VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 022
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 040
Като оня Чочко от вица hahaha

# 2 041
Като оня Чочко от вица hahaha
Точно. Laughing

# 2 042
Ако не беше намесата на Ирина , за Христо и Емануела всичко щеше да е в графата "помниш ли как се отрязахме". Сега се вкара морал, достойнство....абе искаше Ирина да изпъкне на фона на Деси и "прелюбодейците" , ама излезе обратното.
Колко жалки са всички, оплетени от зависимостите си от медии, продуценти, жената на продуцента ....само Меги и Ема са свободни и не им пука. Затова ги харесват.
Някой се вайкаше за децата на Емануела, аз пък се загрижих за децата на Рени. Тя е опасно "простовата", безгръбначно се прилепва към по-силните...от форума разбрах, че е лишила децата от дом, прехвърляйки всичко на съпруга, вече бивш. Дано човека го е грижа за поколението му, че с тая майка....
А как я представяха години наред...като Христо сега - звезда, харизма... А то един мухльо , гушка се в Майката, реве за връзката си ...
Абе, пич, не си първия дето е бил с Емануела в ТВ формат, друг не видяхме така да се връзва на номерата и.

# 2 043
  • София
Ирина: Просто изпитвам нужда да се грижа.
Лили: Ами да, ние не можахме да се доредим до кухнята от теб.
Ирина:....................Е, глупости.
Лили: Шегувам се. : ) : ) : )

# 2 044
Ирина: Просто изпитвам нужда да се грижа.
Лили: Ами да, ние не можахме да се доредим до кухнята от теб.
Ирина:....................Е, глупости.
Лили: Шегувам се. : ) : ) : )

Защо си причиних гледането на това видео!  #Cussing out  Това монотонно дуднене, неспирно  ръкомахане и за капак за 100- тен път философията и. Говори сякаш има поне 9-10 деца, а не 3.

# 2 045

А защо Ирина все говори, че гледа 4 деца?

# 2 046
Дори да е простовата Рени, децата й вероятно ще попият знания от училище, академични среди и прочее. Страшно е когато ти кажат, че майка ти се държи непристойно и са прави.

# 2 047
  • София
На Надя ѝ направили магия за разваляне на връзка (и Деси се включи, с това че чистачката ѝ също ѝ направила, когато тя решила да я уволни.)

https://www.vbox7.com/play:eeb97d6898

Вальо Михов признава, че е масон (не разбирам Деси защо му забранява да говори, да не развали тайнството ли?)

https://www.vbox7.com/play:4dc3e7ae8a

Скрит текст:
Съжалявам за off topic-а, някой знае ли защо, когато влизам от телефона виждам аватара си, а щом съм на лаптопа ми излиза като този силует по default?

Последна редакция: ср, 02 ное 2016, 16:42 от La Vikinga

# 2 048
Ако не беше намесата на Ирина , за Христо и Емануела всичко щеше да е в графата "помниш ли как се отрязахме". Сега се вкара морал, достойнство....абе искаше Ирина да изпъкне на фона на Деси и "прелюбодейците" , ама излезе обратното.
Колко жалки са всички, оплетени от зависимостите си от медии, продуценти, жената на продуцента ....само Меги и Ема са свободни и не им пука. Затова ги харесват.
Някой се вайкаше за децата на Емануела, аз пък се загрижих за децата на Рени. Тя е опасно "простовата", безгръбначно се прилепва към по-силните...от форума разбрах, че е лишила децата от дом, прехвърляйки всичко на съпруга, вече бивш. Дано човека го е грижа за поколението му, че с тая майка....
А как я представяха години наред...като Христо сега - звезда, харизма... А то един мухльо , гушка се в Майката, реве за връзката си ...
Абе, пич, не си първия дето е бил с Емануела в ТВ формат, друг не видяхме така да се връзва на номерата и.

А на Емануела не ѝ дремеее  - тя не е оплетена в шуробаджанашките им схеми и тънките  сметки около TV копанята на бай Иван и стринка.  Затова идеологическият враг Емануела с непукизъм и два литра текила попиля "интелигенцията"  - та чак без гащи останаха ...  дали намериха таралежа?   Mr. Green

# 2 049
На Надя ѝ направили магия за разваляне на връзка (и Деси се включи, с това че чистачката ѝ също ѝ направила, когато тя решила да я уволни.)

https://www.vbox7.com/play:eeb97d6898

Вальо Михов признава, че е масон (не разбирам Деси защо му забранява да говори, да не развали тайнството ли?) и аз се чудя защо, абе важното е да си муфлон

https://www.vbox7.com/play:4dc3e7ae8a

Рени неадекватно разказва за живота в Израел; дори не можа да каже колко е средната заплата; явно мъжът й е давал пари, а тя какво е правила-нищо. И "учените" живеели добре там, ох, Рени, Рени...
 Grinning Grinning Grinning

# 2 050
Дори да е простовата Рени, децата й вероятно ще попият знания от училище, академични среди и прочее. Страшно е когато ти кажат, че майка ти се държи непристойно и са прави.

Не думай и кака ти Рени има биография зад гърба си, ако че се прави на светица, снимките са си факт макар и правени не от свекър й, както пише , а от мъжа на сестра й. Та знанията от академичните среди едва ли ще повлияят на децата й, когато ги видят. Абе, всичко е мазало, но защо едното мазало е по- интелигентно и приемливо - не знам? newsm78? newsm78? newsm78?

http://www.marica.bg/18-%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE-%D0 … 9-news638699.html

# 2 051
Бреййй, много интелектуални разговори, бе. Магии, масони.... нямат реална представа за себе си тези хора, това е.
Живота им е оплетен от връзки , зависимости, задкулисие... Деса е излязла по умна от Михов, а? Що не го остави да се раздрънка за масонското братство, за да ни стане ясно как кухавел като него заемаше престижен пост с години. И защо бг футбола е на такова ниво.
Надя е същата като Ирина, но по-лоша. Още не се е уредила с чичко паричко, а биологичния часовник се върти, върти....
Снимките на Рени са  Shocked  Shocked Shocked Казах аз, че е опасна за децата си, а сега и този гол г@@@з Shocked

# 2 052

А защо Ирина все говори, че гледа 4 деца?

Има едно извънутробно Simple Smile. Присвоила си е това на Иван от брака му.  Mr. Green

Ако обаче не беше се развела и "омъжила" 2-ри път, едва ли щеше да има повече от 2 деца, ама сега е майка- героиня.  Mr. Green

# 2 053
Ирина:

Скрит текст:
-Така не се прави....

-Просто не ви разбирам, разбииаш ли. Аз явно съм от друга планета....

-Тва не е достойно, човек....

-И от цялата тая работа стана ебаси и пионерския сеир....

-Ми долна гледка, човек. Не го разбирам това. Добре, че аз тук нямам фалове....[/color]

Монологът в снимки  Rolling Eyes Sick Twisted Evil Shocked

image sharing, photo host, image hosting, photo uploading, screen shot windows 7, post images, free photo hosting, take a screenshot, picture hosting, img hosting, image hoster, photo host

Има едни извънземни-- рептили.....

Ами, честно, ама и аз не ви разбирам ......      Thinking
Една жена изразява възмущението си от дадено събитие лице в лице....
Кое му е толкова странното и повод ли е за тоооолкова плюене?!

Хич не бях фен на Иринката, ама след толкова кал, хвърлена по нея, чак започна да ми допада, мамка му.     Mr. Green

# 2 054
Не мога да отворя снимките в момента, но едно е да се снимаш разголен (като в 90% и от клиповете на Емануела), друго е да се мушиш без мисия в леглото на един, след това да хукнеш в кенефа с друг. Момчетата са особено чувствителни на тема морала на мама, така че колко имат да го отнасят заради освободената от ценности Емануела, не им завиждам.

Общи условия

Активация на акаунт