Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 47

• 86 384
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе  Shocked много се е състарил аби  Tired ама е с цайси  Crazy и пак си я има чаровната усмивка  Heart Eyes

Коте, а тук как го виждаш?
Хорти  Hug ми пак така  Sad доста е побелял  Tired. Жал ми е за него  Cry не ми се вижда щастлив този мъж  Peace не знам  Thinking такова ми е усещането  Thinking

# 361
  • Пловдив
Ами така е, Коте, от какво да е щастлив? От това, че една малка кифла му топли леглото ли? Че това не е проблем за мъж като него, но коя ще си плюе на фасона и ще тръгне с него по горите, и да му обслужва кучетат,а и да се оставя да я лижат и лигавят? Няма такава нормално жена, само това перекенде, което явно е с много "добро" име сред истанбулското артистично общество, а Бате вече е пуснал перда пред очите и не иска нито да вижда, нито да чува! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 362
Ами така е, Коте, от какво да е щастлив? От това, че една малка кифла му топли леглото ли? Че това не е проблем за мъж като него, но коя ще си плюе на фасона и ще тръгне с него по горите, и да му обслужва кучетат,а и да се оставя да я лижат и лигавят? Няма такава нормално жена, само това перекенде, което явно е с много "добро" име сред истанбулското артистично общество, а Бате вече е пуснал перда пред очите и не иска нито да вижда, нито да чува! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Ами язък му за таланта  Crossing Arms

# 363
Здравейте девойки    bouquet
Не знам снахата не може да прави снимки или нарочно го крие от нас  newsm78

Ето ви Агата, по светличък. Този път с катинарче  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 364
  • Пловдив
Силистра, здравей! Не е катинарче, просто ти е лошо качеството и бялата му част не се вижда. Ето ти по-добро качество!

# 365
Хорти, съгласих се с теб, радвам се че брадата е мноооого намалена  #Crazy
Харесва ми  bouquet

# 366
  • Пловдив
О, да, той  вече е с доста по-къса брада, защото ощави вече горния слой на кожата на булката  и вече няма нужда от дългата брада! Голям пилинг й направи! Joy Joy Joy Joy

# 367
# 368
  • near Sofia, Bulgaria
Добро утро и хубава седмица!  Hug
Ставайте, че шефа е нетърпелив, ще изяде цялата закуска!  Laughing Heart Eyes

# 369
Добро утро, хубав ден ви желая  bouquet
Галето ме е изпреварила с кафето, от мен ще е Шекера.

# 370
Добро утро  Hug Hug Hug
Силистра  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes
мерси за кафето  bouquet грабвам едно и изчезвам  animal037

# 371
  • Разград

Снимка която не бях виждала, но ми напомня за времето на рекламните снимки на "Еманет".

# 372
  • Разград

# 373
Здравейте дружина, хубав ден ви желая  bouquet
При нас е много студено.

Скрит текст:

# 374
Здравейте!Агата ви поздравява още от ранни зори

Общи условия

Активация на акаунт