VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 828
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 505
Big Brother Bulgaria
Аз го гледам .Мазно позитивен.

# 2 506
Чудя се дали ББ е предложил на Ирина да участва, или Ирина се е примолила да се включи в шоуто. newsm78

# 2 507
Благодаря, smileys! Не знам защо когато отворя страницата на брадъра във фейсбук, ми излиза напускането на Глория. А то беше ехеее... кога?

За нищо. Сега не ти ли се появи физиономията на Роро?

Да, гледам го. Мале, как лъже, кат' дърт мангал тоя!  #Cussing out Не знаел, че било мисия - за папагала.

# 2 508
Чудя се дали ББ е предложил на Ирина да участва, или Ирина се е примолила да се включи в шоуто. newsm78
Преди години, когато тръгна "Сблъсък", го правеше Нико Тупарев. Така че едва ли сам се е сетил за нея.  Joy

# 2 509
Предаването на Миглена беше досадно,  разбираемо само за хора със забавено мислене или минали 70-те.
Нещо като съдебен спор , ровеше се в чуждото бельо , но с по мека водеща . Това са ми спомените от случайно погледнатото 1-2 пъти. Самата Миглена нашумя с гонитбата на заможни мъже ( двама братя с телевизия), децата, женитбите и разводите.... абе мацката живееше на макс. Не знам защо го спряха и не ме интересува.
"Пискливия" смях е придобила в последните години май, имам подозрения, че с него прикрива смущението си и печели време докато измисли как да реагира. Не я мислете за "желязна", обикновен човек е, преминал живота си в битка за оцеляване. Със сигурност е чепат характер, има с основание самочувствие и трудно я 'виждам" да се подчини на мъж.
Не я нападам, няма да се извинявам за мнението си.
Струва ми се,че в този формат набра популярност не толкова заради личните си качества, колкото заради останалите нищожества , представяни ни за велики, известни, мъдри...
Ами разминаването на супрлативите за Ирина, Михов, Христо,Лара, Лили , Ути и т.н. е огромно, огромно.
Вижда се от "обикновените" хора и те  подкрепят Меги защото смъква маските им. От ТВ екраните ежедневно ни залива фалш , натрапват ни елит който нито има морал, нито качества. Миглена беше нападната от глутница самозвани випаджии и отбранявайки се ги принуди да се разкрият като дребни душици. Някои като Роро - отвратителни.
В същото положение е Емануела, в същото положение беше Жана.
Така си обяснявам подкрепата за нея и Ема , бяха брутално нападнати и изолирани от отвратителни хора.
Подкрепайки Меги, хората казват - Не ви вярваме, виждаме лъжите ви, не ни чувате , но ние ще подкрепим всеки който ви се опълчи. (малката буква на Ви е от неуважение)
Сега се чудя само как ще изкарат победител Ути , Ирина или мухльото Михов? Христо утече , а пра-каката е посмешище, няма да смеят.

# 2 510

Сигурно...
Просто не намирам обяснение за масовата омраза и ненавист, която се сипе тук върху нея. Твърде ми е пресилена...
От друга страна пък, харесвах Миглена от преди да влезе в къщата. Сега вътре ме дразни тона й на приказване, инфантилните закачки с Емануeла и пискливият смях...

How ironic  Grinning

Миглена съм я гледала 1-2 пъти в Искрено и лично и нямам никакви спомени от това време, но сега наистина ме дразни с този сякаш изкуствен смях, а може и така да се смее. Още отначало съквартирантите я номинираха и заради смеха, но сега и Борислав й каза, че е дразнещ. И още нещо - ако тя беше толкова умна и над нещата, нямаше да се смее на Ирина заради незнанието й. А тя определено злорадстваше, както щеше да злорадства и Ирина, ако беше на нейното място. Така че по манталитет двете са ми на едно ниво, само дето Ирина има 1-2 плюса - готви и чисти, кралицата Меги не се унижава с дейности на простолюдието.
Цитат
Вижда се от "обикновените" хора и те  подкрепят Меги защото смъква маските им

Аз видях че "смъкна" единствено маската на Ирина, а то си имало причина според клюките в темата - била приятелка с бившата на Иван. Тя защитава тези, които Ирина не харесва, единственото изключение е Ути. Въобще Миглена е била наясно преди още да влезе какво е отношението към "крадлата на мъже" Ирина и го използва много добре. Ако я нямаше Ирина, мисля че тя щеше да е най мразения човек. Но пък много ми се ще да са в една къща с Ваня Червенкова, този сблъсък на два силни характера искам да наблюдавам.

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 14:17 от Snake777

# 2 511
Христо утече , а пра-каката е посмешище, няма да смеят.

Според мен, ВБ не си е прочел добре договора с Лили. Направи я внезапно галеница, защото са го светнали, че в онова най-отдолу, със ситните букви, пише, че с жлъчка или без жлъчка, Лилето трябва да изкара докрай.  Joy

П.П. Айде стига с това "ако беше над нещата". Stop Миглена е човек и се държи като човек. Те се опитаха да я унизят по всевъзможни начини, обиждаха я многократно, показваха ѝ средни пръсти, само дето не я сбиха, тя трябвало да е "над нещата". И откъде знаете, че не готви Миглена? Четири деца така се отглеждат, на фотосинтеза. Тя поне не е постоянно с чаша алкохол в ръка.

# 2 512
Ирина е плащала на частно училище, сигурно и на забавачка след часовете, има пълното право да изисква от тях резултати.
Майка ми едно време не учила с мен вкъщи, а не висяхме от 8 сутринта до 6 вечерта в училище и пак успяваха да ни научат на нещо.

Тук не става въпрос родителят да учи заедно с детето, а просто да наблюдава и контролира процеса и да се намесва, ако е необходимо и ако нещата тръгнат в недобра посока. Останалото е пълно безхаберие. Имам ученичка, знам за какво говоря. Ирина очевидно му е изпуснала края и затова са виновни всички образователни институции на света, само не и тя, разбира се. За мен това си е чиста проба неглижиране.

Сериозен проблем е и отношението към учителите и дискредитирането на учителската професия към днешна дата - за учениците (най-вече тези с по-заможни родители, парадоксално, но и с ромските деца мисля е същото) - та за тях учителите често нямат почти никакъв авторитет и отношението им често  копира "примера" на родителите, които от своя страна третират "даскалите" едва ли не като обслужващ персонал, а за да се чакат резултати от обучението у децата трябва да се възпитава уважение и почит към учителската професия според мен. Това също е родителска грешка, която рефлектира върху качеството на образованието.
Ето, ви я и стринка -  недоволна от училището, тръгнала да си прави ПР като се жали и търси кусури само в отсрещната страна, без да си погледне първо в собственото канче. Още доста май има да го мести отрока и никъде няма да успеят му налеят нещо в главата, а и детето най-вероятно вече е с изградена негативна нагласа към учителите и то основно благодарение на майка си.  

# 2 513
  • София
https://www.youtube.com/watch?v=PMAi0cNQVmY Емануела в "Искрено и лично", ако ви е интересно.  Laughing

# 2 514
  • Тра-ла-ла
Някои жени няма с какво друго да блеснат освен с чистене и готвене (прислужване). И да се правят на майки героини.

# 2 515
  • София
Миглена още като влезе каза,че достатъчно е готвила и няма желание повече да го прави.  Grinning

# 2 516
Ся, последно Стрина врътна ли поне веднъж воловани на ядрото, м?

Щом в петък е финала, кой кога ще излиза-то не остана време, а вътре е доста населено все още newsm78

# 2 517
Някои жени няма с какво друго да блеснат освен с чистене и готвене (прислужване). И да се правят на майки героини.
Е и, нещо лошо ли е. Едни искат да правят кариера, други да обслужват близките си. Та в този форум има доста майки, които се занимават само с това, гордеят се и аз ги разбирам, това е техния избор.

# 2 518
  • Испания

Сериозен проблем е и отношението към учителите и дискредитирането на учителската професия към днешна дата - за учениците (най-вече тези с по-заможни родители, парадоксално, но и с ромските деца мисля е същото) - та за тях учителите често нямат почти никакъв авторитет и отношението им често  копира "примера" на родителите, които от своя страна третират "даскалите" едва ли не като обслужващ персонал, а за да се чакат резултати от обучението у децата трябва да се възпитава уважение и почит към учителската професия според мен. Това също е родителска грешка, която рефлектира върху качеството на образованието.
Ето, ви я и стринка -  недоволна от училището, тръгнала да си прави ПР като се жали и търси кусури само в отсрещната страна, без да си погледне първо в собственото канче. Още доста май има да го мести отрока и никъде няма да успеят му налеят нещо в главата, а и детето най-вероятно вече е с изградена негативна нагласа към учителите и то основно благодарение на майка си.  

Напълно съм съгласна с теб. Самата Тенчева смята, че е това, което тя говори за себе си. Но си спомням, че четох в някакви нейни интервюта /не бяха публикации в жълти сайтове/, че казва, че завела и двете си деца в някакво друго училище, за да ги тестват. И двете били изоставащи, а за Спаси признава, че от първи клас има изоставане. Та титлата"най-добрата майка" хич не е точно за нея. Щом детето ѝ години наред има проблеми, нито учителите са виновни, нито училището. А тя в началото на годината отива да се излага по "телевизора". Ама проблемът си е неин.  Sunglasses

# 2 519
Ирина какво работи в момента всъщност. Четох й стари публикации, постоянно говори че имала проект..сега пак го споменава, та какви са тези проекти, се чудя и се мая Thinking

Общи условия

Активация на акаунт