Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 47

• 86 395
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Чики, кучето се казва Саймън, мила - така се чете на английски и е тяхно също! Grinning Grinning Grinning
Добро утро!Хорти,благодаря ти за уточнението.Е,колко любимци имат?2,3?То изхранването им иска голям бюджет.Време е тати им да се връща на работа.Хубав ден!
Докато чакам от вас отговор агата ми отговори,но не мога да кача снимката,на телефона съм.Ако се нуждаете от ябълки,отскочете до вилата му.Нурселка подарява цяла касета.Не са си губили времето.Цяло лято са работили в овощната градина.😊🍎🍏

Последна редакция: нд, 13 ное 2016, 19:47 от Cheeky 89

# 76
  • Пловдив
Здравей, Чики! Откликвам веднага, щом се прибирам. Ти до сега не разбра ли, че той има 3 кучета? Кангала вече няколко пъти ни го показва Лолита. Предполагам, че искаш да кача тази снимка.

# 77
Мерси,Хорти.Вече съм наясно с броя на домочадието му.Не му е лесно с три четириноги.Но,явно му дават всичко,от което се нуждае,за да е щастлив.

# 78
  • Пловдив
Мерси,Хорти.Вече съм наясно с броя на домочадието му.Не му е лесно с три четириноги.Но,явно му дават всичко,от което се нуждае,за да е щастлив.

Моля, пак заповядай, но бройката ти е погрешна - прибави и прасковката на Нурсели!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 79
Благодаря за допълнението.Та точно прасковката прави щастието му пълно...може би. Party

# 80
  • Пловдив
Благодаря за допълнението.Та точно прасковката прави щастието му пълно...може би. Party
Ами да, а ти я пропусна! Не бързай, бе Чики! Има време, поживем увидим, казват руснаците! Виж хората как се "издържат" - даряват червиви и понабити ябълки, които явно са събирали от земята, а не от клоните! Сега разбра ли как си издържа Бате домочадието - от волни пожертвования!  Joy Joy Joy Joy Joy
Чики, независимо от всичко, Бате изглежда голям пич! Е, не е за малката Лолита, но е приятно позастарял и чаровен!

# 81
И на мен ми допада застаряването му,но от известно време се опитвам да разреша две загадки:какво има на ухото едното куче(прилича ми на касетка) и къде по-точно е братът на кака Шебнем на снимката която е качила в ИГ,пък бил той Мехмет или Гьокмен?Я помагай,ако не си заета с личността на новия президент и служебния кабинет.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 16:15 от Cheeky 89

# 82
  • Пловдив
И на мен ми допада задтаряването му,но от известно време се опитвам да разреша две загадки:какво има на ухото едното куче(прилича ми на касетка) и къде по-точно е братът на кака Шебнем на снимката която е качила в ИГ,пък бил той Мехмет или Гьокмен?Я помагай,ако не си заета с личността на новия президент и служебния кабинет.
Кабинетът на президента вече го наредих така, че съм свободна! Как къде е Бате - че той я снима там на моста! Щом не уточни кой от братята, значи е нашият брат! Тя първо се фука, че е с брат си сякаш някой я пита с кой е, а после проявява "деликатност"! Ееее, не на нас де!  Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
А на ухото на кучо има ли нещо или халюцинирам вече от толкова кучета?

# 84
  • Пловдив
А на ухото на кучо има ли нещо или халюцинирам вече от толкова кучета?
   Не халюцинираш, има на каишката на гърба и според мен е предавател, защото явно го пуска без повод, на свобода или е по-буен и непослушен и иска да поддържа връзка с него. Така мисля въпреки, че може и да е камера за снимане, но това не ми звучи много вероятно!

# 85
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Хорти  Hug Heart Eyes Чики  Hug Heart Eyes обстойно познавате вече домочадието на бати  smile3501 smile3501

Силистра закъснява, така че днес аз ще поднеса кафето и да се почерпете за мое здраве  Blush, че съм рожденничка  Peace

Хади буйрум  Hug

Скрит текст:

# 86
Добро утро, хубав ден ви желая bouquet

Коте, Честит Рожден Ден , да си жива и здрава и много щастлива  newsm51

# 87
Коте,Ч.Р.Д! bouquetБъди здрава и много щастлива!

# 88
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Силиктра  Чики благодаря ви  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 89
  • Пловдив
Хубав ден, дами!
Коте, ЧРД! Почерпи ни чудесно, а сега тържествата да започнат!  newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт