VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 310
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 270
Олеле Ернестина не се ли е видяла в огледалото?! Червилото й е умопомрачителни...

# 271
"тя дори не държи кренвирш"

# 272
Ернестина да млъкне.

# 273

Не съм наричала досега жена така, но за Емануела исках да употребя още по-пряка дума.. но тази ми се видя по-мека за нея.. Peace

Давай, тук е свободна зона- искаше да кажеш, че е К..ВА, Може и да е но си ляга с този, който поиска а не с който я пожелае. Явно те е яд. Mr. Green

Хахаха.. какво да ме е яд.. затова че е лека жена ли?.. Аз не мога да се оплача никак от мъжко внимание, но не бих се давала така леко и всеки път да ми бият шута.. Жалко само за децата и!  Peace

Така като те гледам не се и съмнявам, с тази визия да се даваш лесно. - напомняш ми на ранната Рени. hahaha

хехехе.. обикновено ме оприличават с Глория.. висока и стройна съм, а не трътлеста като Рени .. Laughing

# 274
  • Тра-ла-ла
Защо Еми и Миглена се радвали и злорадствали, че са останали. Все, ако бяха напуснали - нямаше да злорадстват останалите по техен адрес

# 275
А защо Боби да не може да си говори с другите, защо трябва да е залпен за полите им като Лара за Ирина... Нещо проблемче?!
Laughing Нали виждаш, че има двоен аршин.....
Виждам и вече ми се драйфа, но нали съм мазохист, гледам още. smile3538

# 276
Вярно е това.

Стара ватманка, без мустаци. Joy Joy

# 277
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.
Ути е тоолкова дребна душичка. Що за злоба към Емануела? Чак пък толкова!

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след формата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.

# 278
  • София
Ернестина:  ooooh! Христо=Райна Кабаиванска...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 279
Стара ватманка, без мустаци  Joy

Голяма скука е засега..

# 280
  • София
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след фирмата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
нИдей са хаби  Peace... цяла армия го чака с нетърпение да излезе!  Joy

# 281
Нали беше много неприемливо да се споменават децата на Ирина
Пък децата на Миглена и Емануела може...ц,ц,ц

Е как бе, техните деца на улицата са намерени, тях майка не ги е раждала. Не всяка жена има патент за утроба.  Joy Joy Joy

# 282
А защо Боби да не може да си говори с другите, защо трябва да е залпен за полите им като Лара за Ирина... Нещо проблемче?!

Щото не може десертът на амазонките да избяга! Къде го дават така?  Naughty Crossing Arms

# 283

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след формата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
Не може Crossing Arms. Аз първа си го заплюх Sunglasses. Да си имаме форумна колегиалност Peace Mr. Green

# 284
Не всяка жена има патент за утроба.  Joy Joy Joy
smile3532

Тази година не бяха Нобелови лауреати, патенти, филмови звезди, певачки в топ 3.......

Общи условия

Активация на акаунт