VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 886
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 810
Тези с минусите ли само отиват на номинации сега или и тези с малко плюсове?

# 811
Приятелката на Ути не е на 25, но и Ирина можеше да си замълчи за репродуктивните проблеми. Даже се просълзи.  Rolling Eyes

Това с призива към зрителите беше вик колко отчаяна е.никой до сега не бе призовавал на номинации зрителите.значи е в безизходица , а това с  репродуктивните проблеми беше хитър ход да я злепостави.не мисля обаче , че такива хора(нормани хора са все пак не са от друга планета) биха се засегнали от Емануела , защото знаят , че изобщо не е имала предвид това тя.

# 812
  • Варна
Стига де! Какво невярно каза Жени.
Пияна била, вие пък навсякде дяволи виждате, дори и там, където ги няма. Crossing Arms
Ами почна да заваля думите  Laughing

Миглена изкопа дупка и бутна Ирина вътре и то само с думи .

# 813
Стига де! Какво невярно каза Жени.
Пияна била, вие пък навсякде дяволи виждате, дори и там, където ги няма. Crossing Arms

Днес ми харесва какво говори, но й личи просто градусът  hahaha

# 814
  • Beyond the Frontiers
Значи, ако някой дойде и ми обясни, че съм лоша майка - аз трябва да си мълча и трая.  Ама ако аз му кажа, че след като няма деца не може да коментира - ставам лоша и безчувствена, щото разбираш ли той може да има проблем...Че от къде на къде трябва да съм наясно с проблемите на непознат човек. И от къде на къде такъв човек се счита "оправдано" за сведущ за моя живот и има право да ми поставя присъди.

# 815
Кошлуков преоткрил Ути ...

# 816
  • 221B Baker Street
На мен не ми пречи фъфленето на Калканджиева, Кошлуков обаче ме дразни.
Заедно с Ернестина... А и двамата ги харесвах...

# 817
Ирина-квачка в чуждо гнездо!  Joy
Това беше брилянтно. Mr. Green

# 818
Приятелката на Ути не е на 25, но и Ирина можеше да си замълчи за репродуктивните проблеми. Даже се просълзи.  Rolling Eyes

Това с призива към зрителите беше вик колко отчаяна е.никой до сега не бе призовавал на номинации зрителите.значи е в безизходица , а това с  репродуктивните проблеми беше хитър ход да я злепостави.не мисля обаче , че такива хора(нормани хора са все пак не са от друга планета) биха се засегнали от Емануела , защото знаят , че изобщо не е имала предвид това тя.

Продължава да мисли публиката за глупава. Ирина не разбира ли, че всичко, което се показва, се гледа под лупа и се обсъжда задълбочено? И с тези евтини номера няма да ни преметне... Thinking

# 819
Добре, де. А има ли някой друг, който си помисли, че когато Ирина отиде да провери Ристо и Емануела какво правят в тоалетната, всъщност беше с цел да ги накара да се опомнят. Един вид да ги прекъсне, да им напомни къде се намират и да осуети излагацията им. Или само аз съм толкова наивна?

# 820
Колкото и да се напъва Тупарев, "Най-добрата майка" ще спечели на кукуво лято. Нали кукувиците снасяха в чуждите гнезда?

# 821
Ути мисля да е на 51, поне аз така знам, даже беше студент по мое време и се влачеше със Слави Трифонов и Камен Воденичаров. Камен беше в моят поток, за ВМЕИ значи става дума Wink

# 822
Кошлуков преоткрил Ути ...
Ми да се земат като толко се харесват! Sick

# 823
Я стига! Той може да ѝ казва, че не става за родител и да я пита как си възпитава децата, да я нарича куха лейка, а тя трябва да внимава да не го засегне. И между "нямаш деца за да ми казваш как да си възпитавам моите" и "нямаш деца, защото имаш проблеми", има голяма разлика. Тетка Ирина все се изказва неподготвена.

# 824
Ох, Женито пак се нафирка  Whistling

Ирина е страшно подмолна женица  Sick
Как, за да изтъкне каква добра самарянка е, изтипоса Ути. ШЪ умрЪ, направо ме разплака.

Общи условия

Активация на акаунт