Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 83 152
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • Разпиляна във въображението
Те СА при Денерис. В последната серия корабите им бяха с флотата и. Варис нали и ги докара.

Пропуснала съм тази подробност Grinning

# 196
защо по дяволите Джайм е с цветовете на Таргариен.? Thinking

а защо да не е? Не виждам по-подходящ жених за Дани. След като тя е толкова уверена, че баща й е бил ненормален, едва ли ще й е трудно да прости убийството му. А и не си представям по-лесен и убедителен начин с който Дани да победи Церси. Има и кой да ги сватоса.

# 197
Церсей ще се победи сама.
Николай е казал,че в 7 сезон ще му се наложи да влезе в ролята на Тивин.На снимката- Тивин в черно и червено.
Скрит текст:

# 198
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Николай е казал,че в 7 сезон ще му се наложи да влезе в ролята на Тивин.
Дано само това не означава, че ще получи стрела в тоалетната Laughing

# 199
Предполагам,че ще трябва да озаптява сестра си,да води преговори,да сключва съюзи,да мисли няколко хода напред,а не само да е пълководец на силите на Ланистър.И вероятно вече няма да е пуделът на Церсей.

# 200
А и не си представям по-лесен и убедителен начин с който Дани да победи Церси.
Денерис има зад себе си Тирелите, Дорн, най-добрата част от Железния флот, неопетнените, дотраките и три дракона. Церсей има войските на Линистърите и евентуално флота на Юрон. Аз пък не си представям как въобще ще ми вкарват интрига в цялата работа, Дани би трябвало да ги отвее за отрицателно време. То само Тирелите са равностойни на Ланистърите, какво остава като прибавим и останалите.

# 201
  • Варна
защо по дяволите Джайм е с цветовете на Таргариен.? Thinking
а защо да не е? Не виждам по-подходящ жених за Дани. След като тя е толкова уверена, че баща й е бил ненормален, едва ли ще й е трудно да прости убийството му. А и не си представям по-лесен и убедителен начин с който Дани да победи Церси. Има и кой да ги сватоса.

Нали? Нали!!! Party
Ще се радвам МНОГО при такова развитие на събитията. : Whistling

Церсей ще се победи сама.
Николай е казал,че в 7 сезон ще му се наложи да влезе в ролята на Тивин.На снимката- Тивин в черно и червено.
Скрит текст:

Тивин е в ланистърско червено и златни елементи, Джайм е в таргариенско червено и черно.

Ланистърското червено е crimson, а таргариенското blood.
Скрит текст:

# 202
А и не си представям по-лесен и убедителен начин с който Дани да победи Церси.
Денерис има зад себе си Тирелите, Дорн, най-добрата част от Железния флот, неопетнените, дотраките и три дракона. Церсей има войските на Линистърите и евентуално флота на Юрон. Аз пък не си представям как въобще ще ми вкарват интрига в цялата работа, Дани би трябвало да ги отвее за отрицателно време. То само Тирелите са равностойни на Ланистърите, какво остава като прибавим и останалите.
Денерис изобщо може да не стигне до директен сблъсък с Церси, може директно от Драконов камък да тръгне с цялата войска на север. В този случай обвързване с Джайм може би ще е съсипващо за Церси  newsm78

# 203
Официални снимки от новия сезон:
Скрит текст:

http://www.makinggameofthrones.com/production-diary/get-look-exc … -thrones-season-7

# 204
  • Варна
Супер! Никакви изненади. Mr. Green

# 205
Значи знам, че не е логично и ще е прекалено сладникаво, ама така се надявам на Тормунд да му се отвори парашута с Бриен, преди да го убият сценаристите (не тая надежди, че ще избута до края Sad )

# 206
 Grinning Всички са доволно облечени,няма и един разгологъзен вече.Ще ми се да видя дотраки в кожуси.   Twisted Evil
Снимката Санса/Петир ми е любима,както и Бриен/Тормунд.
Двамата Ланистъри - само от една снимка личи какви невероятни актьори са Лена и Никича.

# 207
Джон в криптата. Пред чий ли гроб е.... Wink

# 208
Джон в криптата. Пред чий ли гроб е.... Wink
И на мен ми се стори,че е там,ама смея ли да се надявам.

# 209
Моля за анализ на снимките. Точно за това влизам, освен за Джон, че май е в криптата за другите нямам достатъчно фантазия. Особено последните

Общи условия

Активация на акаунт