iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 293
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Препоръчайте ми нещо  ефикасно за лошо кръвообръщение,което сте пробвали или поне има добри съставки .Посиняват ми ноктите,устните и въобще меките тъкани-и това при температури много по-високи от нулата,а краката и ръцете ми стават вкочанени и мъртвешки бледи.Студено ми е при доста високи температури,дори и в къщи,ако се застоя на едно място.А зимата тепърва предстои.Цяла зима съм така,но със годините се влушават нещата.Пих известно време Центела Азиатика,но не видях подобрение.
Благодаря предварително! Денис,ще съм благодарна ако споделиш мнение. bouquet
Консултирай се със специалист - напр.  кардиолог, ендокринолог - може да имаш здравословен проблем, който да е причина за тези симптоми. Напр. при Хипофункция на ЩЖ ТТ е по-ниска и респ. крайниците са много често студени, при хормонален дисбаланс, венозна недостатъчност и т.н. вкл. и дехидратация на тялото.
За подпомагане на правилното кръвообращение, най-общо може да се ползват:
Омега-3 мастни киселини
МВИглика
Гинко Билоба
Джинджифил
Куркумин
Аргинин
Ниацин /вит. В3/
Инозитол
Кайенски пипер
Натокиназа
Магнезий
iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 391
  • тук и там
Благодаря,Денис!Имам лошо оросяване на периферните малки кръвоносни съдове.По едно време личната ми изрази съмнение,че може да е синдром на Рейно,но така и не ме насочи по-нататък ,защото освен че я карам на замръзване зимата и съм синя цялата,други проблеми не съм имала.ЩЗ и хормони също съм правила-наред съм..Последният път само Т3 ми беше завишен леко,тоест би трябвало даже да ми е горещо,ако съм  със хиперфункция.Peace

# 392
има ли начин rawards да не се отчита директно при следваща поръчка,
а да се понатрупа?
Не виждам опция в кошницата как да го махна  newsm78

# 393
Не, не може

Код за 10 % отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 394
  • София
има ли начин rawards да не се отчита директно при следваща поръчка,
а да се понатрупа?
Не виждам опция в кошницата как да го махна  newsm78
Ако имаш активни Rewards и Loyalty Credit, не може да ги избегнеш - те ще се приспаднат от поръчката.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 395
Жалко.Мерси за отговорите  bouquet
ще разделя поръчките.
тъпо ли е да взема тази хиалур.кис ?
http://www.iherb.com/Thompson-Hyaluronic-Acid-MSM-30-Veggie-Caps/18535
май не е от популярните въм форума,но за да не е празно второто пакетче трябва да сложа нещо за 4-5 долара.

# 396
  • София
Жалко.Мерси за отговорите  bouquet
ще разделя поръчките.
тъпо ли е да взема тази хиалур.кис ?
май не е от популярните въм форума,но за да не е празно второто пакетче трябва да сложа нещо за 4-5 долара.
Не разчитай много на ХК в този продукт - по-скоро на МСМ и вит. С

# 397
Денис, момичета, да ми препоръчате по-добри синьо-зелени водорасли, от които сте доволни?

# 398
Не разчитай много на ХК в този продукт - по-скоро на МСМ и вит. С

bouquet
Да,сега сравних състава с  другите.

Позачетох се назад в темата и гледам често се коментират пробиотиците.
Стана ми интересно-като състав или като цени са по-добри от Бг?
Аз съм купувала само биогая досега за детето.

# 399
  • В две мънички очи...
Благодаря,Денис!Имам лошо оросяване на периферните малки кръвоносни съдове.По едно време личната ми изрази съмнение,че може да е синдром на Рейно,но така и не ме насочи по-нататък ,защото освен че я карам на замръзване зимата и съм синя цялата,други проблеми не съм имала.ЩЗ и хормони също съм правила-наред съм..Последният път само Т3 ми беше завишен леко,тоест би трябвало даже да ми е горещо,ако съм  със хиперфункция.Peace

Аз съм така, но в много по леко състояние. При измръзване започваха да ме болят и ставите на ръцете. Ревматолог ми пусна изследвания за автоимунни заболявания и преглед на периферните кръвоносни съдове. Синдромът на Рейно в начално ниво се търпи, но когато се задълбочи може да създава сериозни проблеми.

# 400
Здравейте,
Ще правя първа поръчка и още се лутам какво да поръчам, като цяло искам някакви витамини и/или имуностимуланти, за мен (30г.), а може и за детето (1 год.). bouquet

# 401
  • тук и там
Ysabell,приемаш ли някакви добавки  и какви?Мен  не ме болят все още ставите,само се вкочанясвам,ръцете ми стават жълто-бледи и ми посиняват ноктите.Мисля да пробвам със добавки за сега,и едва по-нататък със лекарства ако се наложи.

Последна редакция: нд, 20 ное 2016, 08:49 от Kaisia

# 402
Здравейте момичета,аз съм болна от рейно и мога да споделя нещо,което ползвам от миналата зима и съм страшно доволна
Скрит текст:
чай от пресен джинджифил - на мен ми действа по-добре от съдоразширяващо и най-важното,че не ми понижава кръвното.Дано съм била полезна.Аз си го правя малко по-силничък и го пия бавно на глътки.

код за отстъпка при първа поръчка LUD562

И един въпрос към Денис -коя от двете форми е по-добра - calcium ascorbate или Sodium Ascorbate -ако има значение -за човек с проблемен стомах.

# 403
  • Бургас
Вземи си магнезиев аскорбат Peace

# 404
Денис, може ли да препоръчаш каприлова киселина от сайта и ако имаш време да дадеш малко повече информация за нея (най-вече полезни свойства и прием). Praynig

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - LQQ746

Общи условия

Активация на акаунт