VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 131
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 690
Мисля, че е искренна Емануела, той се направи на велик и тя го свали...в тоалетната. Толкова за голямата му любов, разменеа за тоалетен петинг.
Е много трудно да свалиш пиян мъж, а с тоалетен декор го е играла много пъти, личи си.

С тази забележка , че той се хвана на хорото да се надпива с една жена! #2gunfireАко е голям джентълмен щеше да я спре. А той реши да и се прави на мъж- барове бил затварял в Мексико. Joy Смешко.
Това за Мексико съм го пропуснала Joy. Наистина е много абсурден hahaha

# 691
  • Тра-ла-ла
А, бе ако двама кьоркютук пияни се забавят във ВЦ-то - и аз би се замислила, че може да им е станало нещо по-различно от тая работа в оная Laughing Но можеше да отиде всеки друг, а не мама Ирина да им свети

# 692
Начи, когато добрия стар мечок Ути ти се разкрещи в лицето, а дад гърба ти те нарече Пача, това не е агресия!!! Просто Ути се забавлява!!!

Ути е грубиян и би бил домашен насилник, ако беше женен. Едва ли щеше да бие, но щеше да крещи и обижда, което също е тормоз.
Не е и нужно да те бие. Достатъчно е да те кара да му ядеш манджите. Mr. Green

# 693
  • Beyond the Frontiers
Ако мъж беше постъпил като Емануела щеше са е супер сваляч и пич...когато жена използва женските си предимства е к...а. Е това ако не е двоен стандрат...
П.П. мразя фолк. Жена съм, но всичко в тази певица говори - секс, секс...И тя го използва.

# 694
  • София
до колко е епизода днес?

До 23.00. Peace

# 695
Какво излезе сега, че влюбеният Ристьо, който освен кимащ статист друго не можеше да изиграе в пиесата, се оказа, че всъщност си пада по Ема и няма никакъв проблеме да я изплющи...айде не на нас тия. Накрая няма да се изненадам, ако ББ  каже, че е било мисия, за да не се изложи Христо пред любовта на живота  си

# 696
  • София
Аман от Ирина вече. ooooh!

# 697
  • Варна/Лондон
Мисля, че е искренна Емануела, той се направи на велик и тя го свали...в тоалетната. Толкова за голямата му любов, разменеа за тоалетен петинг.
Е много трудно да свалиш пиян мъж, а с тоалетен декор го е играла много пъти, личи си.
Като си решил да го играеш мъж, една тоалетна да се окаже препъни камъка е някак жалко, за ''мъжът''.
Емануела не е парадирала за каквото и да е, нито се е правила на недостъпна, че да ни изненада с тоалетната.  От нея по-може, но от десният крак на Гипсъна не върви...

# 698
  • 221B Baker Street
И мляскания се чуваха, освен охканията.
Както и разкопчаване на цип...

# 699
Начи, когато добрия стар мечок Ути ти се разкрещи в лицето, а дад гърба ти те нарече Пача, това не е агресия!!! Просто Ути се забавлява!!!

Ути е грубиян и би бил домашен насилник, ако беше женен. Едва ли щеше да бие, но щеше да крещи и обижда, което също е тормоз.
Не е и нужно да те бие. Достатъчно е да те кара да му ядеш манджите. Mr. Green

Хе хе, да...Рано или късно ще те вкара в гроба... chef

# 700
Ох, не знам за вас, но тази Ернестина много ме дразни. newsm78 Ще си спестя определенията, но определено ми е неприятна. Rolling Eyes

# 701
  • София
Колко трябва да съм зле, за да искам съвет от Ирина.

# 702
Шсе разплача от тоз Утьо... Трогателен! Mr. Green

# 703
  • somewhere near the sea
Деска всяка вечер е пияна, а Ристо се завря в тоалетната с Емануела. Mr. Green Как да му прости?
Ох, Лиле, не ти ли залепна езикът на задника на Ирина. Whistling

# 704
  • София
Брей,изненада ме Ути.

Общи условия

Активация на акаунт