VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 073
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 845
А въпросът на Миглена за състезателката на висок скок наистина беше труден и провокативен, но може би ББ искаше да й натрие носа, щото тя винаги е най информирана и "точна" в преценките си.

Колко от вас тук знаят коя е Мирела Демирева на прима виста? Ама честно!

Съвсем честно, аз не знаех.

# 1 846
Аз не мога да си обясня защо като уж всички харесваха Христо и са му приятели особено ИринИ , никой не отиде да го дръпне и да му каже,че се е напил,че ще се изложи да спре.Всички стояха и гледаха сеир,а на сутринта как се бил изложил,Ирина пак почна да прави циркове да казва кой какъв бил,кое е правилно и кое не е.Толкова е смешна уж най-добрата във всичко ама за нищо не става.

А, и аз това питах. МожА да му забрани да говори с Меглена за неговото излизане, а не можа да му каже, че бърка и бива да излезе от тоалетната, м?  Интерес, интереса я ръководи нея....

Нито Демирева знам и съм чувала, нито Гетсби-него съм го чувала, но дотам..

# 1 847
Аз още снощи казах, че не знам коя е Мирела Демирева.

# 1 848
Аз се надявам , че брадъра ги подиграва като ги нарича интелектуалци . Интелектуалец е бил Валери Петров примерно. Тия са на съвсем друга планета  Mr. Green

И аз се надявам, ама с това фаворизиране от страна ба ВБ, не ми се вярва много.
Изключително дразни поведението ми на превъзходство над останалите, а именно това не е интелектуално.
Освен това, според тълковния речник "интелектуалец" е - Човек, който се занимава с умствен, творчески труд.  Е, има ли някой комбайнер вътре? Не, всички по определение са интелектуалци, с изключение на Боби, може би, нали бил бизнесмен, не вярвам да спада в тази категория!

# 1 849
А въпросът на Миглена за състезателката на висок скок наистина беше труден и провокативен, но може би ББ искаше да й натрие носа, щото тя винаги е най информирана и "точна" в преценките си.

Не знаех коя е до снощи. Не ме е срам да призная.

# 1 850
Е как какво го е провокирало Христо - това, което и тя каза - харесва я. Ако не я харесваше след второто питие щеше да ѝ каже "Благодаря, аз съм дотук ". Какво се прави на луд. И като си сбъркал, па вземи млъкни.
Тя възползва ли се от мен?  #Crazy Joy Joy smile3544

А и ми се струва, че няма никаква приятелка - като гледам във вбокс клиповете - Ааа, ъъъъ, моето момиче, да не би случайно да ѝ каже името, че то само едно куче се казва Шаро. Голямо криене, голямо нещо. Закачи се за Ирина и спря да мисли - ако въобще е мислил и преди това, че вече се съмнявам. И тоя е на 40 години.

Ей това е куха лейка - сезирам Ути - Куха лейка в къщатааааа!!! На оръжиеееее!!!!

Иринито няма да я коментирам - продължавам да я свързвам с агресия, но лека-полека започвам да виждам, че е и доста глупава.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 10:52 от Alcarin

# 1 851
Аз се интересувам от спорт; когато има олимпиади, обикновено си вземам отпуск, за да мога да гледам. Simple Smile Знам прекрасно коя е Мирела, но хора като мен са по-скоро малцинство. Още повече че Мирела, макар да се състезава от доста време, стана популярна именно с медала от Рио. Ако трябваше да отгатнат Стефка Костадинова или Христо Стоичков, дори Рени вероятно щеше да се сети.

# 1 852
ПП. Симеон Кобургготски е бил цар в периода 1943-1946г. под името Симеон ІІ. Дали сега трябва да му викаме цар или не, не знам. Но щом президентите, макар вече и не президенти, продължават да се наричат президенти (ох, малей Mr. Green), може би и той си е цар Grinning

Управлявал е регентски съвет, технически никога не е бил цар.
И въобще, двойнят стандарт на ВБ само изложи още повече "интелектуалците".
Тъжна картинка...аз отказвам да приема, че тези хора са олицетворение на българските интелектуалци. Както отказвам да приема, че чалгата е олицетворение на българския народ.

# 1 853

Аз го знам, но го научих чак след като тя спечели среброто в Рио. Три пъти гледах на повторение финала на висок скок. Но аз обичам олимпиадите и само тогава гледам спортове, от които по принцип не се интересувам. Peace

# 1 854
Аз още снощи казах, че не знам коя е Мирела Демирева.

И аз!  Simple Smile Wink

# 1 855
  • София
Аз се интересувам от спорт; когато има олимпиади, обикновено си вземам отпуск, за да мога да гледам. Simple Smile Знам прекрасно коя е Мирела, но хора като мен са по-скоро малцинство. Още повече че Мирела, макар да се състезава от доста време, стана популярна именно с медала от Рио. Ако трябваше да отгатнат Стефка Костадинова или Христо Стоичков, дори Рени вероятно щеше да се сети.

Точно така. Това не е въпрос от обща култура, това е забиващ въпрос.
Мирела Демирева е точно толкова известна, колкото Христо Живков. За мен е равносилно. И за двамата чух за първи път.

# 1 856
  • София
Не виждам какво толкова се възмущавате за Мирела Демирева, така или иначе бяха по-слабият отбор. Учудих се, че толкова много хора не знаят коя е. Голяма работа, че единият отбор е паднал и то не заради нейното име, по-важното е, че много хора научиха името на едно момиче, което го заслужава, което е дало много на България и продължава.

# 1 857
Няма как да се помнят имената на всички медалисти. Помнят се легендите.
Не всички са Стоичков, Лалова, Костадинова, Нешка Робева....

Скоро даваха по всички телевизии един медалист от параолимпиадата. Момче в количка, медал...
Ами не му помня името на човека, въпреки че е постигнал нещо голямо.

# 1 858
Секс не е имало, но според мен целувки и опипване е имало. Чуваше се мляскане, така че Христо да не ми разправя само как й махал с ръка да се махне.  Joy Joy Joy Joy А просто секс не е имало, защото той беше много пиян и нямаше как да се получат нещата, не за друго.

И това- "А тя възползва ли се от мен?"  ме уби.  hahaha hahaha

Обаче ми е интересно дали и двамата услужливо имат бели петна и се правят, че нищо не помнят? newsm78

# 1 859
То и Никол Станкулва не знаеше кой е Георги Димитров, но и тя е в графа - инеуигентни!
С едно име на личност, зададено на случаен принцип, не се определя нивото интелект!
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 10:55 от koki1

Общи условия

Активация на акаунт