Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 617
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
 За представяне - представям си сцената*, ама много пари трябват. Джон по някакъв повод надува рога или пък някой друг го надува в критичния момент...и Вала се срутва., докато всички биещи са са на него.

Нещо повече си представям дори - Джон надува рога, и дракона под Вала се надига,  пробуждайки се от сън дълбок..и така се съсипва Вала. Някои хора падат от 1000 м. висорича, други биват затрупани под тонове лед- Пораженията са страхотни както за Другите, така и за Диваците и Стража.

*Ледена епоха 1,2,3 не си ли гледал? тонове Лед се свличат изведнъж!

# 691
  • Варна
TrollfaceАз направо си представям катерицата и жълъда.

# 692
Хексе,
Скрит текст:
с катерицата имаше един чудесен момент в Ледена епоха две където трябваше да избира между женската катерица  и Жълъда но иначе си права, обикновено са в някоя долина и изведнъж се отчупва едно голямо парче лед

# 693
  • Варна
Хексе, Джон, за пореден път ме разсмивате и едва се сдържам да не изкоментирам. Grinning Grinning Свежи и полезни са ви много коментарите.

Иначе ми се струва, че поне един леден дракон със сини очички няма да ни спестят. Мислите ли?
Скрит текст:
За втори епизод нали уж излезна информация, че Церсейката ще разбере, че все пак драконите са раними,
след като и казват за раненият Дрогон в ямите. Т.е. щом могат да бъдат ранени, значи може да бъдат и убити. И понеже не горят щото са дракони, какво ще спре труповете им да се превърнат в бродници?

# 694
  • Вестерос
Рогът е у Юрон в книгата, тука липсва. Споменаван ли е въобще? Въобще една склероза ме е удари, май светът трябва да прелистя отново.

Мартин май консултира за битката Хардхоум ли беше Grinning

# 695
  • Варна

Иначе ми се струва, че поне един леден дракон със сини очички няма да ни спестят. Мислите ли?

Скрит текст:

Знае се , че драконите не са неуязвими. В историята на Вестерос има гражданска война наречена "Танца на драконите" в която по-голямата част от драконите са избити. Церсей няма как да не го знае.

# 696
  • Варна
Скрит текст:
Да, тя трябва да си го знаела винаги, но в спойлера имаше и информация как точно може да ги уязви и кой точно и демонстрира силата на някакъв арбалет или какво точно беше, не мога да изровя като цитат, че остана много назад. Което си е направо да и дадеш в ръцете на тази лудата нещо като адския огън, с който гръмна и врабци, и Марджерита, и септи... Дали ще се концентрира основно върху унищожението на драконите и тя ще нападне или ще чака в отбранителна позиция и дали въобще ще успее поне един да елиминира вече можем само да гадаем.

# 697
 Рогът  в книгата не е у Юрон а у Вик. ИНтересно как ще го използва, залагам че ще го надуе Тирион
В ЗХ се намира Рогът на Зимата, вероятно сценаристите ще обединят двата рога в един и Джон ще надуе в сублюминния момент за да призове дракон . Припомням че според легендите дракон има и под Вала, но също и под ЗХ.
драконите са различни по вид и същност - някой са кротки като Овцекрадеца, други зли и могъщи като Канибала и Крексасес или както там се казваше
Скрит текст:
аз пък си мисля, че ще се опита да убие Денерис и да укроти Дракон. Драконите биха могли да са опасно оръжие, но те са нож с две остриета, а към момента се подчиняват само на Дани
[/spoiler]

# 698
  • Вестерос
Дрогон имаш предвид.

# 699
 по принцип мисля, че на Ц. й е все едно кой дракон би могла да опитоми, стига да си има личен дракон, но с Дрогон ще е най-ефектно, защото той е най-силен и могъщ.  Само че точно Дрогон не може да бъде язеден от друг освен от Дани, с някой от другите по може да стане.
Скрит текст:
П.С. Егати представяте ли си Церсей със собствена дракон, че тя съвсем ще изперка, ще стане досущ втора Ренира

# 700
  • Варна
Рогът  в книгата не е у Юрон а у Вик.

Във Виктарион е рога с който се командват дракони, не Рогът на зимата.

П.П. Това трябва да го обсъждаме в другата тема. В сериала няма нито Вик, нито рогове.

# 701
Хм, в сериала Манс или някой от диваците не споменава ли рога?
Представяте ли си подаръкът, който Юрон ще занесе на Церсито да е някой рог, м? Simple Smile

# 702
 те по принцип Роговете не са един и два. Съвсем забравих - в сериала преди да наръгат Джон надува ли рог или не надува? в книгите надува, ама в сериала как става?
Не виждам защо Юрон да не занесе някакъв рог на Церсей и да не я метне, че с негова помощ ще управлява драконите, тя и Мелисандра метна Станис с "магически" меч, а уж е интилигетен.
А представяте ли си - иде Денерис с ДРогон - Церсей вместо да се крие надува някакъв глупав рог (та по -лесно да я забележат) с надеждата да подчини Дрогон. Как ли ще изглежда, когато осъзнае, че са я изиграли?

# 703
  • Варна
Джони, фактите ти куцат. Мелисандра не е метнала Станис с магически меч, той е наясно, че мечът е фалшив.
Не е като:

# 704
Джон не е надувал рог в сериала преди да го наръгат. Аз и в книгите не помня, че е надувал.

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 00:42 от Turanga Leela

Общи условия

Активация на акаунт