VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 745
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 535
  • София
Аууу, Бърди, пък аз какво съм разбрала. Ма така е като хем мия чинии, хем слушам брадъра. Пък аз си викам, брей, тая колко е оправна - и у тях изчисти, че и на други хора помогне да изчистят. hahaha

Също като в Сливи за смет, а?  Laughing

# 2 536
[ Ирина се прави на мулти фукнционална - хем прислужва, хем деца гледа, хем по цял ден готви гурмета, хем все е в проекти. Да се чуди човек как й стигат 24ч.
Стигат и остават даже, защото цитирам:" От 25 годишна винаги помагам на човека , който ми помага" .  
За да подчертае колко е работлива и добра изтърва вчера тази фраза в обсъждане на домашните помощнички , май с Рени. И не се сети, че пробива образа на мултифункционална Joy
А на какво вика помощ , тя си знае. Може да си отваря сама писмата, или да си долива сама чашката....

# 2 537
Роро каза, че бъркала дълбоко в кенефа, където никой друг не смеел  Joy Joy Joy Joy
Това как да го разбираме, казано от Роро?!  Joy

Joy Joy Joy Joy

# 2 538
Даре, като миеш чинии, ква ти е престилката? Mr. Green

# 2 539
  • София
Така с тези цайси кака Лили прилича на Цецка Цачева
на мен Другарката Лили ми прилича с тез цайси на соц.певеца Георги Минчев/лека му пръст/....
#Crazy #Crazy
Георги Минчев соц.!?  Shocked Че има ли по-антисоц от него!? Извини ме, че не го подминах, но точно за него това определение е направо кощунство...  Peace

# 2 540
  • Тра-ла-ла
Тя затова се залепи на вратата на тоалетната, когато вътре бяха Христо и Емануела, и ги попита: "имате ли нужда от нещо, хора". Помислила е, че са паднали в тоалетната чиния, та да ги извади. Joy
И да почисти след тях, ако е имало или

Аз тъкмо щях да помоля Ирина да идва един път седмично у нас да ми чисти и готви...а то какво излезе Crossing Arms

# 2 541
Рорко, милият, страдал от толко много негативизъм в тая страна и щял да събира парцалите и да се маха
А се чудя с тия средни пръсти дет развяваше и ругатните по адрес на вещицата дали за много позитивен се има

Предвид слуховете, които излизат, че са го уволнили за злоупотреби и го очаква съд е разбираемо желанието - напълно.  Wink

# 2 542
Рорко, милият, страдал от толко много негативизъм в тая страна и щял да събира парцалите и да се маха
А се чудя с тия средни пръсти дет развяваше и ругатните по адрес на вещицата дали за много позитивен се има

Предвид слуховете, които излизат, че са го уволнили за злоупотреби и го очаква съд е разбираемо желанието - напълно.  Wink

Така ли?  smile3530 не знаех

# 2 543
Даре, като миеш чинии, ква ти е престилката? Mr. Green

Не е Сен Лоран, но пък и аз не съм яла френски, бабини кроасани като малка. Mr. Green

# 2 544
# 2 545
Обсъдихте ли приятелката на Христо?
https://lifestyle.bg/bulgarian/eto-ya-priyatelkata-na-hristo-zhivkov-snimka.html

# 2 546
  • Тра-ла-ла
Не е Сен Лоран, но пък и аз не съм яла френски, бабини кроасани като малка. Mr. Green

От тази престилка се забременява Joy

# 2 547
  • Испания

По-назад някой я спомена.

# 2 548
Ок, че не следя темата непрекъснато, то ми втръсна едно и също да дъвчем и тук на два лагера.

# 2 549
https://www.vbox7.com/play:85e6cfd580 - промото за довечера

Общи условия

Активация на акаунт