Тук, в Чехия, има поне пет вида
Едно петмесечно бебе може да бъде приучвано постепенно и се появяват и капризи като плач "Вдигни ми играчката", двумесечно не е здравословно. Но има деца, които на 1-2 годишна възраст ходят из къщата посред нощ будни и даже сомнамбулстват, търсейки мама и татко, а това със сигурност не е здравословно, много от тях са спали самички и израстват несигурни. По този повод имаше много хубава статия в NYT, майката по съвет на психолози и специалисти по съня ЗАКЛЮЧВА тригодишното дете в стаята му през нощта...и след безконечни и ужасни писъци нощи подред се отказва да експериментира, от двете хиляди коментара под статията стана ясно, че децата имат различни потребности, много родители сами ги оставят да решат и после повече не се връщат при тях. Ще видим по-нататък, аз лично предпочитам да кърмя спящо бебе, а не пищящо, т.к. после се приспиваме много дълго.
може би трябва изследване или гастроентеролог.
онзи ден като бяхме при док му свалихме памперса и тя даже го изхвърли, подозирам, че ако имаше нещо нередно щеше да ми обърне внимание, а тя -нищо не каза (или да не разчитам?)
. Луда работа хаха. Препоръчани теми