VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 178
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 980
Значи и седнал не е бил. Че що чини тогава във ВЦ-то ? newsm78 Зъбите ли си мие, объркал е стаите ли...пм Thinking

Оооо, довечера ще е интересно. Не вродената справедливост на Ирина ще я накара да вземе думата, а фактът, че контролът се изплъзва от ръцете й Mr. Green

# 1 981
Хайде да си сверим знанията за довечера Heart Eyes
Къде се намира Мадарския конник?
Какво пише на герба на България?
Кой е написал текста на българския химн?
Без google ако може  Laughing

# 1 982
Привет на всички!
Чета ви от доста време с голям интерес, но сега реших да се включа по въпроса с Деси и опитите да я изкарат клюкарка. Предполагам сте забелязали как режисьорите на предаването в много ситуации намалят звука от микрофоните на определени участници, за да може услужливо да ни поднесат ситуацията, такава каквато искат да я видим. Та... Докато Ирина се караше на Деси, втората каза "Ама аз сутринта му казах к'во мисля". Лично аз смятам, че по-правилната реакция е на Деси и именно нейната реакция е тип "пазя ти реномето", защото ако са се надявали, че не всичко от фаталната нощ е било излъчено, то след целодневното възмущение на Ирина вече няма шанс да не се излъчи. А Деси постъпи така (поне в моите очи): казвам ти какво мисля и после се забавляваме над тази случка, за да не даваме материал и драма за излъчване. Или както Ирина каза, опитаха се да НЕ мултиплицират случката. Но Ирина беше тази, която направи мечешка услуга на Христо, опитвайки се да лъска собствената си венецианска мазилка.

# 1 983
  • София
Ирина си позволява вече да не е толкова "добронамерена", защото вече е на финал и нищо не зависи от свитата й!

# 1 984
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм на мнение, че е имало целувки, до там е стигнало само.
А видяхте ли, когато Емануела бутна вратата на тоалетната, едвам влезе. Христо не я пускаше, виждаше се как напъна вратата за да се шмугне вътре, и тъй като той беше пиян като талпа "Сибиркия школник", не можа да окаже достойна съпротива  Laughing

Или е бил проснат на земята и затова вратата не е можело да се отвори
Ааа, аз му мернах профила, прав беше все още .

# 1 985
  • somewhere near the sea
Изкараха Симеон Сакскобурготски ЦАР, въпреки, че България отдааааавна не е монархия и той никога не е бил цар. hahaha
Бил е цар!! Само 3 години, но е бил цар! От 1943 до 1946.

# 1 986
  • Тра-ла-ла
Ирина си позволява вече да не е толкова "добронамерена", защото вече е на финал и нищо не зависи от свитата й!
И на финала ...кола - йок, още пари - йок. Само всенародната любов...опс, май и нея я няма Joy

# 1 987
Христо само приказва, че не харесва Емануела. Погледът му го издава. В очите му се четеше какво й мисли и не, не бяха лоши неща. Когато започнаха да пият направо я изяждаше с поглед.

# 1 988

Не бе, Барби, ще те оставя да си излееш натрупаното върху мен. Плюй, викай! Твое право. А Простуела си е Простуела!  Joy Joy hahaha
Аз няма защо да те плюя, Мария. Нямаше и да те забележа, ако не си напъваше така обезпокояващо вратните жили. Wink А що се отнася до Елеонора, тя наистина е Простуела и аз изобщо не го отричам. Добре, че беше ББ, за да я опозная. Само че, тя, Простуела, направи нещо много хубаво: без и тя да знае как, с божата воля, дето се вика, свали маските на милите, безхаберни, необразовани, злобни и доста глупави вип персони. А целта на предаването е такава, в крайна сметка. Да се види кой колко струва! Обикновено, хората в къщата не струват пукнат грош, те за това са и подбирани.

Но Простуела и на теб помогна: да засветиш с чужда светлина, но за кратко и да отъркаш малко проскубан миши пух сред големите и значимите, както се казва.
Изживей своя възход и кратък звезден миг, защото през другата седмица всичко свършва.

Това вече ми е доста пресилено, да свалиш една, две маски- да рече човек шанс. Но да изобличиш под ред доста хора, едва ли е само с Божията воля и без да знаеш как. Ама сигурно, защото била Простуела- на нея и Господ и помага. Mr. Green

# 1 989
Аз не харесвам Ирина, но беше права за Деси и Надя. И двете предишната вечер кудкудякаха колко се бил изложил Христо и как им бил паднал в очите, а на следващия ден иху ахо с Емануела и все едно нищо не са казали. Не ми хареса Ирина как им го каза, тонът й и всичко останало, но беше права.

Ами тя и Ирина го обсъжда вечерта, и на сутринта отново си разговаряше с него в банята.... какъв е проблема? Тя може, Деса и Надя-не ли...да говорят с Христо?

Ирина ми е безкрайно противна. Но е истина, че тя му каза, че е разочарована от него и че яко се е изложил. Не може да изпълни някаква пиклива сценка, защото трябвало да целуне жена, провали мисията и им докара куп неудобства, а накрая се натиска с Емануела в тоалетната. Което си е, си е, каза му го Иринка. А това, че се накара на другите, по-скоро беше, защото се дразни, че разговарят с Емануела, т.е. с врага. Щом тя не харесва Емануела, Борислав и Миглена, значи и другите няма да ги харесват. Naughty Ама щом другите мълчат и гледат като телета, нека им е.

# 1 990
Добре де, а какво наистина толкова се е случило?
На мен ми бяха забавни. Напиха се, потанцуваха...и за повече нямаха сили.
Реално останалите повече раздухаха ситуацията, в частност Ирина.

Е, просто между другото, Христо си плю на физиономията. Но биг дил. Кво да го правиш, човещинка. Joy

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 00:54 от DeltaAzimut

# 1 991
  • Бургас
Без google ако може  Laughing
1. близо до Шумен, ходили сме като ученици
2. не съвсем сигурна, сещам се само за Съединението прави силата
3. идея нямам

# 1 992
Без google ако може  Laughing

Къде се намира Мадарския конник? До Шумен
Какво пише на герба на България? Съединението прави силата.

Кой е написал текста на българския химн? Цветан Радославов

# 1 993
# 1 994
От трите въпроса честно казано знам само какво пише на герба Peace. Ама довечера съм почти сигурна, че дори незнаещите като мен ще са яко възмутени, че виповете не са отговорили правилно hahaha

Общи условия

Активация на акаунт