VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 886
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Рени и Надя пак се отличиха.
Рени не е изненада, тя е доста семпла личност, но Надето с претенциите...  ooooh! Joy Joy Joy
Какви претенции бе?! Такива Овци са и двете, особено път Рени... направо е вдлъбната! hahaha
Е, нали точно  това казвам, че Рени не е изненада...  Wink
Но Надето явно се надяваше Ицето да е новият и "неясен обект на желанието"...  Joy Joy Joy

# 421
Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green
Щото там я е подпрял  Heart Eyes

# 422
Да кажат дали са консумирали текилата. Joy

Обаче видяхте ли, че дръжката на тоалетната на няколко пъти я натискаха. Сякаш някой искаше да излезе. Обаче кой, кой Mr. Green
Да.
Мисля си, че може да е Емануела, ама може и той след като тя така нагло се навря в "клозета". Joy

# 423
Емануела дали ще разкаже после на Мегиту подробности.  newsm78 hahaha hahaha hahaha hahaha

# 424
  • Тра-ла-ла
Тя може и не само от напън за излизане да се натиска тая дръжка................
Не вярвам да е от друго. Едва ли е служила за подпиране на нечие дупе Laughing То даже сакатлък може да стане така Whistling

# 425
Освен това според мен нищо не се е случило Wink. Той си беше мъртво пиян, но да видим какво ще обяснява на жена си. Онази фалшива целувка май беше по добрата алтернатива Mr. Green

# 426
Абе... баш напън си беше  Joy

# 427
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
+ 10000000000
 Чакам пак някоя будна гражданка , да дойде да обяснява, че тя навън не прави така

# 428
Видя се Ицо колко е принципен и съм убедена, че Емануела по същия начин можеше да отстреля и моралния Ути, ако беше решила  Laughing

# 429
  • София
Не вярвам да е от друго. Едва ли е служила за подпиране на нечие дупе Laughing То даже сакатлък може да стане така Whistling

Абе... баш напън си беше  Joy
Нямах в предвид дупе.................... за напъване..... smile3508

# 430
  • София
Пролича си, че Емануела не си поплюва, ако си навие нещо на пръста. Уж загрижена за него, уж това-онова, а как брутално, почти насила се напъха в тоалетната.  Laughing

# 431
Тази жена има двама сина,а се напива като тираджия и влиза в тоалетната при мъж ShockedТова ли е пример за жена и майка, ако това не е простотия и да не кажа нещо по-тежко не знам.Горките деца, а едното момче е по-големичко. Confused
Свободна жена е и може да прави каквото си иска Peace. Стига сме се правили на пуританки.

.. Да.. и ВИНАГИ ще си остане свободна, нямам думи, толкова е отвратителна Емануела.. Stop

# 432
Тази вечер Бай Брадър - Емануела, Ицо и другия го изпуснах кой е. hahaha

# 433
Рени и Надя пак се отличиха.
Рени не е изненада, тя е доста семпла личност, но Надето с претенциите...  ooooh! Joy Joy Joy

кажете за надето, изобщо разказвайте, моля ви...за хората, които не могат да гледат пред ъплоада

# 434
  • Испания
Христо така ходеше на оверлог към тоалетната, та не знам какво е бил в състояние да направи.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт