Зима на вратата чука, Августинче в креватче гука

• 32 840
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Разбира се, Наде, аз пак казвам, че това го пускам за информация и за мое оправдание, защото при мен положението е, че ми се втълпява тънко да спра да правя или да започна да правя нещо, за което съм решила обратното и ми се посочват медицински лица като източници... а моите източници били нефелни видиш ли.   Mr. Green

Allistra, вие май добре се разхождате, а с повиването как стоят нещата?Аз сменям памперси 30 минути след всяко хранене, а понякога и преди това... не винаги, но ако е хапнал добре може да свърши някоя голяма работа и ако сме навън и го нахраня навън, а не му го сменя, червеният задник ни е в кърпа вързан...за това гледам все между храненията да излизаме.

# 661
Яна, аз му слагам пишлето нагоре. В родилното така ми казаха, но да си призная изобщо не съм се замисляла за причината досега  newsm78 А със забелването как вървите?

Страшни сладурковци сте качили в албума  Heart Eyes

# 662

Мъжки мами, пишока накъде го подреждате в памперса? Надолу? Нагоре? И какво значение има?

Общо взето не го подреждам. На училището за родители, на което ходех като бременна обясняваха, че преди са ги учили да гледа нагоре пишока, но вече нямало смисъл защото памперса е хлабав и като вдигнеш 2 пъти детето, вече няма да гледа нагоре. На мен лично ми е странно да го подреждам нагоре, защото естесвеното му състояние не е такова.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 12:53 от amellli

# 663
Подредих го нагоре, по съвет на тати (той думичката надолу не може дори да я произнесе според мен  Mr. Green ) и резултатът е, че сме мокри до ушите и пишото е леко смачкан Sad. И аз качих моя мъж в албума.

Като лигавника на Симеон, ние имаме такива чорапи  Grinning

# 664
А със забелването как вървите?
Не го забелвам. Педиатъра ми каза съвсем леко да измивам кожичката като го къпя. До сега не го е забелвал, само много леко дърпа кожичката. Ето една много интересна статия по въпроса:
https://pippilotamentolka.wordpress.com/2011/01/17/phimosa/
 Мдр вчера моят младеж си напипа пишока и така го дръпна, както аз не бих посмяла. Виждала съм по-големи бебета така да се заиграват,че свършват цялата работа по забелването. Иначе имам примери около мен, които са стигали до хирург и при положение че родителите са забелвали пишлето. Така че божа работа, дано не се стига до там.

# 665
Аз чак сега писах на lovermim за паролата. Ако някой вече я има пратете ми я на лични, моля  Simple Smile Имало и функция да се пращат съобщения едновременно до няколко потребителя, много удобно Simple Smile
Янна, и ние много се зачервяваме ако не се сменя. Когато пътуваме още като пристигнем веднага изучаваме къде са стаите за смяна. Например в Дрезден има мол точно на центъра, в Старбъкс също има, в доста ресторанти има. Където живеем обядваме в един ресторант с място за смяна (повивалник на самия умивалник сложен) и прочие, а в краен случай и в колата я сменям Simple Smile
Точно така, само информация си разменяме за захранването. Мен отсега треска ме тресе да не хване запек, да не почне да ме замерва с храна из цялата кухня, да й харесват домашните пюренца, да имам време...Нищо, че цели три месеца има. Моля ви, не се засягайте въобще Simple Smile Аз съм от Breast Police, но съм винаги добронамерена  Wink  Rolling Eyes

# 666
Качих снимки и на Дея. Много сладки бебоци сте качили.
Алистра пращам ти

# 667
Леле, колко са ни прекрасни бебетата  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Heart Eyes Даная е много хубава, прекрасни очи Simple Smile Дея е невероятна, ама Надя, сигурна ли си, че е родена август  Simple Smile На мен и на външен вид ми изглежда шестмесечна, да не говорим как спокойно хваща играчките  Heart Eyes
А мъжете ни са един от друг по-очарователни, ние взехме да се влюбваме  Simple Smile Много са красиви и Кристиан, и Симеон , но засега сме си избрали Дамян защото мама много харесва сините очи Simple Smile Невероятно изражение Simple Smile
Виола много обича снимки на бебета и най-редовно се гледа и се радва на собствените си клипчета (все пак сме и Деви асцендент Везни Simple Smile След малко ще я кача и ще сложа и една спонтанна снимка в лилаво от тази сутрин, че на всички други сме в червено Simple Smile (Виола значи виолетово на италиански, а също така и теменужка Simple Smile

# 668
Алистра, Август си е  Точно зарави размерите й, прецених да започна да я захранвам.
Наистина са ни много хубави бебоците. Особено Дамянчо с тези очички.
Дея не си харесва клипчетата, но пък много обича да гледа в огледалото и да се смее на бебето отсреща
 В момента си дърпа ушите и пищи

# 669
Момичета помагайте, моят младеж пак е с леко разстройство. Изядох половин дюля и 1 банан. Освен това, препечени филийки и евентуално ориз (мисля еввнтуално за пиле с ориз за вечеря) какво друго да ям. Иска ми се да пробвам днес аз да ям запичащи, но ако се засили ще му давам пробиотик.

# 670
Момичета помагайте, моят младеж пак е с леко разстройство. Изядох половин дюля и 1 банан. Освен това, препечени филийки и евентуално ориз (мисля еввнтуално за пиле с ориз за вечеря) какво друго да ям. Иска ми се да пробвам днес аз да ям запичащи, но ако се засили ще му давам пробиотик.
Мисля, че и картофите и дренките помагат

Алистра и Виола не изглежда дребна  Много е сладка и усмихната

# 671
Да, дренките вършат страхотна работа, но няма от къде да намеря. За догодина имам едно на ум за компоти от дренки.

# 672
Варени картофи, печена ябълка, дренки (включително компот от дренки Simple Smile На пазарчетата редовно продават. И ние сме с леко разстройство - 4-5 памперса на ден, което ми се вижда много. Ако и утре е така ще дам Био Гая.
Момичета, качих три снимки, но две не успях да обърна, ако някой се справи да ги сложи правилно Simple Smile Хайде, качвайте всички, да си имаме коледен албум  Heart Eyes

# 673
И аз качих вчера, ама нещо стана и не я виждам. Ще кача малко по-късно.
Сега ще пробвам да пекна една ябълка,че имам в изобилие.

# 674
Алистра, ще се опитам да ги завърт.
Предлагам Ви да направим списък с електронните си пощи, та за Коледа да си изпратим картички. Ако сте съгласни, може да се заема с изготвянето му

Редактирано: Алистра и на мен не ми се получи завътрането.

Общи условия

Активация на акаунт