VIP Brother 2016 - тема 8

• 309 073
  • 3 955
  •   1
Отговори
# 2 010

Темата за прост, простоват и простотия явно отмина, но аз да си кажа. По- голяма простотия от това един мъж да да каже: ''Ама тя, възползва ли се от мен", аз не бях чувала. Айде сега, Кой ми сра у гащите- трай бе, ръб такъв. Като имаш бели петна в паметта (а подозирам и не само там, ще ме прощавате Joy), кажи: Вероятно се изложих, съжалявам и продължи нататък без да се навираш на Ирина под полата, опссс "опеката"

Искаше да пита дали са правили секс, но не посмя директно...затова така го зададе въпроса Peace

Така, така един мъж не пита дали е правил секс, точно дружките си. В тази къща мъже няма ли, та да ги попита. Още по малко да изпляска, дали е бил употребен сексуално- Ужассссс hahaha

# 2 011
Хайде да си сверим знанията за довечера Heart Eyes
Къде се намира Мадарския конник?
Какво пише на герба на България?
Кой е написал текста на българския химн?
Без google ако може  Laughing

Близо до Шумен - гр.Мадара
Съединението прави силата
ЦветанРадославов

# 2 012

Кака Лила, що не вземат да я подложат вече на диета? Станала е квадратна от това галеничество. Егати и жлъчката.  #Cussing out

Снощи ми направи впечатление, когато Отборът на "интелектуалците" влезе в изповедалнята, за да си вземе наградата, Лилито застана с гръб към камерата и екрана на 55 инчовия ми телевизор беше запълнен от край в край със задника ѝ...

# 2 013
За Христо-пита, когото има да пита.  Ирина вероятно му беше неудобно да я пита точно това-докъде са стигнали с Ема снощи и дали са стигнали до края, затова пита Надя, като няма кой друг...

# 2 014
Мхммм, ама няма "Лиле, ти си станала тройна, дебела си, яж 3 дни само картофи, па после 3 пици" ...ех галеница да си...

# 2 015

Кака Лила, що не вземат да я подложат вече на диета? Станала е квадратна от това галеничество. Егати и жлъчката.  #Cussing out

Еми, като за жлъчка на Родината бива жената, достолепна е. Laughing

# 2 016
  • Испания
Мхммм, ама няма "Лиле, ти си станала тройна, дебела си, яж 3 дни само картофи, па после 3 пици" ...ех галеница да си...

Защото ѝ е по договор: да стане тройна. Ама като гледам, преизпълнява вече плана.  Rolling Eyes

# 2 017
  • София
Е, как да не е тройна - нали й добавиха и сладкиши в кошничката?
За сметка на това обаче другите съвсем изпразниха гащите - Торнев например беше доста отслабнал, дори и Ути е понамалил малко от бузите.

# 2 018
Визирам буквално какво каза ББ на Жана преди няколко седмици  Rolling Eyes

# 2 019

Това вече ми е доста пресилено, да свалиш една, две маски- да рече човек шанс. Но да изобличиш под ред доста хора, едва ли е само с Божията воля и без да знаеш как. Ама сигурно, защото била Простуела- на нея и Господ и помага. Mr. Green
дали й помага Господ или не, Божа работа! Това изобщо не е важно. Същественото е, че ако в едно общество на псевдо моралисти и псевдоинтелектуалци пуснеш едно такова същество като Емануела-откровено и без преструвки, няма как да не се получи един хаос, в който всички свалят задръжки и забравят, как точно са си наумили да се държат.
Едва ли Емануела умишлено е изграждала стратегия. Просто тя влезе себе си и ще излезе себе си. А останалите, с много малки изключения ще излязат себе си, отдавна забравили, че са играли други роли.

# 2 020
На мен ми стана интересно дали наградата си я поделиха или "интелектуалците" си я употребиха самостоятелно?

# 2 021
Защо Лили да бъде наричана "Жлъчка", "Жлъчката на родината" и да бъдат сочени физическите й недостатъци не е обидно, злобно и т.н. А Емануела като бъде наречена Простуела, а може дори и Простуелата на родината, това да е много обидно, злобно, гадно и т.н.?  newsm78

# 2 022
За Христо-пита, когото има да пита.  Ирина вероятно му беше неудобно да я пита точно това-докъде са стигнали с Ема снощи и дали са стигнали до края, затова пита Надя, като няма кой друг...

Ех, тета, идеята ми бе, съвсем друга- може ли човек, па било то и Ристо да се излага, като кифладжия. Що ми обясняваш, кого е имал да пита? Това неговото си е жив резил,както и да е. Peace

# 2 023
Синчерита, аз те разбрах от първия път!  Peace  Whistling

# 2 024
Защото ми се струва нормално, човек след безпаметно запиване да иска да узнае докъде е стигнал и как е приключила нощта Peace

Общи условия

Активация на акаунт