VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 271
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 695
Мирела Демирева не беше честно да я слагат.

Съгласна. Чувам я за първи път. И мисля, че и "интелектуалците" нямаше да познаят.

# 1 696
А не бе, а Лили започна да набива ядки, че е позаслабнала. Laughing

# 1 697
  • Испания

И те така.  Wink

# 1 698

И защо не беше честно ? Единственото ни сребро от доста време в Олимпийски игри. Или за вас това не означава нищо ? Втора в света на Олимпиада, където са най-добрите сред най-добрите на планетата. При това не ги питат за Олимпиадата в Мюнхен или в Барселона, а тази преди два месеца.

# 1 699

И защо не беше честно ?

Честно ли?  Laughing

# 1 700

Спечели сребърен медал на висок скок,на игрите в Рио.  Peace

е, вече разбрахме   Mr. Green

Другите имаха много по-лесни неща за обясняване , защо вместо Демирева(която изобщо и аз не знам) не беше Станка Златева.
За Рени пълен ужас  ooooh! Кольо Фичето да не може да обясниш  , виц

# 1 701
  • София
Лили ще я заболи лявата артерия на десния крак,ако скочи по трасето,ама веднага скочи за кошницата с яденето и пиенето Laughing

# 1 702
Доста скучен епизод

# 1 703
  • София
Мирела Демирева пък стана известна точно от изминалата Олимпиада това лято. Биха могли да я познаят, но трябва да са гледали поне малко спорт.  Peace

# 1 704
Е, не мога да си изкривя душата, че интелектуалците се справиха по - добре с познаването и от диванчето се сещаха повече от играещите в момента...

# 1 705
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златните момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

# 1 706
А на "цар Симеон" като отговориха Кобурггоски да не би да беше верен отговор? И слагачеството на сценаристите в епизода, че същата тази Ирина с царя от две букви дето била с "естествено чувство за справедливост"? А от горкия Христо , от който Емануела "се е възползвала". Туш! Сега вече му пострада Либуфтъ.

# 1 707
Мирела Демирева пък стана известна точно от изминалата Олимпиада това лято. Биха могли да я познаят, но трябва да са гледали поне малко спорт.  Peace
Аз гледах олимпиадата и състезанието в което тя взе медал, но дори Меги директно да ми беше казала , че на листчето е написано името на сребърната ни носителка от тази олимпиада нямаше да мога да си спомня как е то Tired

# 1 708
Очаквано паднаха "Поп фолк", но въпросът с Мирела Демирева не беше много честен, другите да ги бяха питали за някое от Златнити момичета например. У нас през цялата Олимпиада се гледаше Канал 1 (плувците, ах  Heart Eyes), но много хора не се интересуват.
Лили например не можа да обясни Патриарх Евтимий, а ирининият Симеон дори не ми се споменава. Жалко само, че си почесаха егото с тази победа.

Е какво им е на златните момичета ? Коя от момичетата не е известна - капитанката Михаела Маевска, или Ренета Камберова, малката, но желязна Християна Тодорова или Цвети Найденова. Или пък резервата Любомира Казанова, която също като баща си Милко Казанов има бронз от Олимпиада. Или пък нещо за треньорката Ина Ананиева. Или Невяна Владинова и нейната треньорка - чудесната Ефросина Ангелова. Кое точно е трудното за знаене тук ?

# 1 709
  • София
Абе то самото разделение на "Интелектуалци" и "Поп фолк" не беше честно, какво остава за другите неща. И откъде накъде Миглена Ангелова ще я слагат във втората категория. С какво Ирина е по-интелектуална от Миглена?!

Общи условия

Активация на акаунт