VIP Brother 2016 - тема 8

• 308 918
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 825
Признавам й на Иринката, как с меден гласец пръска отровата си. Уж хвали, а се размириса на сяра!

# 826
Ути с репродуктивни проблеми ли е?  Sad Sad Sad

Може и да не е,но е факт,че на 46 и още няма семейство, не е хубаво да се засяга темата наистина.

Защо? Това е личен избор, а не здравословен проблем. Той с какво право осъжда постъпките на Емануела и методите й на възпитание към децата й?
И то, сякаш има представа как тя си възпитава децата...

# 827
Добре, де. А има ли някой друг, който си помисли, че когато Ирина отиде да провери Ристо и Емануела какво правят в тоалетната, всъщност беше с цел да ги накара да се опомнят. Един вид да ги прекъсне, да им напомни къде се намират и да осуети излагацията им. Или само аз съм толкова наивна?
само ти си:)

Ирина прилича на голям буркан с горчица.

# 828
Браво Боби bouquet

# 829
Стига де! Какво невярно каза Жени.
Пияна била, вие пък навсякде дяволи виждате, дори и там, където ги няма. Crossing Arms
Ами почна да заваля думите  Laughing

Миглена изкопа дупка и бутна Ирина вътре и то само с думи .
дайте подробности моляяя ви!!! чета чета и не мога да разбера кво става.

# 830
Добре, де. А има ли някой друг, който си помисли, че когато Ирина отиде да провери Ристо и Емануела какво правят в тоалетната, всъщност беше с цел да ги накара да се опомнят. Един вид да ги прекъсне, да им напомни къде се намират и да осуети излагацията им. Или само аз съм толкова наивна?
Ми... няма. Само ти!  Hug

Браво на Боби!

# 831
Боби най-накрая избра страна. Трудно му е, но го направи честно.
Той е победителят в този ВБ.

# 832
  • Брюксел / София
Отвратителен човек е Ирина. Не ми се вярва някой да я е оторизирал да споделя с цяла България неща, които хората й споделят. Точно квачка в чуждо гнездо е и би следвало да приеме истината. Погнусена съм от тази жена. Чудя се как хората общуват с нея, как въобще й казват нещо, тя при първа възможност го изтърсва пред аудиторията: без значение дали става дума за хъркане или репродуктивни проблеми.

# 833
Борислав неслучайно са го оставили за финал - заби последния пирон в ковчега... Peace

# 834
  • Тра-ла-ла
Много му трепери гласът на Бобчо. Не му достигат топки да номинира отрицателно

# 835
  • София

Не знам , в уикипедия пише,че е на 46 г

# 836
  • 221B Baker Street
Ако беше така, щеше директно да им заблъска по вратата с думите Хайде, излизайте бе, а не да слухти като лисица наоколо...

# 837
ох този Боби бе , какви хубави очи има ,  а все зад очила ги крие  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 838
  • София
А с тези, които не са споменати в нито една от двете категории, какво се случва? Не отиват ли и те на номинации?

# 839
Ирина е толкова уникално противно същество Sick

Общи условия

Активация на акаунт