VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 237
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Стига де, сърцето го боляло от петък и виновна е Емануела. Мухльо!

# 556
  • somewhere near the sea
Ристе, мама, то не може хем онуй до края, хем душата в рая. Емануела му крива, че ангелът му е слаб.  Sick
Финалът ще е на 11.11

# 557
  • Варна
Сетих ,се как Ути  викаше на Емануела  - " Ти си виновна за всичко ", сега пък и тоя. Ще ме уморят от смях. Дано си е договорила по-висок хонорар Емануела за секс в къщата, реален или не , но пък всички си го помислиха ,че е .  Joy Joy

# 558
Ицо гледа като припикано мушкато. Joy

Оф бе.. Joy баш

# 559
Ей, много зле, претенциите ѝ били ниска топка, пък неговите - NBA.

# 560
Този Христо няма грам достойнство. Мъж само по лична карта.

# 561
Ристо, сине, напиха ли тА мама?  Cry Хубавото е, че ще изтрезнееш, ама няма да поумнееш.
Joy Joy Joy

# 562
  • София
Да му дожалее на човек за Христо.  Mr. Green  Горкият, на прелъстен и изоставен го докарва. Емануела му била виновна на смешника.

# 563
  • София
Много ми стана смешно Надя като каза " с мен защо никой не злоупотреби"  Joy Joy
Иска й се на милата!
Като героинята на Ернестина от Комиците, дето подслушва във входа и все съжалява, че не се е уредила и тя...  Joy

# 564
Много ми стана смешно Надя като каза " с мен защо никой не злоупотреби"  Joy Joy
Иска й се на милата!
От страх да не се контузи с това "рагу и зъби".

# 565
възможно ли е с тази номинация на емануела се заби мн жестоко? може ли ицо да я съди за преднамерени намерения с цел уронване на престижа му

Не. Той е зрял човек и алкохолът не е забранен в България.

# 566
Путьо и тъпанар, не може да застане като мъж.
Ако толкова го е шубе от новата, да не беше влизал.

Тъпо е за големият син на Емануела, като знам децата какви са ще го спукат от подигравки заради "клозетните" изпълнения на майка му.

Не мога да публикувам, много се задействахте. Laughing

# 567
Сърцето го боляло..толкова мелодраматично и плоско. Като излезе да съди Емануела за изнасилване.

# 568
Жертавата в случая са децата на това хитро и студено същество, което даже не може да си представи как изглежда отстрани.Извинявайте, но ако някога моите деца ме видят по телевизията как се напивам и се набутвам в тоалетната при друг мъж, ще ме е срам изобщо да говоря. Жертвата са децата на тази лека жена, която явно че постъпва така и навън. Сексът и градът е забавен сериал, но  когато го видиш на живо е грозно и долнопробно. Христо няма деца, нито съпруга, а това момиче не може да проумее евтиното си поведение. Честно колко от тези, които я защитават са съгласни утре децата им да ги видят в такава роля?
Разбрах и аз Ути в този момент, това поведение си има само едно име-курвенско, друга дума няма, явно е необходимо някой да е мъртво пиян за да й се навие.
Ъъъ...Децата на Ирина, чиито баща не е Иван, какво трябва да си мислят? Че майка им се е набутала при друг мъж, който е бил женен по това време? Нищо, че не са излъчили точно този момент на живо по ТВ.

# 569
Сетих ,се как Ути  викаше на Емануела  - " Ти си виновна за всичко ", сега пък и тоя. Ще ме уморят от смях.
Така са сочели с пръст жените и са ги обявявали за вещици божествените господа от Светата Инквицзиция... и после - на кладата.

Хаха, Дидева, браво! Баш така е!

Общи условия

Активация на акаунт