VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 757
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 475
Малко ми е жал за нея. Прилича ми на жена, която има нужда от мъж до себе си, за да стои на краката си.

Мен ако питаш, не от мъж, а от настойник/попечител има нужда тази жена...

# 2 476
  • Испания
Миглена как спомена вчера за жлъчката на Лили:).

Ха, мислиш, че го е научила отвън? Та тя слуша за жлъчката ѝ от първия ден.

# 2 477

За излизането-те не само излизат,но са и наясно с хорските нагласи и с прякорите,които им лепват зрителите.Миглена как спомена вчера за жлъчката на Лили:).
[/quote]

Хаха , ами те си спят двенките , представям си Миглена на какъв геноцид е подложена с тази жлъчка.

# 2 478
Само на мен ли ми се струва, че ББ се старае да изложи всички в къщата.
Аз също съм убедена, че е така. И винаги е било! Нереално и абсурдно ми се струва предположението, че Ирина щото е еди каква си на продуцента, ползва протекциите му. Напротив, нали точно затова й плащат? Да се излага. ББ е бърза машина за пари и там ден година храни. Няма логика да й плащат и да я пазят след това. Аз мога да стана на всеки кръстница, който ме пожелае. Но когато става въпрос за бизнес и пари, всеки плаща.

# 2 479
Разбира се, че ББ гледа да орезили всичките. То затова е трудно да излезеш оттам неокалян Mr. Green

# 2 480
Разбира се, че ББ гледа да орезили всичките. То затова е трудно да излезеш оттам неокалян Mr. Green
Но Емануела им беше кривото огледало , в което всички се огледаха , за да видят бистрия си образ, с такъв коректив трудно се опазваш.  Laughing

# 2 481
Излизаш окалян, ако си прасе в живота. Няма такова прасе, което да се сдържа два месеца, защото го снимат и го излъчват по телевизията. Но, ако си достоен, широко скроен, образован, милостив, състрадателен и с добро сърце, няма как да те оризилят. Камерата показва действителността. Хитростта на операторите е в безкрайното акцентиране върху детайла. Ако не го покажат 100 пъти, може и да отмине.

# 2 482
  • до една звездичка
.........Само великите възгласи, речта на кака и тъпото /за този момент/ "Да живее България!"

Като "тъпо" би могъл да го класифицира само човек, който очевидно не знае какво чества България на 1 ноември.

Ах, извинете, виждам, че сте в Испания - това обяснява реакцията ви!   Tired

# 2 483
Излизаш окалян, ако си прасе в живота. Няма такова прасе, което да се сдържа два месеца, защото го снимат и го излъчват по телевизията. Но, ако си достоен, широко скроен, образован, милостив, състрадателен и с добро сърце, няма как да те оризилят. Камерата показва действителността. Хитростта на операторите е в безкрайното акцентиране върху детайла. Ако не го покажат 100 пъти, може и да отмине.

Да, и това също, съгласна съм. Но и ББ хвърля доста усилия в тази насока, да не го отричаме Peace
Прави ги на маймуни образно казано, стига само да споменем не една или две отявлено унизителни мисии като близането на думите и мн.др.

# 2 484
Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.

Тук не става въпрос родителят да учи заедно с детето, а просто да наблюдава и контролира процеса и да се намесва, ако е необходимо и ако нещата тръгнат в недобра посока. Останалото е пълно безхаберие. Имам ученичка, знам за какво говоря. Ирина очевидно му е изпуснала края и затова са виновни всички образователни институции на света, само не и тя, разбира се. За мен това си е чиста проба неглижиране.
Аз не мисля, че му е изпуснала края. Предполагам, че детето толкова си може. Всеки има различен потенциал, а всички знаем нейните огромни претенции.

# 2 485
.........Само великите възгласи, речта на кака и тъпото /за този момент/ "Да живее България!"

Като "тъпо" би могъл да го класифицира само човек, който очевидно не знае какво чества България на 1 ноември.

Не възгласа е тъп, а начинът по който се употреби, понякога трябва да се гледа и по-далеч от носа ако ще се правят забележки. Без значение в коя държава живееш!

# 2 486
Но Емануела им беше кривото огледало , в което всички се огледаха , за да видят бистрия си образ, с такъв коректив трудно се опазваш.  Laughing
Участието на Емануела беше полезно дотолкова, за да се разбере, че всички участници в ББ са ниско бюджетни поп фолк типажи и най-обикновен джангър (откъде ми дойде пък тази дума!), само дето не го подозираха, защото човек себе си преценява най-погрешно.
Нищо. След като излязат от къщата и прегледат записите, по-чувствителните съквартиранти ще започнат да посещават психолог, а Ирина след едносекунден задълбочен размисъл,  ще стигне до извода, че всички са злобни и най-вече прости.
Ще свие два волована, един тарт и шайга Дом периньон и животът й ще продължа, все едно никога не е бил обезпокояван.

# 2 487
Барбарелла , Ирина е суетна . Тя показа достатъчно ясно ,че вирее чрез чуждото одобрение . Дано да не си добър прогностик./каква дума Laughing, или прогнозист /

# 2 488
  • Испания

Не възгласа е тъп, а начинът по който се употреби, понякога трябва да се гледа и по-далеч от носа ако ще се правят забележки. Без значение в коя държава живееш!

Затова и съм уточнила: за този момент. Не за тази дата. Ама който разбрал, разбрал.

МарияHug

# 2 489
Скрит текст:
Участието на Емануела беше полезно дотолкова, за да се разбере, че всички участници в ББ са ниско бюджетни поп фолк типажи и най-обикновен джангър (откъде ми дойде пък тази дума!), само дето не го подозираха, защото човек себе си преценява най-погрешно.
Нищо. След като излязат от къщата и прегледат записите, по-чувствителните съквартиранти ще започнат да посещават психолог,
а Ирина след едносекунден задълбочен размисъл,  ще стигне до извода, че всички са злобни и най-вече прости.
Ще свие два волована, един тарт и шайга Дом периньон и животът й ще продължа, все едно никога не е бил обезпокояван.
Добре де, а какво се очаква да направи?     Laughing
Да пробва да "обърне" на 180 градуса характера и манталитета си за едното голо одобрение на "публиката"?На която между впрочем три дни след края на шоуто ще й е все тая къде е какво прави Ирина....
Естествено, че ще пие едно за свое и на семейството си здраве и ще си продължи живота.
Както би направил всеки нормален човек.
Предполагам, за годините си е успяла да разбере, че няма как всички да я харесват.
Ако пък толкова не е поумвяла и държи особено много на хорското мнение, толкова по-зле за нея.

Общи условия

Активация на акаунт