"Кажи честно" по бТВ

• 705
  • 9
  •   1
Отговори

"Кажи честно" е телевизионна игра, в която жури от четирима души се изправя срещу няколко отбора от трима участници. И тримата състезатели твърдят, че са едно и също лице, но само един от тях е истински човек и според правилата на играта той трябва да казва истината през цялото време. Другите двама, разбира се, не са ограничени по този начин и могат да дават както фактологични (т.е. верни) отговори на въпросите, така и да се измъкват по свое желание в хода на играта. При задаването на въпроси на участниците журито се опитва да определи кой от тях е истинският човек. В края на всяка игра журито трябва да обяви кой от тримата участници според него е истинският. Забавлението в шоуто е гарантирано, тъй като участниците в "Кажи честно " работят в екип, опитвайки се с различни методи да надхитрят журито, което работи индивидуално, за да определи истинския човек.

Водещи на един от най-забавните формати са любимите актриси Рая Пеева и Красимира Демирова – майка и дъщеря в живота, и вече звездна двойка на малкия екран.

„Кажи честно“ на британската мултинационална компания за телевизионно производство и разпространение Fremantle е най-новата продукция, която от ноември ще радва зрителите на bTV. С нея медията затвърждава стремежа си да поднася качествено съдържание и да утвърди мястото на забавните игри в своя телевизионен ефир. „Кажи честно“ обещава да събере пред екрана цялото семейство, предлагайки часове на искрено забавление и провокиращи ума игри.

Нека коментираме и се забавляваме заедно!

Линк към минали епизоди:
https://www.btv.bg/shows/kaji-chestno/

# 1
Гледах ги няколко пъти, не разбрах каква е ролята на майката на диванчето.

# 2
Гледах ги няколко пъти, не разбрах каква е ролята на майката на диванчето.

Въпреки че за мен нейната роля е чисто и просто комична - да пуска смешки и също да дава предположения понякога, ролята ѝ всъщност е накрая да обяви победителя и да му сложи корона.

# 3
Бабата на дивана е отврат. Чак ми е неудобно да я гледам, да мята голи кълки и да подмята вулгарни "смешки".
Иначе до някъде ми е интересно да отгатвам кой, кой е. По - интересно е от онова другото -  познай на колко години съм.

# 4
Да, бабата на дивана явно е жената на Пейо Пеев от група Спринт, бащата на Рая. Не знам каква й е ролята в това предаване и за какво й плащат изобщо. Да я дават как се хили с цяло гърло, та чак сливиците й се виждат.

# 5
Много са ми шумни на мен, и Рая, и майка ѝ, която за мен е напълно излишна, ама то бТВ е телевизията, пълна с полузабравени роднини, тикани напред с главното качество, че са роднини. Може и да не е само БТВ, ама по навик изобщо не сменям канала и не ги следя другите телевизии.

На мен Флорина, водещата на предаването с годините, ми е в пъти по-прията, но и "Кажи честно" съм гледала. Интересно е в някои случаи да познаваш, като момичето гвардеец, наистина бяха подбрали за единия участник висок мъж със стойка на глътнал бастун, баш като за гвардеец. В единия брой пък имаше травестит /транс, много си личеше, че е мъж и по визия, и по глас, ама питат една от очевидно женствените участнички нещо от сорта "Твоите близки и партньори кога разбраха, че си мъж?", и тя отговори, че сега разбират, от телевизора. Беше си някак абсурдно смешно.

# 6
Така не го харесах това предаване. Рая и майка й са ми противни, особено майка й. Тя какво работи? И тя ли е актриса? Днес бяха в "Преди обед".

# 7
Гледах ги в предаването в понеделник "Колко ми даваш". Знам, че е повторение, но не бях го гледала. Невъзможни бяха и двете. А крещенето на Рая не можах да издържа. Не го изгледах докрай.

# 8
И като взе майката да спори за тази Макарена… от 1996 е на Лос дел Рио, от 1993 е на Лос дел Мар. Тя вика “помня, че беше 1989, бях бременна”, просто бърза Макарена с Ламбада.
И двете са лигави и елементарни.

# 9
Много лошо впечатление ми направи майката, дето не искам да и запомня името, когато каза, че момичето е на 52 години. Щом дадоха жокера и Рая се усети и каза " Леле, извинявай", а майката "Нищо де, нали имаме още шанс" . Въобще не и мина през ума да се извини.

Общи условия

Активация на акаунт