VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 209
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 830
  • София
Пракаката тъче на два стана...на две софри сяда тя, Peace
Давали са я неведнъж как нагъва на общата маса, последно от спагетите на Ристьо си спомням. Кошничката е бонус, допълнение Naughty

Личи й. Добре се е освинила. Не можа да си повдигне д-то за 2 подскока.

# 1 831
Много са дразнещи жените в къщата и никоя не искам за приятелка. Но независимо от това, че са ми противни с действията си, като всички хора имат проблясъци на доброта, човечност. Лара е подмазвачка, но има широко сърце, Десислава-пиянде и необразована, но е добра като човек, с топло сърце. Ренито-селянка, заседнала в 90-те години, в никакъв случай не я искам около себе си, но има почтеност в нея. Надя-злобно и нереализирано човече, но в някаква степен обективна към света и към себе си, тя самата си знае, колко струва.
Ей, само в тая Ирина Тенчева не мога да открия и трошица топлота, искреност, естественост...
Представяте ли си в каква среда е отрасла, че да е толкова празна откъм вътрешни усещания и емоции.
Тя е за психолог. Но понеже наред с всичко е и тесногръда, никога няма да признае, че има проблем.
не ми се мисли, как се изяжда от вътре този човек!

# 1 832
Ох, на мен пък ми домъчня за Ицето.
Щото са се възползвали от него?

# 1 833
  • гр. Шумен
Изтървах снощи представянето на стрина ви....кво стана, справи ли се тя или тц?

Тц. И от ВБ приеха грешният отговор...т.е. помогнаха на безпросветността да тържествува и то в Деня на будителите!
Изкараха Симеон Сакскобурготски ЦАР, въпреки, че България отдааааавна не е монархия и той никога не е бил цар. hahaha

П.С. От днес моля да ми казвате принцеса Делта. Hug

Ирина като аристократка може да не приема за легитимен референдума от 1946г и за нея Кобурга може да е още цар (много такъв народ има). Нали била с намкъвси произход, баба французойка, воловани и т. н.

# 1 834
Писали сте вече, но на Михов не му бяха верни сметките.
Сега ще пусна обяснението на Ирина за Сакскобургготски.

Вярно Лили се е освинила доста, тя не е в шоу, тя е на санаториум.

# 1 835

Щоо?
Ти пък си много милозлива. Такова леке жал не заслужава.

# 1 836

Ирина като аристократка може да не приема за легитимен референдума от 1946г и за нея Кобурга може да е още цар (много такъв народ има). Нали била с намкъвси произход, баба французойка, воловани и т. н.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 1 837
 Barbarella, постовете ти са много точни и на място. Peace

За Христо няма начин да ми стане жал.

# 1 838
Цитат
Или по- точно на свинариум.  Laughing

# 1 839
  • София
Милозлива съм, вярно е, ама в изповедалнята като говореше за приятелката си, и ми дожаля. А и вярвам, че нищо не е станало в тоалетната, освен драйфане.

# 1 840
Цитат
Или по- точно на свинариум.  Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ренито наистина е слязла от петия етаж лелка, която след малко ще напазарува от Кауфланд.
"Майката на къщата" вече не знам как е възможно да я търпят-то морализаторство с една бавна интонация, тя си мисли, че е на друго енергийно ниво Laughing Laughing Laughing
Лили жлъчката наистина е на санаториум, защо е там, никой не знае.
И да спрат да използват думата "интелектуалци", нито един там не е.

# 1 841
  • София
Аз не мога да си обясня защо като уж всички харесваха Христо и са му приятели особено ИринИ , никой не отиде да го дръпне и да му каже,че се е напил,че ще се изложи да спре.Всички стояха и гледаха сеир,а на сутринта как се бил изложил,Ирина пак почна да прави циркове да казва кой какъв бил,кое е правилно и кое не е.Толкова е смешна уж най-добрата във всичко ама за нищо не става.

# 1 842
И на мен. Защото не знам какво точно го провокира, да се хване на въдицата на Емануела. Само веднъж ни показаха как тя дудне на дядо Вальо, който иначе не понася, за водолеите. Предполагам, че е имало още подобни изцепки от нейна страна. Което пък не оправдава съвсем Христо да се върже на кухата лейка. Но понеже знам, че няма идеални хора и понякога човек прави неща, за които после съжалява, затова ми е жал за него.
Колкото за състезанието виждам, че тук коментират хора, които може би никога не са участвали и не знаят, че като си под напрежение може да блокираш и да не намериш най точните думи.  Та Ирина не можа да се сети за златния век, но поне използа жокер за 800 дни на Сакскобурготски, само че ги каза 100 дни и те се усетиха за кого става въпрос. А въпросът на Миглена за състезателката на висок скок наистина беше труден и провокативен, но може би ББ искаше да й натрие носа, щото тя винаги е най информирана и "точна" в преценките си.

# 1 843
  • UK
Аз се надявам , че брадъра ги подиграва като ги нарича интелектуалци . Интелектуалец е бил Валери Петров примерно. Тия са на съвсем друга планета  Mr. Green

# 1 844
  • София
А въпросът на Миглена за състезателката на висок скок наистина беше труден и провокативен, но може би ББ искаше да й натрие носа, щото тя винаги е най информирана и "точна" в преценките си.

Колко от вас тук знаят коя е Мирела Демирева на прима виста? Ама честно!

Общи условия

Активация на акаунт