VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 800
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 990
Да са уженят Рени и Вальо тогава!!! Емиту да хване букета и на другото риалити да намери един хотел с мъж най-накрая!
Що Емануела... може Ути да хване букета... по му е време...  Joy
Той ни може! Ще го глътни!!! И тогава Емиту трябва да го кара в болница и да натиска лекаря в приемното, че е тръгнала без направление!!!

# 991
И номинацията на Боби за Ирина ми много хареса. Нарежда на всички вътре все едно им е възпитателка Crazy,а това, че се възмущава, че някой е гладен просто показа какво уникално просто парче е  Sick. А иначе милата  се брои към интелигенцията  Stop
Според мен тя го прави с добро, обаче не осъзнава (навреме), че това не са деца, а възрастни хора около нея.

А по-лошото е, че ако нещо не съвпадне с нейното мнение, то тя става неприятно нападателна.

# 992
  • # супернатурална #
Честно казано аз никога не бих била толкова смела като Емануела,направо ми скри шайбата.Имам се за стара пуританка обаче и се изкефих от сърце. Постъпи съвсем джентълменски-предупреди го няколко пъти усмихна му се и го размаза като муха. Винаги съм доволна когато някой накаже арогантността.

И аз, и аз! Тръгна на неравна битка, победи го в две мъжки дисциплини - надпи го и образно казано му го на@$ка, прелъсти светец, окаля холивудско "величие", поддържано от мнозинството в къщата... Даже бих казала, че мушичка размаза слон. Опасна е! Някой бе писал, че ако искаше и Ути можеше да докара до там, не че и него не нахрани, избягвайки все пак противния физически контакт. Класически скорпион - удря заслужено, силно и точно където най-много боли.

# 993
Ето защо е добра идея, когато не познаваме някого - да не си правим прибързани/моментални изводи за него.

Wink

# 994
  • София
Да са уженят Рени и Вальо тогава!!! Емиту да хване букета и на другото риалити да намери един хотел с мъж най-накрая!
Що Емануела... може Ути да хване букета... по му е време...  Joy
Той ни може! Ще го глътни!!! И тогава Емиту трябва да го кара в болница и да натиска лекаря в приемното, че е тръгнала без направление!!!
Що Емиту да го кара, бе... newsm78... Ириниту ще го закара /нали са приятели/ и ще изнесе лекция на целия персонал, що е това направление и защо не е нужно за Утьо...  Embarassed Wink

# 995

Тази Емануела ми скри шапката честно, толкова методично си го работеше Христо цяла вечер а този ръб клъвна на гола кука и се сгромоляса артистично като за Оскар hahaha 

# 996
  • Тра-ла-ла
Що Емиту да го кара, бе... newsm78... Ириниту ще го закара /нали са приятели/ и ще изнесе лекция на целия персонал, що е това направление и защо не е нужно за Утьо...  Embarassed Wink
Освен това ще накара докторите да му пуснат една спермограма, пълна кръвна картина, холестерол, захар и инсулин  Joy

# 997
Честно казано аз никога не бих била толкова смела като Емануела,направо ми скри шайбата.Имам се за стара пуританка обаче и се изкефих от сърце. Постъпи съвсем джентълменски-предупреди го няколко пъти усмихна му се и го размаза като муха. Винаги съм доволна когато някой накаже арогантността.

И аз, и аз! Тръгна на неравна битка, победи го в две мъжки дисциплини - надпи го и образно казано му го на@$ка, прелъсти светец, окаля холивудско "величие", поддържано от мнозинството в къщата... Даже бих казала, че мушичка размаза слон. Опасна е! Някой бе писал, че ако искаше и Ути можеше да докара до там, не че и него не нахрани, избягвайки все пак противния физически контакт. Класически скорпион - удря заслужено, силно и точно където най-много боли.

Точно! Беше брилянтно проведена наказателна операция. А оръжията...  Sick - на война, като на война.

# 998
  • София
Тази Емануела ми скри шапката честно, толкова методично си го работеше Христо цяла вечер а този ръб клъвна на гола кука и се сгромоляса артистично като за Оскар hahaha  
Направо го изтри!   Embarassed   Той вече не съществува!    Embarassed
Е, ся вече ми дожаля за него...  Sick

# 999
Мани, мани, това Моника Белучи, Мария- Грация Кучинота трева са пасли. Ема, му извъртя такъв етюд че часовника му спря- изкара най- доброто от него. Laughing

# 1 000
Аз започвам да се чудя дали има друг в историята на предаването да е ставал за такъв резил в толкова кратък период от време като Христо? Вярно през годините е имало какви ли не изцепки, но повечето се излагат стабилно през целия сезон, а този има няма за 6-7 дни (откакто предложиха мисията) направо се н...а на всички фронтове с извинение Shocked

# 1 001

Точно! Беше брилянтно проведена наказателна операция. А оръжията...  Sick - на война, като на война.
[/quote)

Тази жена визирам Емануела ми скри шапката буквално,така като я гледам едва ли е повече от 50кг,къде ги сложи тия най малко 10 текили.Христо абдикира след петата зачервен като рак и вероятно с повишено кръвно .Евала не само му свали маската ами го заби в дъното.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 01:01 от HHelena

# 1 002
  • Испания

Свят им се зави на всички от екипа "Миглена/Емануела".  Party

# 1 003
Марина Диневи си плюят в пазвите - пу,пу, отървахме детето!!!! Бобевата майка ощи трипери!!! Емиту ще смачка всеки, който я спира да стигне до олтара!!!! Може пък Меги да й предложи нейния си син.... Но първо да уженим Рениту и чичо Вальо!!!

# 1 004

Свят им се зави на всички от екипа "Миглена/Емануела".  Party
Много е фотогенична Иринито. Тук са я хванали в добро настроение!

Общи условия

Активация на акаунт