Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 714
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
# 76

Joy  Joy Joy мисля че понякога ще е по - интересно да гледам морско свинче с рижава перука вместо Санса и нейните дилеми

# 77
Peter Vaughan, който изигра ролята на Емон Таргариен,е починал на 93.
And now, his Watch is ended. Sad

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 18:38 от SANDS

# 78
  • Вестерос
Sad Нека почива в мир.

# 79
  • Варна
Общо взето май  не останаха тайни от снимките на 7 сезон, чак ме мързи да ги пускам.  Mr. Green

Потвърди се участието на UFC боеца Конър Макгрегър. Изглежда ще бъде част от екипажа на Юрон, няма да има реплики.
( И няма нужда.. Whistling)
Скрит текст:

# 80
Вероятно ще има морска битка, а Макгрегър ще е част от екипажа с отрязани езици на кораба "Тишина". Wink
До сега нямаме загадки в каста, чудя се как ще поберат всичко от спойлерите в 7 епизода.

# 81
Здравейте фенове,
кога ще започва новият сезон?  Hug Hug Hug

# 82
  • София
Айде официално:

# 83
Здравейте фенове,
кога ще започва новият сезон?  Hug Hug Hug
25.06.2017

# 84
В Редитт е качен спойлер от източник, който не е чул инфо от втора ръка, а сам е чел част от сценария.
СПОЙЛЕР!!! СПОЙЛЕР!!!!!

Скрит текст:
Бран има няколко ретроспекции, от които научава за списъка на Аря и за това което се е случило между Санса и Рамзи. В края на сезона, Бран разказва на Санса за всичките интриги на Белиш и Аря го убива. Във видение на Бран отново ще видим Кулата на радостта и ще чуем ясно всичко , което Лиана прошепва на Нед. Бран вижда във видение Регар и тайната му сватба с Лиана.
Последните 3 сцени на сезона са монтаж от - Бран и Сам казват на Джон за неговия произход и за това че е законен Таргариен, Джон и Денерис в леглото и драконът зомби разрушава част от Вала.

Последна редакция: нд, 11 дек 2016, 06:38 от SANDS

# 85
  • Вестерос
 Joy Joy ни моа, всичко ми е смешно от спойлера, не че не може и чичо така да го измисли, ама ми е много сапунско  Rolling Eyes

# 86
Скрит текст:
Ще се радвам да видя всички Старки заедно, и без това едва ли в книгите ще се съберат.

"Джон и Денерис в леглото" - тук вече ме изгубиха...ДиД много държат да зарадват и най-романтичните фенове.

# 87
Аз вече се настроих, че романтиката няма да ни се размине и нямам кой знае какъв проблем с това. Не бих искала , но всичко сочи към такова развитие.
Скрит текст:
Не мисля, че Джон и Денерис имат много общи неща освен произхода, тя е психически нестабилна, той пък е леко меланхоличен като баща си, не ми се ще такова развитие но...   Sad

# 88
  • Варна
Скрит текст:
Аз пък съм потресена, че Кутрето ще загине като треторазряден злодей. Язък му за силните приказки и потенциала. Crossing Arms
Остава ми утехата, че в книгите ще загине след като е направил по-умни ходове.
 Тъкмо разочарованието на тези, които очакват той да е следващият, който ще управлява Вестерос да е по-голямо.  Mr. Green

# 89
  • Сидни
Скрит текст:
Никога не съм си мислела Кутрягата да управлява Вестерос, но наистина Последните 2 сезона ролята му е доста смешна. Голям играч, а накрая децата Старки ще му разкажат играта...На мен за Джон и Денерис ми е готино...сори, аз съм от романтичните. Най-налудното за мен е зомби-драконът...тук ме изгубват!

Общи условия

Активация на акаунт