VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 166
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 1 965
....Накара те да си оближеш гащите ли?!
Joy
Простите хора си служат с просташки похвати и използват обиждащи прякори.
Добре, хайде, за ушенца свикнали на по-дълбокомисЛЕЩИ думички - ще я накарам да си намери таралежа в гащите.  Joy А по основното терзание - придържам се към формулата "каквото иска пазарът да прочете тук", това и предлагам. Търсенето е за плюене, подигравка, осмиване, мразене, мразене на децата на популярните, интриги, пускане на съмнителни линкове, вадене на думи от контекста и производство на гифчета, които "доказват" правотата в спора. Съотвено -  това и предлагам.  newsm78

# 1 966
Ми то печеленето е спорна работа, интересно е кой ще успее най-малко да се "оцапа"
Засега Миглена успява, Борислав също. Надя не я броя, защото просто я крият и с нищо не я провокират.
На мен Емануела ми е безразлична преди и след ББ , а във форматът ми харесва че не се прави на нещо, което не е. И също така, ако всичките й прояви са мисия и реклама като на Преслава, то тя се справи по-добре от Преслава. По-естествено се получават нещата и буди симпатия. Простовата е, но не до степента на Рени  Laughing
Подкрепям призива, да не се четат постовете на Мари, то аз така и правя  Tired

# 1 967

Не бе, Барби, ще те оставя да си излееш натрупаното върху мен. Плюй, викай! Твое право. А Простуела си е Простуела!  Joy Joy hahaha
Аз няма защо да те плюя, Мария. Нямаше и да те забележа, ако не си напъваше така обезпокояващо вратните жили. Wink А що се отнася до Елеонора, тя наистина е Простуела и аз изобщо не го отричам. Добре, че беше ББ, за да я опозная. Само че, тя, Простуела, направи нещо много хубаво: без и тя да знае как, с божата воля, дето се вика, свали маските на милите, безхаберни, необразовани, злобни и доста глупави вип персони. А целта на предаването е такава, в крайна сметка. Да се види кой колко струва! Обикновено, хората в къщата не струват пукнат грош, те за това са и подбирани.

Но Простуела и на теб помогна: да засветиш с чужда светлина, но за кратко и да отъркаш малко проскубан миши пух сред големите и значимите, както се казва.
Изживей своя възход и кратък звезден миг, защото през другата седмица всичко свършва.

# 1 968
Диктор - "Вроденото чувство за справедливост няма да позволи на Ирина да си замълчи"

Не спряха да подценяват публиката и да смятат, че вярва на внушенията им.

screen shots

# 1 969
  • София
Искам Деса довечера да се опълчи на Стрина и да й рекне две-три приказки....ама едва ли

Анонс за довечера - светата майка ще подхване и бате Вальо  Mr. Green http://www.blitz.bg/news/article/459288

# 1 970
Добре де, а какво наистина толкова се е случило?
На мен ми бяха забавни. Напиха се, потанцуваха...и за повече нямаха сили.
Реално останалите повече раздухаха ситуацията, в частност Ирина.

# 1 971
Аз не харесвам Ирина, но беше права за Деси и Надя. И двете предишната вечер кудкудякаха колко се бил изложил Христо и как им бил паднал в очите, а на следващия ден иху ахо с Емануела и все едно нищо не са казали. Не ми хареса Ирина как им го каза, тонът й и всичко останало, но беше права.

Ами тя и Ирина го обсъжда вечерта, и на сутринта отново си разговаряше с него в банята.... какъв е проблема? Тя може, Деса и Надя-не ли...да говорят с Христо?
Наистина ли не видя разликата?
Ирина беше директна и честна и направо си му каза, че се е осрал и че е направил на пух и прах принципността си.
Докато двете "моми" се кикотеха и "Оо, ама то нищо кой знае какво не е станало!", докато предишната вечер яко плюеха зад гърбовете и на Емануела, и на Ристьо.

Ирина щеше да е честна, ако го беше изкарала от клозета, а не сутринта след дъжд качулка да му начуква канчето.
И отново нейния похват виждам - всеки, който не действа или мисли като нея, който не копира поведението й, бива отлюспван веднагически...като случая с Лара. Пак мантрата й Аз съм модела, аз съм еталона ooooh!

# 1 972
Георги Торнев можеше да спечели, ако беше участвал в друг формат. Да оценяваш хората, т.е да им даваш стойност не е красиво.
Скрит текст:
Ще споделя една тайна - една чалгаджийка отива на благотворително събитие и дава толкова пари, колкото всички други на това събитие взети заедно. Там тя е облечена с прости ливайс дънки и сако от хм, а другите, които не са чалгаджии са дали парите си за по-така дрехи, но в кутиите са оставяли по 20 лв. Как звучи. Тъпо. Всеки си е някакъв и всяко нещо има хиляда страни.   

# 1 973
  • У Диспансера ...♥♥♥
И аз съм на мнение, че е имало целувки, до там е стигнало само.
А видяхте ли, когато Емануела бутна вратата на тоалетната, едвам влезе. Христо не я пускаше, виждаше се как напъна вратата за да се шмугне вътре, и тъй като той беше пиян като талпа "Сибиркия школник", не можа да окаже достойна съпротива  Laughing

# 1 974
  • София
Аз гласувам,че Рени се е изцепила с Достоевски.  hahaha

# 1 975
  • Ямбол
Моля ви, спрете да обръщате внимание на Мари. Подминавам постовете й, а като ги цитирате, без да искам зачитам част от тях. Tired
Аз също не ги чета, то те са нечетими. Но и аз понякога се зачитам в цитатите. Имахме една Пънки, която започна така да пише, за да прикрие неграмотността си и измисления си образ, така прикриваше несъответствията. Това е аутсайдер, който се прави на шут за да го забележат: Пищова, НИдялко, Пеньо, Пацата.

# 1 976
Скрит текст:
Скрит текст:
Интелектът е сбор от  знания, умения, поведение и много още!
Съгласна! Да наложим сега този моделен шаблон върху любимката на фейсбук и темата тук - Емануела. Знания??? ( аз чакам да видя снимки от абитуриентски бал, като някакво доказателство, че е изкарала 11 клас) Умения??? ( като професионална певица - не свири на инструмент, не чете ноти, не знае песни освен собствените си). Поведение??? Въртим очи, пушим като комин и набелязваме мъжленца. Може би "в много още" има какво да добавим - силикон за хубост, топ 3 за самочувствие и изхвърлена като непотребна вещ от бащите на 2 деца... Емануела ли да й казваме или Простуела... newsm78

Пак казвам - Емануела е скучна. Тя прави и мисли точно това, което публиката очаква от нея - и феновете й и тези, които за първи път са научили за нея от ВБ, като мен.

По интригуващото е, че Емануела разобличи т.н. "интелектуалци" от къщата. Лъснаха им дефицитите, необразоваността, характерите и манталитета.
Е, не може хем да е скучна, хем да е свършила тази виртуозна работа, която и интересната уж Миглена не успя. Confused
На мен ми е скучна. Защото от нейния тип жени очаквам точно такова поведение. Не е изненадващо имам предвид. По-изненадана щях да бъда, ако имаше широка обща култура и образованост и ако се държеше като лейди. Peace

А Миглена не успя да свърши тази работа, защото не й се занимаваше. Тя постъпи точно като лейди - остави ги да "се удавят в собствен сос".
Приемам тези доводи, но за мен пък е обратното. Аз очаквах от Миглена точно такова поведение, без да я познавам извън предаването, което водеше едно време. Таа, в това отношение никак не съм изненадана и даже ми е леко скучно да гледам Миглена. Виж, Емануела успя да ме изненада. Не с широка култура и образованост(липсата на които и на мен ми пречи да я харесам, разбира се), а с това, че все пак надигра опонентите си, които всъщност я подцениха по същите причини, по които и аз първоначално. Embarassed

# 1 977
А видяхте ли, когато Емануела бутна вратата на тоалетната, едвам влезе. Христо не я пускаше, виждаше се как напъна вратата за да се шмугне вътре, и тъй като той беше пиян като талпа "Сибиркия школник", не можа да окаже достойна съпротива  Laughing

Или е бил проснат на земята и затова вратата не е можело да се отвори

# 1 978
Това видяхте ли го Laughing
http://m.blitz.bg/news/article/459288
Довечера ще интересно Crazy. Ирина пак ще се развихри.

# 1 979
  • Испания

Или е бил проснат на земята и затова вратата не е можело да се отвори

Не беше проснат, защото когато тя отвори вратата, се виждаше бялата му риза на височина над главата ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт