VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 053
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 025
Или просто се опитва да разбере, дали и другите са разбрали какво е станало в тоалетната?

# 2 026
Не вярвам някой да откаже да сподели наградата от мисията с другия отбор, обаче може ББ да е поставил условие да не го споделят, тъй като, то излиза, че който ѝ да победи - всички печелят... Макар че едва ли ще стоят и следят, дали някой от другия отбор не си е взел ядка или не са му занесли 5 фъстъка...
Ама знае ли се...тя Ирина не позволява на другите да говорят с Миглена, пък ядки с нея ще дели...ааамаха  Laughing

# 2 027
От трите въпроса честно казано знам само какво пише на герба Peace. Ама довечера съм почти сигурна, че дори незнаещите като мен ще са яко възмутени, че виповете не са отговорили правилно hahaha

Е, все пак не ти, а те се имат за интелектуалци... Twisted Evil Тази титла върви и с определени изисквания...

# 2 028
А кака Лили дали споделя своята кошничка с ядрото Thinking

# 2 029
Мисля, че "по договор" няма право   Mr. Green

# 2 030
Сигурно сте го коментирали, но днес не мога да ви настигна с четене, та да се включа за промото за новия епизод. Михов е новият черен трън в очите на Стрина очевидно. Laughing Как се е осмелил да се задява с вещица Миглена, не ми е ясно? Но признавам му, хитрец е Валката - изчака първо номинациите и после се осмели да противостои на Иринка  Joy Joy Joy

# 2 031
Мисля, че "по договор" няма право   Mr. Green

Тя "мъченицата" даже и затова веднъж се ожали в изповедалнята - че много ѝ идвало сладкото ... "И аз сега какво да правя Биг брадър"  ..   аха да ревне от отчаяние.  Laughing

# 2 032
Защото ми се струва нормално, човек след безпаметно запиване да иска да узнае докъде е стигнал и как е приключила нощта Peace

Нормално е да искаш да разбереш какво се е случило всъщност, когато предния ден си се напил безпаметно.
Странен беше въпросът на Христо, защото такова питане повече би прилягало на жена. Реакция, която мааалко поставя под съмнение мъжкото начало у него. Confused Окасо вчера беше пуснал лична анкета и питаше за Миглена и нейното отношение към мъжете. Ето една ситуация в подкрепа на Миглениното отношение.

# 2 033

Това вече ми е доста пресилено, да свалиш една, две маски- да рече човек шанс. Но да изобличиш под ред доста хора, едва ли е само с Божията воля и без да знаеш как. Ама сигурно, защото била Простуела- на нея и Господ и помага. Mr. Green
дали й помага Господ или не, Божа работа! Това изобщо не е важно. Същественото е, че ако в едно общество на псевдо моралисти и псевдоинтелектуалци пуснеш едно такова същество като Емануела-откровено и без преструвки, няма как да не се получи един хаос, в който всички свалят задръжки и забравят, как точно са си наумили да се държат.
Едва ли Емануела умишлено е изграждала стратегия. Просто тя влезе себе си и ще излезе себе си. А останалите, с много малки изключения ще излязат себе си, отдавна забравили, че са играли други роли.

Дали й помага Господ, наистина не знам, а това че свалила маските на виповете с "Божията воля и без да знае и сама как"- не бяха мои думи, просто реших да репликирам, че е пресилено- това е.
Аз, не познавам лично Емануела, но определено ми допада- със всичките си плюсове и минуси. И не смятам, че "едно такова същество като Емануела", е нужно да бъде пускано сред каквито и да било. Тя не е парче месо, което да всява хаос  и сваля задръжки. Така мисля аз.

# 2 034
Mesmunda , съгласна съм. Но той се опелтече в опита си по- завоалирано и по-скрито да попита това, което всъщност го интересува. Но да, можеше да попита: " А аз възползвах ли се от нея?", но според мен го беше срам ...
С другото съм съгласна, де да знаем дали не е някоя бета Wink

# 2 035
Ирина:

-Така не се прави....

-Просто не ви разбирам, разбииаш ли. Аз явно съм от друга планета....

-Тва не е достойно, човек....

-И от цялата тая работа стана ебаси и пионерския сеир....

-Ми долна гледка, човек. Не го разбирам това. Добре, че аз тук нямам фалове....

Монологът в снимки  Rolling Eyes Sick Twisted Evil Shocked

image sharing, photo host, image hosting, photo uploading, screen shot windows 7, post images, free photo hosting, take a screenshot, picture hosting, img hosting, image hoster, photo host

Има едни извънземни-- рептили.....

# 2 036
  • Испания
Скрит текст:
Ирина:

-Така не се прави....

image sharing, photo host, image hosting, photo uploading, screen shot windows 7, post images, free photo hosting, take a screenshot, picture hosting, img hosting, image hoster, photo host

Майко мила! Как ти се занимаваше?  Shocked

# 2 037
Житейската философия на Ирина

https://www.vbox7.com/play:2c4ee7b150

# 2 038
Ирина:

-Така не се прави....

Joy Joy Joy, монолога на инопланетянката, Браво Kisina bouquet

# 2 039
Mesmunda , съгласна съм. Но той се опелтече в опита си по- завоалирано и по-скрито да попита това, което всъщност го интересува. Но да, можеше да попита: " А аз възползвах ли се от нея?", но според мен го беше срам ...
С другото съм съгласна, де да знаем дали не е някоя бета Wink
Алфа не е със сигурност. Mr. Green А и въпросът му предполага известна доза егоизъм - не ми пука дали аз нещо съм направил някому, ама на мен дали ми сториха нещо. На женчо ми прилича и нямам предвид сексуалната му ориентация. Tired

Общи условия

Активация на акаунт