VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 237
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 935
Много показателна снимка на Иринка  Joy
Скрит текст:

Тьотката Ирина,  верно много гнусно досуш тетка.. слухтеше около 3-4мин. преди да пита какво правите хора....нещо да донеса ли.. Sick

# 1 936
Скрит текст:
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!
Съгласна! Да наложим сега този моделен шаблон върху любимката на фейсбук и темата тук - Емануела. Знания??? ( аз чакам да видя снимки от абитуриентски бал, като някакво доказателство, че е изкарала 11 клас) Умения??? ( като професионална певица - не свири на инструмент, не чете ноти, не знае песни освен собствените си). Поведение??? Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца. Може би "в много още" има какво да добавим - силикон за хубост, топ 3 за самочувствие и изхвърлена като непотребна вещ от бащите на 2 деца... Емануела ли да й казваме или Простуела... newsm78

Пак казвам - Емануела е скучна. Тя прави и мисли точно това, което публиката очаква от нея - и феновете й и тези, които за първи път са научили за нея от ВБ, като мен.

По интригуващото е, че Емануела разобличи т.н. "интелектуалци" от къщата. Лъснаха им дефицитите, необразоваността, характерите и манталитета.
Е, не може хем да е скучна, хем да е свършила тази виртуозна работа, която и интересната уж Миглена не успя. Confused

# 1 937
Маро, как ББ ще даде мисия на омъжени/обвързани с оброк някои/ жени като Лили, Лара и Ириниту , да го играят гадже с Бобчо, не се "чуваш" какви ги дрънкаш вече

Всяка жена има своите хитрини, но само на Лияна й бъркаха под хавлийката по телевизията, а Простуела замяташе крака връз Ицко. Когато Надя, Ирина, Лара и Лили покажат в ефир селфита с крака връз мъжете си, разчекнати по диваните, въртене на сластни очички, разговорчета за ревност, за намигане от Майк, придърпване на поличката, бъркане под хавлийката и т.н. - пак ще говорим! Едва ли щяха да приемат и мисийка да го играят гадженце на Бобчо. А като си спомня Простуела йак въртя очи пред Кънчев на влизане в Брадъра на въпроса харесва ли Бобчо... ooooh!

# 1 938
Абе, вие пропуснахте най-важното-Михов бил масон. Laughing Laughing Laughing Laughing
Оставете ги тез емануели и ирини Laughing Laughing Laughing

# 1 939
А Лили, в роля на съблазнителка на Бобчо, ще е култово  hahaha Тя Михов не може да съблазни, пък какво остава за друг.

# 1 940
  • Тра-ла-ла
интелѐкт
 Тълковен речник
м., само ед. Способности за мислене, равнище на умствено развитие на човека. Висок интелект. Развит интелект.
Винаги като се каже интелект се визира общата култура на хората, която не помня някъде да е разписана точно и ясно каква трябва да бъде и какви сфери на знания да покрива. Crossing Arms Едва ли не мулти интелект, който да има познаяния във всяка сфера от политика през генетиката до ядрената физика Tired

"Теорията за множествената интелигентност е развита от Хауърд Гарднър в книгата му Frames of Mind: The Theory of Multiple Intelligences. Теорията оспорва тезата, че човешката интелигентност може да бъде измерена с един показател като коефициент на интелигентност (IQ). Според нея всеки индивид се развива паралелно, но с различна скорост, в различни сфери на интелигентност." Видовете интелигентност:

# 1 941

Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца.
И за двете ви се отнася?
Ти си като тези жени, дето казват: излезе ни зъбче и акахме в гърнето.
Joy Joy baby_neutral хаха
ох Мари няма умора. Това сигурно е Ирина, като я гледам как набива канчета изотгоре Simple Smile

# 1 942
Искам Деса довечера да се опълчи на Стрина и да й рекне две-три приказки....ама едва ли

# 1 943
Делта, ако една долнопробна цингарела ми гепи портмонето от чантата на пазара, ще ми свали всички маски. Ще рева, ще викам, ще псувам, ако я докопам - ще я накарам да се наака от бой и ще си оближе гащите след това. Ей това направи Простуела.
Накара те да си оближеш гащите ли?!

Ох, ох, как наскачахте всички, задето й измислих "Простуела". Хеее, хееее Joy Grinning Mr. Green Барби, мисля да се поспреш с личните нападки. Аз коментирам персонаж от шоуто, а ти коментираш мен. Да повикам някой да те поразчисти ли...
Че ти също си персонаж. Обикновено тези, които като теб се напъват във форумите, в живота са малки сиви мишчици.
Извикай да ме разчистят, какво чакаш. Извикай: църррррр И така мишата ти история тук ще придобие смисъл.

# 1 944
Темата беше забавна, уви...вече хич

# 1 945
Делта, ако една долнопробна цингарела ми гепи портмонето от чантата на пазара, ще ми свали всички маски. Ще рева, ще викам, ще псувам, ако я докопам - ще я накарам да се наака от бой и ще си оближе гащите след това. Ей това направи Простуела. Най-древните професионални нимерчета на света...

Вярно ли? newsm78 Чак толкова ли зле ще го приемеш? Учудваш ме. Заради едно портмоне да ти паднат всичките маски...Confused Пък и хайде, портмонето ти е ценно. А на тези, "интелектуалците", какво им сви Емануела? Да помислим...публиката? Thinking

# 1 946
Маро, как ББ ще даде мисия на омъжени/обвързани с оброк някои/ жени като Лили, Лара и Ириниту , да го играят гадже с Бобчо, не се "чуваш" какви ги дрънкаш вече

Всяка жена има своите хитрини, но само на Лияна й бъркаха под хавлийката по телевизията, а Простуела замяташе крака връз Ицко. Когато Надя, Ирина, Лара и Лили покажат в ефир селфита с крака връз мъжете си, разчекнати по диваните, въртене на сластни очички, разговорчета за ревност, за намигане от Майк, придърпване на поличката, бъркане под хавлийката и т.н. - пак ще говорим! Едва ли щяха да приемат и мисийка да го играят гадженце на Бобчо. А като си спомня Простуела йак въртя очи пред Кънчев на влизане в Брадъра на въпроса харесва ли Бобчо... ooooh!
Тети, викаш РОЛЯТА в писана специално за Простуела, а???  Joy Mr. Green Рени да го дава гадже на Вальо?? Надето да беше с Явко? Лили си флиртува със самия брадър, нея не я мисли. Просто пишат ролите вече за Простуела - топ 3-то! Хахаха hahaha

# 1 947
Скрит текст:
Всяка жена има своите хитрини, но само на Лияна й бъркаха под хавлийката по телевизията, а Простуела замяташе крака връз Ицко. Когато Надя, Ирина, Лара и Лили покажат в ефир селфита с крака връз мъжете си, разчекнати по диваните, въртене на сластни очички, разговорчета за ревност, за намигане от Майк, придърпване на поличката, бъркане под хавлийката и т.н. - пак ще говорим! Едва ли щяха да приемат и мисийка да го играят гадженце на Бобчо.
А като си спомня Простуела йак въртя очи пред Кънчев на влизане в Брадъра на въпроса харесва ли Бобчо... ooooh!
Все още се опитвам да разбера с какво точно се отличаваш от онези, които коментират примерно Ирина в негативна светлина.
Урина или Простуела? Къде точно е разликата?
Именно, Дидева. Няма разлика. Използвам похватите на темата, за да се впиша в нея.
Не мисля, че го правиш, за да се впишеш. Използваш това твърдение като нескопосано оправдание, че ръсиш обиди и не си по-различна от тези, които критикуваш.

# 1 948
интелѐкт
 Тълковен речник
м., само ед. Способности за мислене, равнище на умствено развитие на човека. Висок интелект. Развит интелект.
Винаги като се каже интелект се визира общата култура на хората, която не помня някъде да е разписана точно и ясно каква трябва да бъде и какви сфери на знания да покрива. Crossing Arms Едва ли не мулти интелект, който да има познаяния във всяка сфера от политика през генетиката до ядрената физика Tired

"Теорията за множествената интелигентност е развита от Хауърд Гарднър в книгата му Frames of Mind: The Theory of Multiple Intelligences. Теорията оспорва тезата, че човешката интелигентност може да бъде измерена с един показател като коефициент на интелигентност (IQ). Според нея всеки индивид се развива паралелно, но с различна скорост, в различни сфери на интелигентност." Видовете интелигентност:

Ами не, не винаги като се каже "интелект" се има предвид общата култура. Някои хора правим разлика между интелект, знания,мислене, умствено развитие, обща култура и още няколко такива базови понятия, които за някои други са едно и също.

# 1 949
Скрит текст:
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!
Съгласна! Да наложим сега този моделен шаблон върху любимката на фейсбук и темата тук - Емануела. Знания??? ( аз чакам да видя снимки от абитуриентски бал, като някакво доказателство, че е изкарала 11 клас) Умения??? ( като професионална певица - не свири на инструмент, не чете ноти, не знае песни освен собствените си). Поведение??? Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца. Може би "в много още" има какво да добавим - силикон за хубост, топ 3 за самочувствие и изхвърлена като непотребна вещ от бащите на 2 деца... Емануела ли да й казваме или Простуела... newsm78

Пак казвам - Емануела е скучна. Тя прави и мисли точно това, което публиката очаква от нея - и феновете й и тези, които за първи път са научили за нея от ВБ, като мен.

По интригуващото е, че Емануела разобличи т.н. "интелектуалци" от къщата. Лъснаха им дефицитите, необразоваността, характерите и манталитета.
Е, не може хем да е скучна, хем да е свършила тази виртуозна работа, която и интересната уж Миглена не успя. Confused

На мен ми е скучна. Защото от нейния тип жени очаквам точно такова поведение. Не е изненадващо имам предвид. По-изненадана щях да бъда, ако имаше широка обща култура и образованост и ако се държеше като лейди. Peace

А Миглена не успя да свърши тази работа, защото не й се занимаваше. Тя постъпи точно като лейди - остави ги да "се удавят в собствен сос".

Общи условия

Активация на акаунт