Game of Thrones Teмa 25 - "He brings the storm."

• 82 629
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Заради бузите на Кит Харингтън години наред не гледах сериала. Бях в шок и изобщо не можах да го възприема. Но след време ми стана симпатичен. Повече от този в книгата даже Simple Smile
Съгласна съм че се обръща малко внимание на детайли като очи и прочие и винаги съм се чудела на ентусиазираните  отзиви за сериала. Цици, цици и цици и толкоз...

# 661
  • Варна
Аз бързо им свикнах на всичките актьори. Единствено леко ме изненада изборът за ролята на Кейтлин. Чудесно си играе жената, нищо лошо не мога да кажа, но... една идея по-младолика можеха да изберат. Нека го има пак това уморено изражение, но чак пък с виснали бузи да я изтипосат. От книгата съвсем друга си я представях, не толкова бабешка.

# 662
  • Вестерос
В книгата е около 33-35 все пак Grinning

много се смях на това видео

https://www.facebook.com/moustafa.thabet.31/videos/10155344312500977/

# 663
Ед Шийрън влезе в сериала заради Мейси, защото тя много го харесвала и цялата сцена с войниците и Ед е точно заради нея.
Аз го следя също от началото, доста смислени текстове има. Гледала съм интервюта с него - определено е земен човек и се надявам да си остане такъв.

# 664
Аз бързо им свикнах на всичките актьори. Единствено леко ме изненада изборът за ролята на Кейтлин. Чудесно си играе жената, нищо лошо не мога да кажа, но... една идея по-младолика можеха да изберат. Нека го има пак това уморено изражение, но чак пък с виснали бузи да я изтипосат. От книгата съвсем друга си я представях, не толкова бабешка.
Кейтлин и яз не я харесвам. Кутрето я изкара толкоз хубава,  толкома красива на младини,  Санса толкоз приличала на нея, бла-бла-блаб-бла нещо като гледам актрисата не си я представям, чак пък колко хубава ще да е била. Иначе добре играе жената.

Чак пък такива цици, в този сериал не съм видял да има -един два пъти Дененирс се поразголи да поизплакнем очиете, няколко пъти видяхме по-дълбоки деколтета - и това беше. чудо голямо, в Спартак през две минути минути има голи тела, през пет минути - яки секссцени и истински оргии

Ед Шийрън i
Скрит текст:
съвсем наскоро имаше комнетра, колко много се дразнел, че го хейтят във Фейсбуук, колко много хора го хейтели и как повече нямало да пуска снимки. Този яко ме дразни. Първо - хората може да хейтята, но има и такиав които лайкват. Винаги ще има такива, които хейтият, просто не трябва да им се обръща внимание.  Второ - хейтъриет въобще не са чяк толкоз много колкото ги изкарва - "само хейтъри и нищо друго". Трето - като се дразни от хейтове и има обръща внимание да си закрие, профила във Фейс, това е най-лесното, какво ни заплашва! тъпанар! кеф му е да е публична личност, а да го хейтият не му е кеф!

Тиф....ахъм...ти нещо срещу 35 годишните ли имаш? кажи си, направо?

Последна редакция: ср, 19 юли 2017, 15:37 от Джон Сняг

# 665
Хич не бях търсила недостатъци на бузите на Кит Харингтън Grinning Направо ме разбихте с неговите бузи и коса. На мен ми харесва като актьор за този герой.
Изборът за Кейтлин и на мен не ми допадна. Парче актриса си е, но ми идваше по-възрастна на вид. Освен това си представям Кейтлин с по-топло излъчване. А в сериала Нед ми изглеждаше по-топъл, а тя повече като севернячка. :/

# 666
Бузите му чак толкова не ме дразнят, но телешкия му поглед определено не ме кефи. Laughing

# 667
# 668
  • Вестерос
От книгата нямаше как да имаме бабешка представа Grinning

Не ми харесва този за Нед, но съм съгласна за Ева Грийн като Мелисандрата.

едит: ти за Джон го даваш, не ми харесва и за него, дърт е.

# 669
 то и на мен не ми харесва Нед. (представях си Джереми Аърънс или хайде да речем някой като Ричард Артмидж, но не и шон Бийн.) http://katja-k.livejournal.com/2302241.html Очаквах Нед, да е по-стегнат и младолик. За Мел стискаме ръцете - Ева Грийн. доколкото знам тя е била почти последно предложение, но в последния момент Карис ван Хютен я е изместила. Според мен това е грешка, вероятно за пари е ставало дума (E.Г. вес пак е по-известна)

едит. Да, дърт, е но е младолик, с  стегнато лице, набола коса, черна права коса. По-хубав не можах да намеря.
От тези дето участват - най-близко до Джон ми стои Алфи Алън.

# 670
Джони, това според мен е тотално неподходящ актьор за ролята на Jon Snow.
Абе как не са те взели тебе да им правиш кастинга, направо не знам. Grinning Grinning Grinning За всеки актьор имаш "по-добро" предложение Grinning Grinning Grinning

# 671
 не за всеки. за половината.
разбирам ги хората - пари са нямали. но пък при някои актори,  толкова са се отдалечили от литературниет им образи че не е истина. Едни лещи не можаха да намерят на Денерис?
виж - Джофри бе бриянтно попадение, Тивин също ими Марджери, но Кейтлин или Мелисандра?
ти като не си чела книгите, нямаш високи очаквания, обаче аз имах. като ще се прави филм по книга обичам всичок да е точно.

# 672
  • Варна
Малко отклонение, извинете. Знам, че си има тема за книгите, но има нещо, което не ми дава мира, а тук сте бая активни и информирани. Не помня един от драконите на Денерис, мисля, че беше зеленият (Дрогон вече беше избягал) беше изпепелил един кандидат жених. Беше си повярвал наивникът, че ще успее да го обязди.

# 673
 Куентин.
Скрит текст:
синът на Доран Мартел, братовчед на пясъчните змии, Обара, Нимерия и т.н.
беше си повярвал прекомерно много.  Ситуацията се спече, наемнициет офейкафха в критичния момент и от него остана само въглен. Умираше 4 дни от изгаряния
Куентин Закъснелия.

# 674
Куентин го няма в сериала, както и Ариан. Защо не ти дава мира?

Общи условия

Активация на акаунт