VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 073
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 675
Ути бил една голяма тенджера, в която нищо не ври, хахахахаа Simple Smile  Joy Joy

# 676
Мисля, че е искренна Емануела, той се направи на велик и тя го свали...в тоалетната. Толкова за голямата му любов, разменеа за тоалетен петинг.
Е много трудно да свалиш пиян мъж, а с тоалетен декор го е играла много пъти, личи си.

# 677
Начи, когато добрия стар мечок Ути ти се разкрещи в лицето, а дад гърба ти те нарече Пача, това не е агресия!!! Просто Ути се забавлява!!!

Ути е грубиян и би бил домашен насилник, ако беше женен. Едва ли щеше да бие, но щеше да крещи и обижда, което също е тормоз.
Достатъчно е да прочетеш какво е отношението му към животните за да разбереш какъв ”добър мечо” е Sick. Отврат!

# 678
Секс не знаем дали е имало, но охкането на Емануела всички го чухме. Като само го напи и го остави да повръща, що така се беше разохкала???
 А да, Миглена го каза - заболя я нещо. Laughing

# 679
  • Испания
Ристьо ще се напие от мъка тази вечер и ще нагърчи кака ви Жлъчка.  Joy

# 680
  • София
Дано пак да има гласуване за спасяване.

# 681
  • Варна
Засега Миглена май няма отрицателна номинация ?

# 682
Баба ми би казала , че Емануела е „майсторка”. Жената нагледно демонстрира как със сексапил и разкрепостеност можеш да бутнеш всяка стена. Наместо да я плюем нека си направим изводите как трябва да се държим с мъжете си, какви са техните фантазии, пред какво не устояват. А Ирина беше като в онзи виц със „светеното”. По ниско едва ли може да се падне от това да слухтиш по вратите на хора, които са се усамотили. А Христо има сериозен психологически проблем, но не с Емануела, а със себе си.

# 683
Мисля, че е искренна Емануела, той се направи на велик и тя го свали...в тоалетната. Толкова за голямата му любов, разменеа за тоалетен петинг.
Е много трудно да свалиш пиян мъж, а с тоалетен декор го е играла много пъти, личи си.

С тази забележка , че той се хвана на хорото да се надпива с една жена! #2gunfireАко е голям джентълмен щеше да я спре. А той реши да и се прави на мъж- барове бил затварял в Мексико. Joy Смешко.

# 684
  • 221B Baker Street
Аз на мястото на Христо ще си изляза доброволно... А така се зарадвах, като влезе... Ох, мъка, мъкаааа....

# 685
жал ми е за Рени,толкова голяма нужда има от мъж,че даже на Михов кляка,тая е наистина слаба жена,да беше се отъркала у Меги...но не...тя не става

# 686
до колко е епизода днес?

# 687
ммм мнението ми за Емануела не се е променило , изобщо не ме интересува дали е било в тоалетната или на бюрото или на дивана.въпроса бе-набеляза да го свали и успя.дори цялата глупост с пиенето беше супер добре изиграна. как го нави , той път се върза и прочие.не е въпроса къде свърши ,а че една жена реши ли нещо , нищо ама нищо не може да я спре.

Ути рекламира тигани , от сега заявявам , чИ няма да си ги купя  Mr. Green

# 688
  • Бургас
И мляскания се чуваха, освен охканията.

# 689
Надя се издъни много. Най-после намери поле за изява. Деси чак ме изненада приятно. Рени звучеше много изкуствено. Трябвало е повече да репетира...

Общи условия

Активация на акаунт