Напротив, плачат много по-малко, растат по-сигурни и самостоятелни. Много обичам съветите на д-р Сиърс. Вие имате почти всички лъвчета, остава и да не плачат/ръмжат
Моята и тя надава рев за всичко, най мрази да я обличат, а ако е за разходка яке или пр. се съдира от плач чак до асансьора и после млъква
Ако съм будна гледа хитро и ми се облизва...а вече успяваю и да разчитам всеки плач за какво е, различна тоналност имат. Шегуваме се, че ще прилича на прабабата, която и на 92 години е с голям апетит и редовно си хапва даже тайно
Не виждам това да му пречи вечер да заспива абсолютно сам в стаята, в неговата си кошарка
До сега не е имало сутрин, в която да сме пропуснали гушкане
През деня редовно спи върху мен, другото любимо място е върху възглавницата за кърмене. Толкова бързо расте, скоро няма да е бебе, ползвам всеки момент да си я мачкам и целувам, а като й пея вече пее с мен и мисля, че се изсмя днес с глас будна 
Одеве след банята се кърмихме успешно и с голям апетит
Нищо общо с нервното и ревящо бебе, което беше по-рано пргез деня
А от няколко дни започна да ми се ядосва, когато гука, а аз не му обръщам внимание започва да вика, докато не започна да му говоря и аз
От много време се смее с глас. Като и пусна детски песнички и клипчета ги гледа много съсредоточено, понякога така заспива. Също си яде ръцете много усилено и се научи да се плези. Много е сладка. Всички ми казваха, че бебе не се гледа лесно, но аз нямам оплаквания. 

Вече е страхотно, да! В началото изпъвах крака от болка докато засуче, ноо сега дори да се извива на гърдата ми - нищо
Препоръчани теми