VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 053
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 860
Аз не мога да си обясня защо като уж всички харесваха Христо и са му приятели особено ИринИ , никой не отиде да го дръпне и да му каже,че се е напил,че ще се изложи да спре.Всички стояха и гледаха сеир,а на сутринта как се бил изложил,Ирина пак почна да прави циркове да казва кой какъв бил,кое е правилно и кое не е.Толкова е смешна уж най-добрата във всичко ама за нищо не става.

Вчера гледах отгоре, отгоре и сутринта си пуснах първата част да я изгледам на спокойствие. Все едно си ми прочела мислите  Peace Големи приятели, ако имам такива , не са ми нужни врагове. Донякъде споделям думите на Надя и Рени. Надя малко по-тактично и насаме му пообясни на Христо ситуацията, но не съм съгласна, че Емануела е без претенции, според мен и тя доста се притесни за имиджа си след пиянската нощ. Това, че е фолк певица, не означава, че медиите ще й простят стъпване накриво. Рени ми хареса, че им каза, че това, което са направили не е изглеждало добре, но трябваше да бъде по-мека и не толкова злобно да го изсъска. А Ирина пък ме изкефи как тупна на Деси в лицето, че от ден 1-ви клюкари зад гърба на този и онзи, което и аз бях забелязала, основно спрямо Жана. Е, вярно, че беше отново с назидателен тон, но какво да се прави, за това е майката на къщата - да ги мъмри   Wink  

И аз съм разочарована, че ни спестиха пиянската нощ и сега КО? Не разбрахме аджеба имАло ли е плющьенье или е нЕмало  newsm78 Laughing

# 1 861
Разбрах майчинското участие на Ирина - тя била там да пази имиджа на нейните си хора Thinking

# 1 862
Христо здраво е подкован още преди влизането си, че трябва да е на страната на Ирина, точно на Ирина, въпреки, че Деса и Надя са му познати, приятели, именно името на Ирина му е набибано многократно в главата и му е казано, че трябва да я подкрепя безусловно. Не виждам иначе логично обеснение за поведението му при номинации.

# 1 863
Вчера имаше две имена, към които се бяха отнесли неуважително от страна на екипа. Не знам дали нарочно бяха постъпили така, за да оставят вратички и нещо като жокери за състезателите, но не беше правилно. Цар Симеон и Петър Берон са имена, които се свързват с по две отделни личности и уточнението според мен беше задължително.  Confused

# 1 864
  • София
Колко от вас тук знаят коя е Мирела Демирева на прима виста? Ама честно!
Аз се интересувам от спорт; когато има олимпиади, обикновено си вземам отпуск, за да мога да гледам. Simple Smile Знам прекрасно коя е Мирела, но хора като мен са по-скоро малцинство. Още повече че Мирела, макар да се състезава от доста време, стана популярна именно с медала от Рио. Ако трябваше да отгатнат Стефка Костадинова или Христо Стоичков, дори Рени вероятно щеше да се сети.

Точно така. Това не е въпрос от обща култура, това е забиващ въпрос.
Мирела Демирева е точно толкова известна, колкото Христо Живков. За мен е равносилно. И за двамата чух за първи път.
И аз.

# 1 865
  • София
Факт е, "че отбора на интелигенцията" позна М. Демирева, така че явно е въпрос на шанс човек с по-добра обща култура да е в отбора ти. Някои знаят и Демирева и Христо. Интересно как ББ си представяше Лили да скача в чувал и защо сложи Михов за съдия... Може би си беше приготвил 5 наказателни минути в джоба.

# 1 866
Христо здраво е подкован още преди влизането си, че трябва да е на страната на Ирина, точно на Ирина, въпреки, че Деса и Надя са му познати, приятели, именно името на Ирина му е набибано многократно в главата и му е казано, че трябва да я подкрепя безусловно. Не виждам иначе логично обеснение за поведението му при номинации.

Да, като облъчен е Ицака  - грам собствена мисъл не влага, а стане ли напечено - бегом при стрина на инструктаж.  Собствена мисъл ли казах? Извинете  ooooh!

# 1 867
Пак да попитам. Според вас Емануела и Христо спомнят ли си какво се е случило в тоалетната и не казват нарочно или просто нищо не помнят? newsm78 newsm78 newsm78

# 1 868
То и Никол Станкулва не знаеше кой е Георги Димитров, но и тя е в графа - инеуигентни!
С едно име на личност, зададено на случаен принцип, не се определя нивото интелект!
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!

Донякъде и е простено на Николчето, от друго поколение е.

Факт е, "че отбора на интелигенцията" позна М. Демирева, така че явно е въпрос на шанс човек с по-добра обща култура да е в отбора ти. Някои знаят и Демирева и Христо. Интересно как ББ си представяше Лили да скача в чувал и защо сложи Михов за съдия... Може би си беше приготвил 5 наказателни минути в джоба.

Ми да беше поразмърдала тоя дебел задник, нищо няма да и стане като направи един подскок. Много ме ядоса.  #Cussing out

# 1 869
Е как може Емануела да не помни ?! Не го вярвам  Grinning
За Христо не знам, може и да се прави на интересен, за да замаже нещата- хем да не излезе, че не е мъж, хем да не се излага, е "са се възползвали от него"

# 1 870
Разбира се, че знам коя е М.Демирева.
Да не знаеш не е толкова страшно. Страшно е да се горедееш с незнанието си.

# 1 871
Аз не се интересувам от спорт и няма как да знам коя е Демирева.
Нито българска телевизия не гледам в Щатите, нито преса чета.
Не виждам какво толкова има, ако не знаеш коя е въпросната.

# 1 872
  • На морето!
Няма как да се помнят имената на всички медалисти. Помнят се легендите.
Не всички са Стоичков, Лалова, Костадинова, Нешка Робева....

Скоро даваха по всички телевизии един медалист от параолимпиадата. Момче в количка, медал...
Ами не му помня името на човека, въпреки че е постигнал нещо голямо.

Те защото са ни много медалистите... щом целият именник с чалга певици се знае, защо да не се знаят имената на спечелилите цели 3 медала в Рио /преди 2 месеца беше все пак/.

По втория въпрос- Ружди Ружди- толкова много се изговори за условията, при които тренира момчето пред блока, за цената на медала му /златен!/

# 1 873
Трябваше да им дадат да описват другите участници, щеше да има мнооооого обидени   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 1 874
Вчера имаше две имена, към които се бяха отнесли неуважително от страна на екипа. Не знам дали нарочно бяха постъпили така, за да оставят вратички и нещо като жокери за състезателите, но не беше правилно. Цар Симеон и Петър Берон са имена, които се свързват с по две отделни личности и уточнението според мен беше задължително.  Confused

Има цар Симеон I, има цар Симеон II...като не са уточнили, са оставили наистина вратичка, или е недомислица. Царете ги учехме с имена и номера-цар Борис първи,има и цар борис трети и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт