VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 815
Изтървах снощи представянето на стрина ви....кво стана, справи ли се тя или тц?

# 1 816
  • София
Двойните стандарти вече станаха твърде фрапиращи.
Първо Ирина сгреши тотално за Цар Симеон. Обяснението й беше за Симеон Сакскобурготски, не за цар Симеон, но Биг Брадър го призна, разбира се. Второ, въпросите на т.нар. отбор интелектуалци бяха елементарни. Докато, коя е Мирела Демирева, за бога?! Това не е въпрос от обща култура, това е тясно специализиран въпрос. Вече окончателно разбрах обаче, че Рени е твърде ограничена, елементарна и глупава. Тя няма знания дори на ниво 5-ти клас.

# 1 817

Тц. И от ВБ приеха грешният отговор...т.е. помогнаха на безпросветността да тържествува и то в Деня на будителите!
Изкараха Симеон Сакскобурготски ЦАР, въпреки, че България отдааааавна не е монархия и той никога не е бил цар. hahaha

П.С. От днес моля да ми казвате принцеса Делта. Hug

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 09:39 от DeltaAzimut

# 1 818
Гледах сега на тишина някои моменти от снощния епизод.Миглена каза на "враговете",че не са се изложили и всичко е наред,а Рени им каза,че са ги намерили в тоалетната прегърнати,а сигурно са били и заспали.Първоначално Христо,чувайки Емануела как се чуди какво е ставало опита да се изкара победител,но Борислав ми хареса как му каза,че докато той е бил тасма,Емануелка е била в час.
Относно мисията-не е голяма загуба,но определено имената на "интелектуалците" бяха по-лесни за обясняване.И правилата не се спазваха точно,защото в регламента се казваше,че трябва да опишат хората според биографията им(100-те дни на Ирина не са част от биографията на Симеон).

# 1 819
Не ми е ясно, защо брадъра остави това нещо - пракака жлъчка в къщата си? На санаториум  да заякне ли ?

# 1 820
Мерси за разясненията bouquet
Симеон първи или Симеон Велики ако е било изписано, си е оня с БГ на три морета, ако не...не става ясно кво е имал предвид Брадъра Thinking

Рена го изпляска това на Христо от чиста злоба и завист, не от друго. Толкова е първична, че направо ми е прозрачна....с кеф им го каза, доволна, че тя самата не е в такава ситуация..

Сетих се, че Ирина беше казала на Деса, ако е истинска приятелка на Христо, ще му каже какво точно се е случило без заобикалки. Е, Деса не спази спуснатата заповед от Стрина и Стрина я смачка...много я беше яд, че едно от "децата" й не я слуша...амаха, такива своеволия Naughty

# 1 821
  • Испания
Ето го моментът с лукавия поглед на Емануела когато Христо отива в тоалетната Mr. Green

smile3521 Точно този.  bouquet

Епозодът вчера започна с кадри от следващия "събитието" ден, т. е. събота. Христо беше много по-наперен /с избирателна амнезия/, отколкото в понеделник по време на излъчването на номинациите.

# 1 822
Не ми е ясно, защо брадъра остави това нещо - пракака жлъчка в къщата си? На санаториум  да заякне ли ?

Толкова се е охранила, че д-то й тежи и не може да скокне 10 см hahaha
Дай й на нея игра "Да видим какво има в кошничкатааааа", други игри не играе Naughty

# 1 823

Тц. И от ВБ приеха грешният отговор...т.е. помогнаха на безпросветността да тържествува и то в Деня на будителите!
Изкараха Симеон Сакскобурготски ЦАР, въпреки, че България отдааааавна не е монархия и той никога не е бил цар. hahaha

П.С. От днес моля да ми казвате принцеса Делта. Hug
И защо.Калино ти ли си ма?

# 1 824
Да бе, снощи много ме подразни с това скачане. Толкова пък да не може да прескочи това смешно "препятствие".  Stop

# 1 825
Аз така и не разбрах, Лили само от своята си кошничка ли трябва да яде или тя й е нещо като бонус към общата храна? Защото Миглена май само своите неща яде, рядко сяда на общата хранилка. Дори като се скараха, се ядосваше, че тя нарочно махала листчетата с нейното име от продуктите, за да си хапват и другите от тях, а те за благодарност й бяха изпили и 3те кутии мляко Joy

За вчерашната игра сте казали. Случват се грешки при бързане, но ББ не трябваше да приеме отговора за цар Симеон. И подсказките на Ирина, и отговорът на Лили бяха за Симеон Кобургготски и не бяха верни. Малко като Желю Желев и Желю войвода Wink Но като цяло бяха по-добрите, докато вторият отбор си беше зле Peace

ПП. Симеон Кобургготски е бил цар в периода 1943-1946г. под името Симеон ІІ. Дали сега трябва да му викаме цар или не, не знам. Но щом президентите, макар вече и не президенти, продължават да се наричат президенти (ох, малей Mr. Green), може би и той си е цар Grinning

Не съм давала линк в поста, не знам защо изскача.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 10:10 от птица

# 1 826
Пракаката тъче на два стана...на две софри сяда тя, Peace
Давали са я неведнъж как нагъва на общата маса, последно от спагетите на Ристьо си спомням. Кошничката е бонус, допълнение Naughty

# 1 827
Здравейте и от мен,
Някой знае ли точно кога е финала на сезона?

Иначе подкрепям Ути с две ръце Simple Smile

# 1 828
Кака ви Жлъчка и и Ирина като разберат колко ги харесват хората, ще се гръмнат. Лили със сигурност ще я заболи някой ляв или десен орган. Ирина вероятно ще дръпне прочувствена тирада и ще прости на хейтърите и грешниците, които не я харесват и разбират.

# 1 829
  • София
Ох, на мен пък ми домъчня за Ицето.

Общи условия

Активация на акаунт