VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 563
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Испания
а тук във форума е повече от ясно, че масата пишещи и гласуващи са жени.

Прочетох те дотук.  Wink Форумът е БГ мама, ако ме разбираш.  Wink

# 1 261
Лелее, чак изнасилен Христо  Joy.Аз пък не вярвам да са правили нещо повече от прегръдки, целувки и попипване тук-там.Та той се беше отрезал като кютук.
Ааа, той и без секс тотално се осра.....       Joy
Уж нямало да участва в нищо, ако имАло цАлувки, прегръдки, натискане под чаршафите и т.н., пък накрая кВо?   hahaha

Сериозно:
ако беше Мъж на място, още на втория ден тормоз на съквартирантите, щеше да постъпи достойно:да се извини, да се "предаде" и да участва във фарса, за да спести на 12 човека нещо, за което нямат вина.
ако беше Мъж на място, щеше да стои настрани от Емануела.
ако беше Мъж на място, щеше да я "уважи" с 1-2 питиета и да каже:"Сори, аз по принцип не пия, казахме си наздраве, поздравихме се, достатъчно!".
Когато не желаеш да си в дадена "ситуация", винаги има подходящ начин да откажеш.
Totally!
Каква е тая линия на прелъстен, която прокарват, все едно е тийн, който са напили.
Не харесвам Емануела и поведението й, но в случая никой не му е виновен на Христо.

# 1 262
Скрит текст:
Няколко неща ми правят впечатление:

Първо, предполагам не е грешно твърдението, че предаването се гледа повече от жени, а тук във форума е повече от ясно, че масата пишещи и гласуващи са жени.

Второ, Миглена, не един и два пъти (пресен пример Христо) е говорила, как това или онова не е мъжко поведение, нямало мъже (мъжки постъпки), тя била като мъж и т.н.

Трето, Миглена беше притисната от повечето и не се даде, да не направи кой знае какви градивни неща, но просто не се даде и не подви опашка. Може би това е мъжко поведение в нейните очи, както и очите на подкрепящите я?

Идват няколко въпроса:

1. Защо жените се подценяват, защо например Миглена говори и прави връзка между правилно и силно действие/поведение и един от половете - мъж?
И обратно, ако някой мъж не извършва правилни стъпки, той не е мъж. Не спряха подмятанията, че еди си кой мъж бил жена. В тоалетната влязоха две жени, Роро бил по-голямата жена.

2. Защо го има това нещо, не е ли обиждащо за вас жени? Едва ли не силните постъпки са нормални за мъжете?

3. Ако Миглена беше мъж, щеше ли да има тази подкрепа, която има сега? Или щеше да се приеме за "нормално" подобна нейна крайна реакция?
Как се получи:
Миглена отказва мисия - ти си супер зле, ала бала.
Христо отказва мисия - почват да се търсят оправдания, които да го оневинят.

Хммм...  Thinking

Доска плосък опит за интересност.
Аз лично няма да се хвана на тази въдица, Окасо. Peace

# 1 263
  • София
Триутробната в промото за тази вечер дуднеше на Деса, че била двулична до вчера коментирала Емануела, каква е, сега се хилят. На Деса и дойде, като удар с мокър парцал. Малка е още , глуповатичка и не е наблюдателна. Не разбра ли, че "най-добрата майка" винаги дебне от засада, чака малко разголване на душата, чака някоя реплика, изречения извадени от контекста и ако не запееш в ирининият хор те мачка. Ама мачка, както само тя си може.

# 1 264
  • София

Ирина пак порицава някого

Деси е наред днес.  Laughing

# 1 265
  • Испания

Ирина пак порицава някого

Деси е наред днес.  Laughing

Ако продължи още малко форматът, Тенчева ще отлюспи всички от групата си или те ще се самоотлюспят.  Simple Smile

# 1 266
Аз пък искам да попитам поради каква причина Лара се смята за интелектуалка! Както и всички останали смешници в къщата! Въобще някой прави ли разлика между интелигенция и интелектуалец? Нашите герои са интелигенти и то средна ръка. Образовани хора, упражняващи творчески труд. А както се разбра, повечето отдавна нищо и не упражняват, ами гладни и жадни се изхранват с долнопробна халтура. Понятието интелектуалец, макар и доста разтегливо и лишено от смисъл в наше време, все още предполага нещо много повече. Иска се освен голямо име в сериозна политическа и социална ангажираност. Тяхната каква е, освен да грачат 10 човека срещу една жена, показвайки междувременно за пари задниците си в един долнопробен тв формат.

# 1 267
Триутробната в промото за тази вечер дуднеше на Деса, че била двулична до вчера коментирала Емануела, каква е, сега се хилят. На Деса и дойде, като удар с мокър парцал. Малка е още , глуповатичка ...
Малка?! Че те са на почти едни години с Ирина. Основно глуповатичка Mr. Green

# 1 268
  • София
Ирина стегна много майсторски примката около врата на Деса. Вчера онова етилизирано глупаче се разприказва и от там заминаха нещата. И в двата случая дирижирани от светата Ирини гърми. Единият вариант беше вечерта, когато Ирини хитричко и каза, че като най-близка с Христотрябва да говори с него и ако е истински приятел нищо да не му спести  Mr. Green е да ама Деса няма топки за такъв разговор, след това се оплете в мрежите на Ирини и днес я изкара двулична. Нека и сега.

# 1 269
Прочетох те дотук.  Wink Форумът е БГ мама, ако ме разбираш.  Wink
Не знам, какво се опитваш да ми кажеш. Прочети и по нататък и ако обичаш си дай мнението.

# 1 270
Не гледах брадъра в началото, какво за Десито в Тоалетната?

# 1 271
Доска плосък опит за интересност.
Аз лично няма да се хвана на тази въдица, Окасо. Peace
Кое не ти хареса?

Никаква въдица не пускам, просто си мислех защо толкова често се говори за мъжко/женско поведение и т.н. И то с идеята че истинското мъжко поведение било това, което е правилно и как жена, като Миглена се налага да казва, че била по-мъж от някой си мъж. Защо й е да е мъж изобщо, за да е права с действията си?

# 1 272
  • София
Триутробната в промото за тази вечер дуднеше на Деса, че била двулична до вчера коментирала Емануела, каква е, сега се хилят. На Деса и дойде, като удар с мокър парцал. Малка е още , глуповатичка ...
Малка?! Че те са на почти едни години с Ирина. Основно глуповатичка Mr. Green
Бижу, пведението на Деса, много ми напомня на един определен персонаж. Напомня ми на първокурсник от дълбоката провинция дошъл в Студентски град и открил изкушенията.  Mr. Green Целият сезен на ББ Деса се държа изключително инфантилно и за това подсъзнателно ми е , като "малка" пикла.

# 1 273
Що не изгледате видеото с напиването, да видите кой започна да им налива текила и да им подава чашките...

# 1 274
Оооо, моля ви, само не принизявайте Скарлет О' Хара на нивото на Емануела.
Скарлет е жена, в която мъжете се влюбват само докато я гледат как говори и се смее , а Емануела е просто една обиграна к'урва, която се навира по тоалетните, за да получи нещо, което другите жени го получават в леглото на мъжа.

Уаууу, ама направо си представих висотата на върха, от който направихте изказването си!
Изобщо не ми пука за Емануела, не я харесвам, но тази грозна дума, повторена толкова много пъти, говори много повече за този, който я използва, а не за този, срещу когото е използвана.

Емануела е първосигнална, директна, с остра и точна преценка. Повече бих се страхувала от хора без съвест, които вършат грозните си деяния скрито, под чаршафите. Ирина, на която й е виновен целият свят, но никога тя самата (пример: Историята с изоставането в училище на сина й, когато обвини всички образователни институции на тоя свят, но не и себе си, никога себе си. Типичен пример за липсата на каквато и да е съвест. Ловецът Ути - чиста проба убиец на животни, подмолно опитващият се да докопа нещо "агнешко" под маската на "врял, кипял, опитен и мъдър" бате Вальо, тотално алкохолизираните Деси и Надя (която на всичкото отгоре има тежко хранително разстройство) и т.н.

Нямам наблюдения върху останалите участници, но за моите 35 години съм разбрала, че има жени, които правят впечатление само с присъствие и такива, които се правят чудеса от храброст, за да ги забележат.
Не е нужно да си в облаците или на върха, както се изказахте, за да бъдете от жените, които ги обслужват, а не от тези, които обслужват.
Съжалявам, но не мога да се възхищавам на жена, която се промушва в тоалетните, само и само да докаже на всички, че е най- великата съблазнителка и никой не може да ѝ се опре.
Виж, ако тя беше станала и тръгнала първа и той я последва, да, но за съжаление не беше.

Общи условия

Активация на акаунт