Вчера гледах отгоре, отгоре и сутринта си пуснах първата част да я изгледам на спокойствие. Все едно си ми прочела мислите
Големи приятели, ако имам такива , не са ми нужни врагове. Донякъде споделям думите на Надя и Рени. Надя малко по-тактично и насаме му пообясни на Христо ситуацията, но не съм съгласна, че Емануела е без претенции, според мен и тя доста се притесни за имиджа си след пиянската нощ. Това, че е фолк певица, не означава, че медиите ще й простят стъпване накриво. Рени ми хареса, че им каза, че това, което са направили не е изглеждало добре, но трябваше да бъде по-мека и не толкова злобно да го изсъска. А Ирина пък ме изкефи как тупна на Деси в лицето, че от ден 1-ви клюкари зад гърба на този и онзи, което и аз бях забелязала, основно спрямо Жана. Е, вярно, че беше отново с назидателен тон, но какво да се прави, за това е майката на къщата - да ги мъмри
И аз съм разочарована, че ни спестиха пиянската нощ и сега КО? Не разбрахме аджеба имАло ли е плющьенье или е нЕмало
Знам прекрасно коя е Мирела, но хора като мен са по-скоро малцинство. Още повече че Мирела, макар да се състезава от доста време, стана популярна именно с медала от Рио. Ако трябваше да отгатнат Стефка Костадинова или Христо Стоичков, дори Рени вероятно щеше да се сети.