VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 173
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 950
  • У Диспансера ...♥♥♥
Рени, не очаквах да е чак толкова простовата. Все съм си мислела, че човек колкото и да не учи, някак с годините трупаш някакъв опит, ако ще и от тук, от там чуто. Че тя е на близо 50 години, чак такава неграмотност newsm78

Да, логично е. Нейното ниво е колкото на ученик в 5-ти клас. По-важното е обаче, че е правила мост с Шабан Шаулич  Wink
А пък не можа да обясни за Кольо Фичето  Joy Joy Joy

# 1 951
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еманула защо смята, че всички мъже я гледат отгоре до долу и  я опипват - Тайсън, Михов, Христо...въобразява ли си  newsm78
Според мен, прекалено голямо самочувствие има . То и аз бих я погледнала ако съм вътре, това не значи че имам някакво привличане към нея  Laughing

# 1 952
Абе, вие пропуснахте най-важното-Михов бил масон. Laughing Laughing Laughing Laughing
Оставете ги тез емануели и ирини Laughing Laughing Laughing
Помбер, давай за масона. Какво? Що? От кога?  newsm78

# 1 953
Еманула защо смята, че всички мъже я гледат отгоре до долу и  я опипват - Тайсън, Михов, Христо...въобразява ли си  newsm78
Според мен, прекалено голямо самочувствие има . То и аз бих я погледнала ако съм вътре, това не значи че имам някакво привличане към нея  Laughing

Е, недей така сега. Емануела е секс. А както знаем, мъжете мислят за секс...колко пъти в денонощието беше, че не ми се рови?

# 1 954
Според мен, прекалено голямо самочувствие има . То и аз бих я погледнала ако съм вътре, това не значи че имам някакво привличане към нея  Laughing
Не е само самочувствието. Тя има ограничено, еднопластово мислене. Лошо образована е, няма интереси извън ограничената си среда от себеподобни, моралът на лека жена допълва картинката идеално... Затова мисленето, че всеки, който я погледне иска да я изчука за нея си е логично и абсолютно и единствено вярно. Друг вариант в главата и не съществува.

# 1 955
Аз не харесвам Ирина, но беше права за Деси и Надя. И двете предишната вечер кудкудякаха колко се бил изложил Христо и как им бил паднал в очите, а на следващия ден иху ахо с Емануела и все едно нищо не са казали. Не ми хареса Ирина как им го каза, тонът й и всичко останало, но беше права.

# 1 956
  • Тра-ла-ла
Ами не, не винаги като се каже "интелект" се има предвид общата култура. Някои хора правим разлика между интелект, знания,мислене, умствено развитие, обща култура и още няколко такива базови понятия, които за някои други са едно и също.
Той и Ицо каза, че не всички са простолюдие и си го получи Joy

Не знам кой и дали прави разлика, но е факт е, че масово се обсъждат знанията на участниците спрямо някакви факти и имена от историята, от литературата, от музиката. Вследстиве на което се лепят етикетите "интелигентен" и "прост".

# 1 957
Моля ви, спрете да обръщате внимание на Мари. Подминавам постовете й, а като ги цитирате, без да искам зачитам част от тях. Tired

Ама защо не? Та тя раздвижва темата. Иначе е скука. Както и в самият ВБ, между другото. Спешно трябва нова интрига...Участниците тази година толкова бързо се разкриха, че не са интересни. Христо само за две седмици вече ми е като прочетена книга. За останалите дори няма да споменавам.

# 1 958
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много показателна снимка на Иринка  Joy
Скрит текст:

Тьотката Ирина,  верно много гнусно досуш тетка.. слухтеше около 3-4мин. преди да пита какво правите хора....нещо да донеса ли.. Sick

Какво може да донесе в тази ситуация, презервативи може би  Joy Joy Joy

# 1 959
Аз не харесвам Ирина, но беше права за Деси и Надя. И двете предишната вечер кудкудякаха колко се бил изложил Христо и как им бил паднал в очите, а на следващия ден иху ахо с Емануела и все едно нищо не са казали. Не ми хареса Ирина как им го каза, тонът й и всичко останало, но беше права.

Ами тя и Ирина го обсъжда вечерта, и на сутринта отново си разговаряше с него в банята.... какъв е проблема? Тя може, Деса и Надя-не ли...да говорят с Христо?

# 1 960

Ами тя и Ирина го обсъжда вечерта, и на сутринта отново си разговаряше с него в банята.... какъв е проблема? Тя може, Деса и Надя-не ли...да говорят с Христо?

Ама стига с тази Ирина. Да обърнем малко внимание на Миглена. През цялото време на екшъна и този и предишния, със скандала с Ути и Михов, тя се опита да предпази Емануела. Нооо...не успя. Не си и даде много зор. Няма как да не проличи, че тя добре се възползва от Емануелините изпълнения. Вече не е низвергната и лоша, полека лека се вписа в средата. Но според мен няма да спечели. То и не виждам много-много кой да спечели. Ще дадат титлата на Боби, че е най-умерен. Въпреки, че за мен е просто една мижитурка.

# 1 961
  • Тра-ла-ла
Тьотката Ирина,  верно много гнусно досуш тетка.. слухтеше около 3-4мин. преди да пита какво правите хора....нещо да донеса ли.. Sick
Какво може да донесе в тази ситуация, презервативи може би  Joy Joy Joy
Не да донесе, а да изнесе - клюка. Laughing

# 1 962
  • У Диспансера ...♥♥♥

Е, недей така сега. Емануела е секс. А както знаем, мъжете мислят за секс...колко пъти в денонощието беше, че не ми се рови?
Абе секс първите минути, айде час да кажем. Идва ми вулгарно, просташко и нагло поведението й на моменти. Ама да приказва, че чак бил влюбен Ицко в нея, че и Борето я ревнувал...
 Тайсън, ако беше поостанал сигурно щеше също да е болен от любов по нея  Grinning

# 1 963
Миглена не е длъжна да възпитава Емануела. Това като Христо дето се бил изложил и се възползвали от него, понеже приятелите му в къщата не го опазили. Laughing

# 1 964

Наистина ли не видя разликата?
Ирина беше директна и честна и направо си му каза, че се е осрал и че е направил на пух и прах принципността си.
Докато двете "моми" се кикотеха и "Оо, ама то нищо кой знае какво не е станало!", докато предишната вечер яко плюеха зад гърбовете и на Емануела, и на Ристьо.

Общи условия

Активация на акаунт