VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 231
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 285
И аз да бях, и аз щях да ги подразня. Толкова са плоски и елементарни, злобата им извира отвсякъде. Детето ме пита: "тези защо се радват така?". Отговорих му: "нарочно се радват така, заради останалите, виж какви п**рани физиономии имат". Joy

# 286
  • Варна/Лондон
Почти съм сигурна, че Христо е надъхан яко преди да влезе, че там ще бъде най-голямата ВИП звезда, такъв като неговата величина българин не е влизал и колко му трябва да е повярвал. Държи се точно като най-ВИП от випченцетата в къщата.

# 287
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.
Ути е тоолкова дребна душичка. Що за злоба към Емануела? Чак пък толкова!

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след фирмата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
нИдей са хаби  Peace... цяла армия го чака с нетърпение да излезе!  Joy
Готова съм да скубя екстейшъни Twisted Evil

# 288
  • Тра-ла-ла
Кво му харесАхте на Боби?! newsm78  На мен ми идва прекалено мълчалив и студен. Трудно изразява позиция и обикновено включването му в спор се изчерпва до 1-2 изречения, след което мнението му рязко се изчерпва. Е, на фона на останалите мухляци - бива. Ама иначе - тц

# 289
Чакам заигравката на Емануела и Христо.

# 290
  • somewhere near the sea
Не съм съгласна те да определят кой е + и кой е -  
Значи само от получилите + зрителите ще могат да избират. Ми то тогава е предопределено, бе...Алоооо, Големия, ко прайм??? Crossing Arms

# 291
Почти съм сигурна, че Христо е надъхан яко преди да влезе, че там ще бъде най-голямата ВИП звезда, такъв като неговата величина българин не е влизал и колко му трябва да е повярвал. Държи се точно като най-ВИП от випченцетата в къщата.
Как нарече Миглена? Волдемор? При все, че мизерстват заради него

# 292
И аз да бях, и аз щях да ги подразня. Толкова са плоски и елементарни, злобата им извира отвсякъде. Детето ме пита: "тези защо се радват така?". Отговорих му: "нарочно се радват така, заради останалите, виж какви п**рани физиономии имат". Joy

Така е целия сезон. Двечките се забавляват, а онези се късат от злоба и не спират да плюят. hahaha hahaha hahaha

# 293
Емануела и Миглена наистина злорадстваха, но останалите си го заслужиха не можейки да скрият злобата си.
Айде сега Ема да натисне и Ристо в тоалетната и ония хептен ще се побъркат.

# 294
Но Дарааа!!! Как децята гледат и чуват тов???? Ох, добре че ББ НЕ възпитава...   Tired

# 295
И интелЕгЕнцията у къщата, и защитниците им вече запяха, че зрителите са прости чалгари  Mr. Green

# 296
Ирина ще се ръпне отзад от яд. Не може да го преживее, че публиката е спасила Миглена и Емануела.
Ути е тоолкова дребна душичка. Що за злоба към Емануела? Чак пък толкова!

Някой има ли координати на Боби? Искам да го утеша след формата. Mr. Green Виждам, че страда, че Емито го отблъсна.
Не може Crossing Arms. Аз първа си го заплюх Sunglasses. Да си имаме форумна колегиалност Peace Mr. Green
'Га бе, душицо?! Да ровя ли кога първо написах, че започвам да се влюбвам?

# 297
Христо е доста надменен и нагъл, абсолютно нищо джентълменско не виждам в него.

За предстоящата простотия думи нямам.

# 298
Емануела се заяжда с Христо като обидена, отблъсната тинейджърка.

# 299
  • София
Тц, Христо и Ути да се хващат за ръчичка и вън.

Общи условия

Активация на акаунт