iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 82

• 72 244
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Благодарности Denis. За всички полезни съвети, които даваш и аз от не малко съм се възползвала.
От ЕпиКор-а съм доволна, 2 пъти ползвах детският за по 6-7 дни за започнали сериозни сополи и веднага пресича процеса. Но като го ползвам след това почивам един месец поне от последното даване, т.е и да става нещо не бих го дала в рамките на месец от последното ползване. Отделно давам и коластрата, и МВ и сироп от черен бъз и разликата е огромна с миналата година.

Би ли споделила на какво се дължат притесненията ти относно повторно давана на Епикор? Когато става въпрос за дете или за възрастен?

# 586
Офф.
Имам проблем с поръчката.
Пишат ми, че има проблем със заплащането. Два пъти въвеждах данните, добавих още пари в картата, не е изтекла, преди двайсет дни поръчвах, избирам Global Mail
и... имам в пощата вече пет писма, че не може да се плати.
Много ме е яд и не знам какво да правя!

# 587
  • Europe
Не си спомням точно, може ли да ме подсетите. За поръчки до 150 Евро не се плащаше мито на митницата, но 150 с ДДС или без ДДС? Как беше?

# 588
  • София
... Сега ще го пия пак така с козе мляко, че ми казаха да не пия краве мляко, защото кърмя, и беше свързано нещо с голяма и неусвояема молекула на кравето прясно мляко.
Това какво означава,че кърмачките не трябва да пият по принцип краве мляко,или,само ако приемат протеин newsm78

# 589
Здравейте, има ли ползвали ензими и ако сте доволни, можете ли да ми препоръчате марка. Благодаря!

# 590
Здравейте, има ли ползвали ензими и ако сте доволни, можете ли да ми препоръчате марка. Благодаря!

Зависи за какво ги искаш. Ако ти трябват за ензимно прочистване, има тема за тях.
Ако имаш нужда за храносмилането, търсиш такива, на които пише "ензими" и вътре са комбинация.

# 591
Не си спомням точно, може ли да ме подсетите. За поръчки до 150 Евро не се плащаше мито на митницата, но 150 с ДДС или без ДДС? Как беше?

Над 150 евро се плаща мито и ДДС  Peace

Код при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 592
  • Europe
Мерси Брадли, и аз така мисля, но да се уверя все пак.
Значи макс. ст-ст на поръчката, ако не искаш да плащаш мито, трябва да ти е около 160-170 долара, като вътре в тази сума да ти влиза и ст-стта на доставката Peace

DJT139 - код за първа поръчка от IHerb.com

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 11:46 от aleina

# 593
доларът скочи между другото, почти 1,85 лв е  Peace

# 594
  • Europe
Ужас, и аз сега го видях. Значи по-добре човек да си помни 300 лв. заедно с доставката, вместо валути.

# 595
Mishlence,
За детският Епикор  ( само него съм ползвала), питах и педи дали мога да го ползвам и тя ми сподели , че да мога , но само в начален етап на влошаване до отшумяване на симптомите и след това поне месец почивка. Имам и доверие, много рядко изписва антибиотик , но и е противник на излишното и постоянно форсиране на имунната система. Даже и голям противник за малки деца на силни имуностимуланти. Аз също съм чела тези твърдение , че като изключим някакви хронични заболявания или конкретно такова не са необходими външни силни имуностимуланти така да се дават по принцип. Имуностимулантът е като лекарство и е хубаво да се използва под наблюдение на лекар и да се правят съответните имунологични изследвания и те да са показатели за отслабен имунитет .И е добре да се дават на организма с определена цел, при определени показания, от определен лекар (с клиничен опит).
Епикор-ът е силен имуностимулант и в рамките на 2 часа вдига много нивото на NK клетките. Форсира много имунната система и предполагам че понеже е много силен , затова не е добре да си стои организма в такава бойна готовност много време.
Отделно гледах и едно предаване по Дискавъри сайънс за микроорганизмите и стана въпрос за имунната система като отгово на тях, еволюцията и за хиляди години и автоимунните заболявания. И направиха една тънка връзка ( която мисля не е доказана научно , а само хипотезаза многото вируси и бактерии които е имало , стерилната среда , която сме създали и миналата ни свръх активна имунна система , която сме имали, а сега не е нужна впредвид стерилната среда на Запада. И автоимунните заболявания. Но това е само хипотеза.
Вярвам на педито. Останалото са само мои разсъждения върху прочетени неща

# 596
  • София

Дневна промоция
валидна до  30.11 - 20.00 ч. н. вр.

$1.00
Herbal - Vedic, Chandrika, Ayurvedic Soap Bar, 2.64 oz (75 g)

# 597
Скрит текст:
Mishlence,
За детският Епикор  ( само него съм ползвала), питах и педи дали мога да го ползвам и тя ми сподели , че да мога , но само в начален етап на влошаване до отшумяване на симптомите и след това поне месец почивка. Имам и доверие, много рядко изписва антибиотик , но и е противник на излишното и постоянно форсиране на имунната система. Даже и голям противник за малки деца на силни имуностимуланти. Аз също съм чела тези твърдение , че като изключим някакви хронични заболявания или конкретно такова не са необходими външни силни имуностимуланти така да се дават по принцип. Имуностимулантът е като лекарство и е хубаво да се използва под наблюдение на лекар и да се правят съответните имунологични изследвания и те да са показатели за отслабен имунитет .И е добре да се дават на организма с определена цел, при определени показания, от определен лекар (с клиничен опит).
Епикор-ът е силен имуностимулант и в рамките на 2 часа вдига много нивото на NK клетките. Форсира много имунната система и предполагам че понеже е много силен , затова не е добре да си стои организма в такава бойна готовност много време.
Отделно гледах и едно предаване по Дискавъри сайънс за микроорганизмите и стана въпрос за имунната система като отгово на тях, еволюцията и за хиляди години и автоимунните заболявания. И направиха една тънка връзка ( която мисля не е доказана научно , а само хипотезаза многото вируси и бактерии които е имало , стерилната среда , която сме създали и миналата ни свръх активна имунна система , която сме имали, а сега не е нужна впредвид стерилната среда на Запада. И автоимунните заболявания. Но това е само хипотеза.
Вярвам на педито. Останалото са само мои разсъждения върху прочетени неща

Благодаря, че сподели!

# 598
  • Бургас
Моля някой ако знае какво означава тази доза да ми обясни, не мога да разбера каква е тази мерна еденица.

vitamin B12 (50 lg),

И още нещо - коя форма на Б12 е за препоръчване

Последна редакция: ср, 30 ное 2016, 15:07 от z_nalbantova

# 599
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
доларът скочи между другото, почти 1,85 лв е  Peace

Вчера поръчах, от сайта ми хвана долара на 1.86.  Peace
Пуснах и аз с новата опция за шипинг, чакам да видя какво ще излезе накрая.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт