конете и препуснали с все сила!
Какво им е прошепнал старецът???

# 61
Да си разменят конете  Mr. Green

# 62
утре ще ви поставя една страхотна здача за седмокласници,но сега се притеснявам,че не знам точното условие,а то е важно за решението

# 63
  • гр.София
Да си разменят конете  Mr. Green

ИЕЕЕЕЕЕ Правилно!!!   smile3525

# 64
# 65
аз знам отговора на задачата,но няма да кажа,за да е интересно на останалите,които не го знаят,мислех да публикувам тази задача но ми се стори дълга за писане

# 66
аз знам отговора на задачата,но няма да кажа,за да е интересно на останалите,които не го знаят,мислех да публикувам тази задача но ми се стори дълга за писане

Истрих я, защото я има във всички форуми Simple Smile

# 67
Мъж попаднал в женското царство на амазонките. Законът там е - да бъде убит. Определили 3 красиви жени да го убият. Но тъй като и той бил красив, решили да му дадат възможност да се спаси, ако е И умен.
Какво казал той, за да се спаси?

# 68
дано да не ям бой за тази задача:
1
11
21
1211
111221
312211
Напишете следващия ред.Може ли по някое време да се появи "4"?

# 69
  • гр.София
Мъж попаднал в женското царство на амазонките. Законът там е - да бъде убит. Определили 3 красиви жени да го убият. Но тъй като и той бил красив, решили да му дадат възможност да се спаси, ако е И умен.

Ами сигурно: "Нека най-грозната ме убие"

# 70
нека ме убие най-красивата от вас  Mr. Green

# 71

Ами сигурно: "Нека най-грозната ме убие"
Хммммммммммм, подготвила си се, ми се струва Mr. Green Ще имаме домашно Mr. Green

# 72
нека ме убие най-красивата от вас  Mr. Green
Обратно Wink - най-грозната Mr. Green

# 73
  • гр.София

Хммммммммммм, подготвила си се, ми се струва Mr. Green Ще имаме домашно Mr. Green

newsm10 Очаквам го с нетърпение...   Wink

# 74
 newsm78 щом са амазонки ще трябва да е "най-свирепата" или "най-смелата" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт