"Кажи честно" по бТВ

• 2 282
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Цитат
Странно ми е как не разпознаха Иван Кристоф, че е "човекът-паяк", то доста се появяваше по телевизиите
Явно напоследък не е.Даже по акцента му макар и смесен с някакъв бг диалект би трябвало да се досетят.
Най-възрастният баща също го показваха  навсякъде.Спомням си, че жена му е украинка, от новите.Не си е губил времето дядко. Wink
Преди не си спомням къде съм гледала Рая и ми беше много антипатична.Сега като водеща много ми харесва и вече ми е любимка.Майка и, и мен не ме дразни.Много интересно измислен формат.Участниците също са много интересни.

# 16
Натали Трифонова е изключително тъпа! Така и не разбра правилата на играта

# 17
И лигла, и със скороговорка, и с говорни дефекти ("уъ" вместо "л"), и не разбира нищо от метеорология, хидрология, климатология, чете готови прогнози на НИМХ (истинските синоптици), но я водят "синоптичка". Мъка, мъка...

# 18
Рая много ме кефи. Заради нея гледам. Ролята на майка й наистина не я разбирам.

# 19
Майката защо си мисли, че е много привлекателна с тези къси поли???
Ужасна гледка е....

# 20
Майката защо си мисли, че е много привлекателна с тези къси поли???
Ужасна гледка е....
Не съм я виждала, но ми стана много антипатична с поведението си. Защо смята че е приятна гледка?Ill

# 21
Натали Трифонова е изключително тъпа! Така и не разбра правилата на играта
Имаше коментар за нея в темата "Коя известна личност видях"-нещо подобно беше. Някой беше я срещнал и я поздравил. Тя нито е отвърнала на поздрава, а дори го изгледала гадно и се намръщила. Язък за красотата й, правилните пропорции на тялото й и дългите крака. За мен красив човек трябва има равенство и на добър човек. Но по новини, по теми, като чета и съм се срещала и общувала с красиви хора, са злобни, с високо самочувствие, надменни, егоцентрични и груби. Не обобщавам. Има и изключения, разбира се. То зависи и от възпитанието и родителите им.
Майката на Рая е отвратителна за мен. Не мога да я понасям. Мисли си, че е много неустоима. Дъщеря й не пада по-долу от нея.

Общи условия

Активация на акаунт