VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 189
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Бат Вальо как припка подир Мигленчето.  hahaha

Силно се надявам,че няма всички сега да се изреждат да отговарят на въпросите. ooooh!

# 1 996
Всичко си знам за довечера Simple Smile.

# 1 997
Мине се, не мине се и отнякъде изскача този въпрос за химна.
И аз така и не го научавам името  Joy

# 1 998
  • на село
Мине се, не мине се и отнякъде изскача този въпрос за химна.
И аз така и не го научавам името  Joy

Той химна толкова пъти е бил префасониран, че почти нищо не е останало от оригиналния текст.

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 14:42 от tatyana_77

# 1 999
Тази вечер Ирина с кого ще се кара? С Деси?

# 2 000
Брадъра не знае къде е ударението на Мадарският конник, седнал тяхни височества да пита.
И аз не знам автора на химна.

# 2 001
С Михов, че се шегувал с Миглена  Crazy

# 2 002
  • София

С Вальо.  Peace Laughing

# 2 003
Как с Михов Rolling Eyes Нали му се мазнеше на "Бате Вальо"

# 2 004
Няма да мога да ви изчета, назад съм с 15-тина страници, но искам само да вметна относно играта снощи и обяснението на Ирина. Няма нищо лошо в това как тя е поднесла нещата, важното е че са казали написаното на листчето пък макар и да не са разбрали за кого конкретно става дума. Ако сте гледали "Аз обичам България" , сигурно сте виждали, че там много често като не знаят някоя личност, обясняват името с асоциации. Пример: името е като на Стоичков, а фамилията е като на бивш държавен глава - Христо Живков. Щото ако се падне това име в играта е доста вероятно по друг начин да не може да бъде отгатнато. Mr. Green
Да, попринцип трябва да опишат факти за конкретната личност, но се зачита за верен отговор ако кажат изписаното име, без значение как са го познали. Така, че не виждам проблем в играта на отбора на интелектуалците.
Проблемът може би беше, че техните имена бяха по-лесни, но пък и отбора на попфолка с кухата ленка Рени , пък и Деси...трудно ще спечелят.

# 2 005
Ирина уж иска да е уютно в къщата и всички да са приятели, ама посмее ли някой от свитата ѝ да говори с Миглена и почва да ръмжи подире му.Не мога да повярвам, че си позволява така да командори хората и най-вече, че има такива дето я слушат, че чак и ѝ се извиняват. ooooh!

# 2 006

Темата за прост, простоват и простотия явно отмина, но аз да си кажа. По- голяма простотия от това един мъж да да каже: ''Ама тя, възползва ли се от мен", аз не бях чувала. Айде сега, Кой ми сра у гащите- трай бе, ръб такъв. Като имаш бели петна в паметта (а подозирам и не само там, ще ме прощавате Joy), кажи: Вероятно се изложих, съжалявам и продължи нататък без да се навираш на Ирина под полата, опссс "опеката"

# 2 007

Темата за прост, простоват и простотия явно отмина, но аз да си кажа. По- голяма простотия от това един мъж да да каже: ''Ама тя, възползва ли се от мен", аз не бях чувала. Айде сега, Кой ми сра у гащите- трай бе, ръб такъв. Като имаш бели петна в паметта (а подозирам и не само там, ще ме прощавате Joy), кажи: Вероятно се изложих, съжалявам и продължи нататък без да се навираш на Ирина под полата, опссс "опеката"

Искаше да пита дали са правили секс, но не посмя директно...затова така го зададе въпроса Peace

# 2 008
  • До морето
А никой не обърна внимание на обяснението на Рени за Кольо Фичето:" Първото му име е все едно колиш някого!"  Joy Joy Joy Просто паднах под масата....

# 2 009
  • somewhere near the sea

Кака Лила, що не вземат да я подложат вече на диета? Станала е квадратна от това галеничество. Егати и жлъчката.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт