VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 179
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 615
Нали ги дават? Как Тенчева да не иде при Ристьо!
Е, това пък отиване в тоалетната и слухтене ми се видя отврат.

# 616
Очевидно не е имало секс защото Емануела каза, че е ходила да го проверява няколко пъти. Явно Ути се е намесил и Ицето просто се е натряскал и е драйфал. Аз лично повече бих се срамувала от баща като Ристето, отколкото от майка като Емануела.
Аз бих се срамувала и от двамата.

# 617
Психолозите трябва да се заемат с този Христо. Той е в жесток срив и се притеснявам да не вземе да се самоубие...Говоря сериозно.
Няма. Той е оцелял с Христос...
Joy Joy

# 618
  • Испания
Дойде като аслан, а ще си тръгне като нас.ан.

# 619
Христо със сигурност съжалява, че е влязъл в шоуто.
И с право, но може да се сърди само на себе си, в това съм убедена.

Емануела ми е гнусна на мен и въобще не й разбирам нито ума, нито отмъщенията, нито нищо, но в случая, нито тя, нито който и да било има пряка вина за неговата брутална излагация, която Ицата цялостно си сътвори. И то не чак толкова с отказа за тъпата мисия, а за всичко след това...

В изповедалнята всички са нагримирани, та чак на себе си не приличат...

# 620
Аз мислех,че към Емануела ще се насочат,но Христо си го отнася,хак да му е. Peace
Кофти е всъщност, щото ритат паднал човек... Confused
Проблемът на Христо, обаче, започна още с отказа от мисията, мотивите за който са ми абсолютно неизвестни и не мога дори да предположа какви са.

# 621
Нали ги дават? Как Тенчева да не иде при Ристьо!

Има нужда от такива кадри жената  Mr. Green

# 622
И накрая на номинациите Ирина великодушно " Оставаме приятели", сякаш да успокои Каката, а тя милата доволна...

# 623
Айде станаха приятелки.

# 624
Аз мислех,че към Емануела ще се насочат,но Христо си го отнася,хак да му е. Peace
Емануела е лека жена, за каквато всички я смятаха и преди. Но заради Христо бяха в окопите 3-4 дни и това няма да му простят

# 625
  • Атина
Уау, близо 600 потрбители- видими и гости четат..Христо сигурно е със кръвно 200....
Единственото хубаво е, че той ще обере минус гласовете, които щяха да са за Меги..

# 626
  • София
Кофти е всъщност, щото ритат паднал човек... Confused

Ами аз лично не мога да го съжалявам в тази ситуация, за другите не знам.

# 627
Как ли ще се отрази на Иринчето да има равни гласове с Ути?

# 628
  • Бургас
Ути плачка ли?  Joy

# 629
Ути и Ирина отиват на финал, бляк Sick

Общи условия

Активация на акаунт