iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 188
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Моля да ми препоръчате пробиотик за дете на 3г. и 5 г. ще го използваме след антибиотично лечение.

Благодаря предваретилно!

iHerb Код при Първа поръчка: KQT289

# 706
  • София
zlativ 
Дозата на омега 3 е:
- за възрастни 1500мг/дн.
- за деца - според годините
На каква възраст са децата?

dilyankataa
погледни поста ми за mir_ma /ПроБ - подходящи и за твоето дете  Peace/
iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 707
  • Стара Загора
момичета моля за съвет,сигурно сте ги коментирали,но не обърнах внимание.
Вчера момиченцето ми на 8 год се разболя,почнаха хрема кихане ,сълзящи очи и Т, аз следобед се сетих че имам поръчам епикор, и дадих 1 таблетка,днес дадох отново 1 таблетка.Въпроса ми е колко дена максимално мога да го давам?
Да напомня - Epicor  е само за деца над 4 год.
Дозата зависи от кг на детето:
до 18 кг - 125мг на ден
от 18 до 36 кг - 2х125мг
от 36 до 55 кг - 3х125 мг

моето дете е на 8 год ,почти 25 кг ,значи нещо не съм разбрала и трябва да дам по 2 таблетки ,така ли?
Колко дена максимум мога да давам ?четох че не бива да се прекалява с епикор

# 708
zlativ 
Дозата на омега 3 е:
- за възрастни 1500мг/дн.
- за деца - според годините
На каква възраст са децата?

dilyankataa
погледни поста ми за mir_ma /ПроБ - подходящи и за твоето дете  Peace/
Едното е на 9мес., другото на 6г.

# 709
  • София
kokovi4
За Epicor - посочените дози са за детския Epicor:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-Veggie-Caps/22372
1 caps.  e 125mg или по 2 на ден.
На гладно или след хранене - няма значение

zlativ
За детето на 9 мес. - по-подходяща е тази омега 3, с повече DHA:
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Baby-s-DHA-Vegetarian-1-fl-oz-30-ml/46271
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Baby-s-DHA-with-Vitamin-D3- … fl-oz-60-ml/23058  с вит. Д
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawberry-4 … fl-oz-119-mL/4193
Дозата е 600 мг DHA, приема се след хранене
За детето на 6 год. - може да приема някой от  коментираните продукти /Carlson Labs, The Very Finest Fish Oil/
Дозата е 850мг омега 3. Приема се след хранене.

# 710
  • Асеновград
Здравейте! Обръщам се към denis., както и към всички останали. Имам проблеми с храносмилателната система и бих искала да ми препоръчате храносмилателни ензими и продукт, който предотвратява коремни болки, спазми и подуване. Искам да попитам как мога да пренасоча пратката си до най-близкия пощенски клон до нас, защото в момента се намира на централната пощенска станция (п.с. за Асеновград става въпрос). Благодаря на всички отзовали се.

Последна редакция: вт, 06 дек 2016, 11:46 от elena91

# 711
  • София
има ли в момента някакви кодове за отстъпка?

# 712
  • Вдън горите тилилейски
Това http://www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Umckaloabo-Alcoho … l-oz-118-ml/65027 как го използвате при настинка? И трябва ли след отваряне да се държи в хладилник?

# 713
denis, този пируват сега на промоция добър ли е? Калцият е 225 мг

# 714
  • София

Дневна промоция
валидна до  06.12 - 20.00 ч. н. вр.
[/quote]
$2.99
Now Foods, Pyruvate, 1200 mg, 100 Capsules
- стимулира топенето на подкожни мазнини, като ускорява процеса на изгарянето им с 40%
- много добра комбинация с Л-Карнитин

HKl
Хубав е  Peace
Индустриално, пируватът се синтезира химично от калций или натрий + пируватна киселина, която е нестабилна. С калций е по-добра форма.
В тялото, естествено се синтезира, ежедневно, при усвояването на въглехидратите /от храната/.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 20:31 от denis.

# 715
  • Добрич
Извинявайте, може би е в разрез с правилата на форума, но искам да попитам следното.  Доколкото разбирам, iherb приемат само кредитни карти , а аз не разполагам с такава. Ако познавате някой, който се занимава с това, бихте ли ми изпратили контакт на лични. Още един път се извинявам, ако съм нарушила правилата.

denis вече е казала, че сайтът приема и дебитни крати. Само да допълня - и виртуални карти също.

# 716
  • Стара Загора

denis.
благодаря  bouquet

# 717

Денис, 
Изкушавам се да поръчам дневната промоция, но ме притеснява мнението на масажист ката ми, че л-карнитина спомага за образуването на целулит. Имаш ли такива наблюдения? Имам понижена функция на щитовидната ( 7-8 месеца пих селен, в момента никакви лекарства освен герикапс- витамин А и Е и слънчогледов тахан ), задържам много вода и имам 10кг за сваляне. Мислиш ли, че е удачно да поръчам?

# 718
Доларът ли се е вдигнал много, или аз нещо не разбирам? Снощи не поръчах уж да преспя, днес всичко е с около лев-два по-скъпо Sad Сега сметнах, смята ми го над 2.10 лв./долар

# 719
Мисля, че от вчера няма разлика в курса на долара
защо не плащаш в долари, превалутирането на картите е на добра тарифа обикновено?

Код при първа поръчка от iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт