VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 073
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 720
Михов пожали Христо. Демонстрира мъжка солидарност. Ок, няма лошо. Освен това Михов намрази Емануела и сега й отмъщава с тази си номинация за Христо...ама индиректно, защото знае, че публиката я харесва. От стара коза яре е Михов... Twisted Evil

# 721
Дедо Вальо да не е спал последните дни?  Joy Joy Joy

# 722
  • София
Какво пък толкова разтърсващо в номинациите на Михов?!

# 723
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И мляскания се чуваха, освен охканията.
Както и разкопчаване на цип...
А мушването чу ли се?! Колко пъти преброихте Joy

Joy Joy Joy

# 724
Ути е обиден, че го смятат за грубиянин. МЪ как не ги е срам? А Ирина освен "най-добрата майка" се оказа и "най-добрата приятелка".
Михов е много зле - Европа е дала много на Ристо. А колко му е взелаа...

# 725
  • София
Двата сексуални обекта на къщата са с отрицателен вот.

# 726
  • Beyond the Frontiers
Ако мъж беше постъпил като Емануела щеше са е супер сваляч и пич...когато жена използва женските си предимства е к...а. Е това ако не е двоен стандрат...
П.П. мразя фолк. Жена съм, но всичко в тази певица говори - секс, секс...И тя го използва.
Няма лошо да го използва, но не и по телевизията. Ако беше друга жена на нейно място, до сега да е линчувана тук. Но зрителите припознаха Емануела за жертва и сега постъпката й е връх на сезона. Съжалява, но няма как да я харесам. И Миглена прави масаж на Борислав, но не и се налага да го напива преди това...

Абсолютно няма значение къде. Или си такъв, или не.  Идеята на това предаване нали е да се покаже действително лице.

# 727

Сигурно е бил на фризьор, да му оправят екстеншъните  ooooh!

# 728
Ути е обиден, че го смятат за грубиянин. МЪ как не ги е срам? А Ирина освен "най-добрата майка" се оказа и "най-добрата приятелка".
Михов е много зле - Европа е дала много на Ристо. А колко му е взелаа...
След формата ще стане и "най-добрата работодателка"  Laughing

# 729
Не се отчайвай котенце(за Боби говоря) ще те напия и ще те завлека в тоалетната  Mr. Green нека се случат хубави неща , а пък да ме пишат всякаква

Аз първа казах , че Боби е хубав, пу за мен!

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 730
  • София
Роклята на Ирина на номинациите е много кофти, прави я доста обемна.

# 731
  • София

Сигурно е бил на фризьор, да му оправят екстеншъните  ooooh!

Ох,и аз се търкалям така от смях  Joy Joy Joy

# 732
Роклята на Ирина на номинациите е много кофти, прави я доста обемна.

Ама позата е от учебник  Joy Joy Joy

# 733
  • 221B Baker Street
Той верно има вид на недоспал напоследък...

# 734
Ако мъж беше постъпил като Емануела щеше са е супер сваляч и пич...когато жена използва женските си предимства е к...а. Е това ако не е двоен стандрат...
П.П. мразя фолк. Жена съм, но всичко в тази певица говори - секс, секс...И тя го използва.
Няма лошо да го използва, но не и по телевизията. Ако беше друга жена на нейно място, до сега да е линчувана тук. Но зрителите припознаха Емануела за жертва и сега постъпката й е връх на сезона. Съжалява, но няма как да я харесам. И Миглена прави масаж на Борислав, но не и се налага да го напива преди това...

Абсолютно няма значение къде. Или си такъв, или не.  Идеята на това предаване нали е да се покаже действително лице.
Да, може би не се изразих правилно. В национален ефир си е съвсем тенденциоцно и с цел.

Общи условия

Активация на акаунт