iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 187
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
има ли в момента някакви кодове за отстъпка?
GET10 дава 10% отстъпка при поръчки над $40

# 721
  • София

Денис, 
Изкушавам се да поръчам дневната промоция, но ме притеснява мнението на масажист ката ми, че л-карнитина спомага за образуването на целулит. Имаш ли такива наблюдения? Имам понижена функция на щитовидната ( 7-8 месеца пих селен, в момента никакви лекарства освен герикапс- витамин А и Е и слънчогледов тахан ), задържам много вода и имам 10кг за сваляне. Мислиш ли, че е удачно да поръчам?
Точно с Л-Карнитин изчистих целулита си преди години.
Той е естествена АК, която подпомага изгарянето на мазнини и използването им за енергия / освен всичко друго/. Не споделям това мнение.
За пирувата - заслужава си, но една опаковка няма да е достатъчна, защото изгарянето на мазнини е бавен процес и освен това, трябва да се съчетава с режим на хранене и спорт - за да има ефект.
Герикапс се приема по схема / само 10 дни през ФФ и след това се почива поне 1 месец/ или ако го приемаш цел месец, поне 2-3 месеца трябва да почиваш.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 722

Денис, 
Изкушавам се да поръчам дневната промоция, но ме притеснява мнението на масажист ката ми, че л-карнитина спомага за образуването на целулит. Имаш ли такива наблюдения? Имам понижена функция на щитовидната ( 7-8 месеца пих селен, в момента никакви лекарства освен герикапс- витамин А и Е и слънчогледов тахан ), задържам много вода и имам 10кг за сваляне. Мислиш ли, че е удачно да поръчам?
Точно с Л-Карнитин изчистих целулита си преди години.
Той е естествена АК, която подпомага изгарянето на мазнини и използването им за енергия / освен всичко друго/. Не споделям това мнение.
За пирувата - заслужава си, но една опаковка няма да е достатъчна, защото изгарянето на мазнини е бавен процес и освен това, трябва да се съчетава с режим на хранене и спорт - за да има ефект.
Герикапс се приема по схема / само 10 дни през ФФ и след това се почива поне 1 месец/ или ако го приемаш цел месец, поне 2-3 месеца трябва да почиваш.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката
Благодаря ти! Ще го поръчам и дано има ефект, ходя на йога 3 пъти седмично и свалих мазнини от областта на кръста и корема, но проблема ми е най-вече в краката. Стремя се да се храня разделно. Спирам герикапс значи, пих го вече месец. Какво е ФФ?

# 723
  • София
ФФ - Фоликуларна Фаза или фазата до Овулация / от МЦ= менструалния цикъл/
За краката - клякания / поне 100-200 на ден Wink - започваш по 20-30 на ден и увеличаваш, по серии от 30-50/ до 2 месеца ще има ефект, от който ще си доволна Peace

# 724
ФФ - Фоликуларна Фаза или фазата до Овулация / от МЦ= менструалния цикъл/
За краката - клякания / поне 100-200 на ден Wink - започваш по 20-30 на ден и увеличаваш, по серии от 30-50/ до 2 месеца ще има ефект, от който ще си доволна Peace

Ауу, дали от товални че съм пила герикапса може да усещам гърдите си наедрЕли с една идея? Днес ми е ден 2 след МЦ.
От толкова клякания само да не направя и още по-голямо дупе, че си имам предоволно и от него  Mr. Green

# 725
# 726

Чудесно! Идеята е супер, че понякога сериозно ме мързи да правя половин час други упражнения.

А да попитам за кой л-карнитин идеше реч, че нещо не видях в дневните сделки да има?
Отивам в другата тема.

Общи условия

Активация на акаунт